Skal du bygge eller reparere støttemur i Lier?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Lier, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Lier som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur i Lier?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Lier, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Lier som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur i Lier

støping av støttemur og armert såle

3425REISTAD

Støping av støttemur ca.9 meter høyde fra 0 meter til ca 1,5 meter. Noe fyllmasse og støping av armert såle på ca. 9x5 meter

Oppsett av granittstein/utvidelse av gårdsplass

3402LIER

Gårdsplassen skal utvides med ca 1 meter for å gi bedre plass til parkering. Utvidelsen og støttemuren som settes opp, må derfor tåle tyngden og trykket fra biler. Nåværende Tujahekken skal fjernes, masser i ett område på 1,5 *6,5 meter skal fjernes i fallende høyde. Massene er pr i dag 0,35 meter i høyde på det laveste, og 1 meter høyde på det høyeste. Det skal settes opp granittstein mur i 30*30 i en lengde på 6,5 meter der tujahekken er i dag, mellom gårdsplass og vei. Støttemuren må være minimum samme høyde som gårdsplass, helst 10 -15 cm høyere, da gårdsplassen senere skal asfalteres. Antar derfor støttemuren må være i 1-3 høyder ettersom veien fra gårdsplassen er fallende. Nåværende knekksteinsmur vil bli fjernet av eier. Det må tilbakefylles med kult/pukk/subbus og legges duk, der gårdsplassen utvides med ca 1 meter bredde og 6,5 meters lengde. Thujaene som fjernes skal flyttes ca 25 meter på samme eiendom, og det skal derfor graves en grøft på 4 meter, i 50 cm dybde og 60 cm bredde hvor Thujaene kan settes. Noe av jordmassene som fjernes kan benyttes til å fylle tilbake der tujaene skal plantes. Ønsker pris på jobben med og uten granittstein.

Bygge støttemur. Evt. Platting

3420LIERSKOGEN

Hei. Vi ønsker å sette opp en støttemur og en enkel platting. Platting kan vi bygge selv, det kommer litt an på pris.

Lage parkeringsplass

3425REISTAD

Ved siden av min garasje er det en liten helning som er litt for kort til at det kan brukes til noe slik den står idag. Jeg ønsker å utvide den litt for å få plass til en ekstra parkering. Jeg ønsker også at den utvides litt i bakkant. Det må være svak helning bort fra garasje. Ønsker samme type masse som er brukt før. Den lille søppelplassen ved siden av må trolig også flyttes litt. Jeg ønsker pris både med og uten en liten mur mellom parkeringsplassen og søppeldunk plassen. Se bilder. Ta evt kontakt så avtaler vi en befaring.

støttemur og jordplanering

3409TRANBY

Forberedelse av et 4x4 område med jordplanering og konstruksjon av fire fotpunkter for terrassen og stendere. I tillegg bygges en 4 meter lang, 1.6 meter høy støttemur for å sikre stabilitet og strukturell integritet.

Liten støttemur må stables på nytt

3413LIER

Jeg har en liten støttemur i kinablokk (30x30x110) som har sklidd ut. 3,5m lang og 1 m høy. Trenger å stables på nytt med ny drenerende masse, etc.. Kunne godt tenke meg et pristilbud.

Siste evalueringer
Legge belegningsstein og støttemur

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført, og veldig fleksible til endringer som jeg ønsket i tillegg underveis. Ryddig i forhandlingene og tilleggene. Alt ble gjennomført til avtalt tid Og til et lite tillegg i prisen for endringen jeg hadde bedt om.

Mai 2020
T

Tore om HAGE OG PENSEL JEANINE MAITRE

Gullaug
Sette opp støttemur

Godt utført arbeide i henhold til avtale. Kan absolutt anbefales

Sep. 2019
O

Ole K. om YAR BYGG AS

Lierskogen
Graving, støttemur og gulv av garasje

Yar Bygg utførte arbeid hos oss i sommer 2019. Vi hadde en stor prosjekt og prosjektet startet og ble ferdig som avtalt. Han kom presis på første befaring. Jobben var (graving, fylling, lage støttemur, lage trapp, steinbelegning 200 kvm, garasjegulv og ringmur på 42 kvm). Avtalen gikk veldig fint. Svarer på Tlf hele tiden. Når de jobbet hos oss så var vi på ferie, men de sendte oss bilder underveis av jobben. Han tar kontakt når han sier at han skal. Gjør en ordentlig jobb, riktig pris, imøtekommende og kommer med gode råd underveis hele tiden. kommer til å bruke han igjen. Veldig høflig, hyggelige folk. Anbefales. En du kan stole på. Hilsen Alireza

Sep. 2019
A

Alireza om YAR BYGG AS

Sylling