Skal du bygge eller reparere støttemur i Porsgrunn?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Porsgrunn, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Porsgrunn som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur i Porsgrunn?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Porsgrunn, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Porsgrunn som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur i Porsgrunn

Liten mur i Betong

3911PORSGRUNN

Trenger hjelp til å lage en liten mur i betong. Den skal ha snitt høyde ca 60cm, bredde 30cm. og total lengde på 16,5 lm. Muren skal bygges i to deler, se bilde. Etableres rett oppå asfalt, og tildels der hvor belegningsstein ligger. Det er ferdig masseutskiftet under asfalt. Jobben omhandler kun betong. Topp mur må være vannrett og begge deler av mur må ha lik høyde. Det støpes inn stolpesko minimum pr 1,8m for 2" gjerdestolpe. Finnish må være pen, godt vibrert, topp må stålglattes. Armeres med minst 6stk kam 10ø på langs. Hull fra malthusstag etc aksepteres men må være systematisk og pent plassert. Området muren skal ligge er markert med rødt på tegning. Ta kontakt for befaring og evt nærmere gjennomgang.

Lage støttemur av naturstein og legge skifer platting

3950BREVIK

Vi ønsker å lage en støttemur av natursten 10,5 meter lang og 50 cm høy. Deretter skal det lages en platting av skifer på et område 7,5 m langt og 3,20 meter bredt. På dette området er det nå kun gress. I tillegg skal det lages en trapp av sten ned fra en tilhørende hageflekk ned til skiferplattingen. Dette området har en fallhøyde på ca 1 meter.

Forstøtning av kant i hage

3910PORSGRUNN

Trenger hjelp til ny forstøtningskant i hagen. Ca. 12 m Gammel støtte av plank ble satt opp for 25 år siden og har holdt bra inntil nå. Ligger stabil steinfylling på baksiden.

1,5høy 7m lang støtemur

3928PORSGRUNN

Det skal bygges en støttemur som er 1,8m høy toppunkt og skrår ned 7 m i lengde til bakke nivå. Ønsker å utføre arbeidet med f.els minimur

Fjerne og sette opp ny mur + grave bort 2x3 meter av Hagen

3942PORSGRUNN

Ønsker og fjerne gammel stein mur og sette opp ny ( betong elementer / klosser) Ønsker også og for lenge gårdsplassen slik at vi ka parkere en ekstra bil der . Ca 2x3 meter.

Rehabilitering/ny forstøtningsmur mot veg.

3911PORSGRUNN

Vi ønsker oppdrag/befaring for rehabilitering/ny forstøtningsmuren mot veg. Ønsker også å støpe en trapp på venstre side av muren.

Siste evalueringer
Ny mur 20 meter

God kvalitet på jobben

Sep. 2020
A

Anders Mathias om BYSTRÖM STEINLEGGING & HAGEARBEID AS

Porsgrunn
Klargjøre område for oppsett av garasje, støttemur, såle og grunnmur.

Veldig fornøyd med gjennomføringen, god dialog underveis, pålitelig, gode forslag underveis til løsninger. Pris som avtalt, stødig og trygt grunnarbeid med maskin. Særlig fornøyd med steinleggingsjobben som ble utført med tålmodighet og presisjon. Grunnarbeidet virket veldig ordentlig med utskifting av alle masser, og god bearbeiding før steinlegging og asfaltering. Støping av såle og mur til garasje ble bra etter noen justeringer, selv om jeg, litt pirkete, kunne ønsket meg en noe bedre finish på pussen. Totalt sett er jeg svært fornøyd med resultatet som fikk en kvalitet jeg ønsket og håpet på. Effektivt, pent og presist utført arbeid av en entreprenør jeg lett kan anbefale andre å bruke!

Sep. 2020
G

Geir Åge om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Porsgrunn
Planering, graving, ny trapp

Vi er kjempe fornøyd med jobben som Kleiva Maskin AS utførte for oss. Det vi kan trekke frem er at han var rimelig, effektiv og nøyaktig i arbeidet sitt. Resultatet ble mye bedre enn vi hadde sett for oss da Kleiva Maskin As var løsningsorientert og besluttsom i valgene han tok på våres vegne. Vi kan varmt anbefale han videre.

Juli 2020
A

Atle Sindberg om KLEIVA MASKIN AS

Porsgrunn
Forstøtningsmur og planering av hage

Komplett Håndverkstjenester satte opp en mur i hagen vår med stolpesko på toppen til gjerde samt planerte ut hagen (grovplanering, dvs at vi ikke enda har lagt matjord og gress på toppen, men bakken er relativt jevn). Pga fare for frost/snø måtte jobben gjøres raskt. Mouslim holdt kommunikasjonen med oss hele veien og foreslo gode løsninger når forholdene under bakken ikke var som vi håpet. Muren er satt opp på et litt vanskelig tilgjengelig sted, men Komplett Håndverkstjenester utførte jobben til forventet tid og avtalt pris. Vi er veldig fornøyd med jobben

Jan. 2020
A

Anne Lisbeth om KOMPLETT HÅNDVERKSTJENESTER AS

Porsgrunn
Levering og montering av mini støttemur

Jobben ble utført som forventet til avtalt tid og kost og kommunikasjonen under vegs var upåklagelig. Ved befaring var firma tydelig på når han kunne starte, selv om dette var noen måneder frem i tid og startet som avtalt. Han var dyktig og dedikert til oppdraget og veldig hyggelig og positiv dialog hele vegen. I tillegg nøye og opptatt av kvaliteten på sluttproduktet! Eneste å utsette er at de kunne kanskje vært ryddigere under vegs, men de hadde dårlig plass og ryddet skikkelig opp etter seg, noe som er det viktigste for et slikt arbeid. Anser dette derfor som en bagatell. Kan virkelig anbefale firma og kommer til å bruke dem igjen for tilsvarende oppdrag.

Okt. 2019
R

Rune om BYSTRÖM STEINLEGGING & HAGEARBEID AS

Porsgrunn
Mure på eksisterende forstøtningsmur

De var kjappe og utførte jobben innen få uker etter at anbudet ble lagt ut, og resultatet var bra. Er fornøyd med utførelsen.

Aug. 2019
S

Silje Salte om TELEMARK MALING & BYGGESERVICE AS

Porsgrunn
Sette opp støttemur + +

Veldig god service. Jobben ble utført som avtalt til avtalt pris.

Mai 2019
B

Baard om BYSTRÖM STEINLEGGING & HAGEARBEID AS

Porsgrunn
Støpe garasjegulv

Veldig effektivt og raskt og flott arbeid levert og til avtalt pris. Kan anbefales på det sterkeste. Mvh. Erik Larsen

Nov. 2017
E

Erik om GELDI MUR & FLIS

Porsgrunn
Støpe gulv i kjeller

Veldig fornøyd med utførelse og resultat. innenfor tid. kan anbefales!

Juni 2016
M

Martin Semb om KOMPLETT HÅNDVERKSTJENESTER AS

Porsgrunn