Skal du bygge eller reparere støttemur i Sandnes?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Sandnes, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Sandnes som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur i Sandnes?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Sandnes, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Sandnes som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur i Sandnes

Forskaling og støp

4326SANDNES

Vi trenger hjelp til forskaling og støp av dekke/mur for liten bod, ca 7*2 meter

Grave og støype mur

4336SANDNES

Ønsker å grave og støype mur av forskalingsblokker. Ca 7 meter og 20-40cm høy. Med stolpestøtter hver 120cm. Se bilder for eksempel

Bygge 5 stk. 90cm høye, 7m lange støttemurer i betong mellom hager med 50cm nivåforskjell.

4325SANDNES

Vi er en rekke med rekkehus med hage på baksiden. Hver hage trapper 50cm. Vi ønsker støttemur langs tomtegrensen. Hver mur må være ca. 0,9m høy og 7m lang med anker slik at vi kan montere rekkvert i tre oppå mur.

Riving og etablering av støttemur.

4306SANDNES

Vi har en støttemur på 27m som holder tomten vår oppe. Den har sett sine bedre dager og trenger nå en real oppgradering. Muren har store sprekker og er i så dårleg stand at den trolig må rives for så å etablere ny. Vi ønsker å få hevet den så mye som mulig (opp mot 4 m om nabo og kommunen godtar dette) og tar gjerne i mot gode forslag til utforming. Muren er plassert på nabogrensen så vi ønsker noen som både kan utføre arbeidet, samt papirarbeid opp mot kommunen. Ta kontakt for mer info!

Bygging / Installasjon av støttemur av naturstein eller betongelementer

4315SANDNES

Skrånende tomt. Huset er plassert på flat mark. På nordsiden og østsiden skråner tomten mot tomtegrensen. På disse sidene ønskes støttemur bygget. På sørsiden ønskes mur videreført noe til innkjørsel for innramming. Type mur enten betongelementer med struktur, se bilde ‘eksempel støttemur’, eller naturstein. Innkjøp og leveranse av elementene eller naturstein inngår i oppdraget. Detaljene: • Nordsiden: Støttemur, 1,2m høyde til det treffer terrenget. Lengde ca. 35m. • Østsiden: Støttemur, 1,2m høyde. Lengde ca 30m. • Sørsiden: Støttemur. Her skråne tomten oppover og høyde varierer, 0,5m i snitt. Lengde ca. 15m Påfylling av masse inngår i oppdraget. Som opsjonspris ønskes pris på anlegg av gressplen. Bilder kan sendes. Ved interesse, anbefales befaring på tomten.

Pyntemur/forstøtningsmur hage

4321SANDNES

Vi ønsker å lage mur i enden av hagen, i skråningen ned mot veien. Vi ønsker å få dette gjort i løpet av den nærmeste måneden. Er dette noe dere kan gjøre? Hva vil pris bli for en mur med høyde på en halv meter - totalt 15 meter lengde. Mvh Henning Frøystein, Agatveien , Sandnes

Siste evalueringer
Hage - støttemur og gjerde

Kjempefornøyd med jobb utført. Laget støttemur og tregjerde. Frudalen Hageservice kom med gode tips underveis som resulterte i bra resultat. Prisen var også fornuftig!

Nov. 2019
J

Jan om Frudalen Hageservice AS

Sandnes
Støttemur, og fundament til terrasse samt ca.50km2 terrasse ferdig lagt

Veldig solid og fagmessig godt arbeid murer-/og snekkerarbeid ble gjort ved å sette opp en støttemur i big block, legge fundament, og bygge ny terrasse og trapper i vedlikeholdsfritt materiale, samt sette opp levegg, og plantevegg. Kommunikasjon med meg, kommunen og naboer var kjempegod fra start til slutt, og prosjektleder brukte mye ekstra tid på å finne gode løsninger og materiell. Justeringer ble gjort uten problemer underveis, og de holdt seg til avtalt pris og kontrakt. Anbefalest på det varmeste

Nov. 2019
S

Synnøve S. om A. BAJORAS BETONG

Sandnes
Bygge mur/levegg

Håvard bygget en levegg for oss og vi var fornøyde med arbeidet. Han kom på befaringen, hadde gode innspill og satte sammen med oss opp et par forskjellige forslag. Han ga et ryddig prisestimat på forhånd. Han var løsnings-orientert, fleksibel og en arbeidskar som var interessert i å utføre godt håndverk. Han leverte innenfor prisestimat og holdt god dialog underveis. Vil absolutt kunne bruke Håvard igjen på eventuelle videre byggeoppdrag. Kan anbefales.

Nov. 2019
j

jonas om HÅVARD ØYGARDEN

Sandnes
Utgraving og støping av ca 2.5meter høy mur med bredde 3,9 meter

PK Graveservice har gjort en veldig grundig og faglig sett perfekt jobb med å bygge opp to murer for oss. Det har vært en glede å forholde seg til Pawel både ved planleggingen, kommunikasjon underveis og avslutning av prosjektet. Pawel utstråler tillit og faglig kompetent. Meget fornøyde og har ingen problemer med å anbefale disse til andre.

Okt. 2019
H

Husiar om PK MASKIN AS

Sandnes
Lødd stein mur og klargjøring av hage

Fikk utført utgraving, drenering av hage og lødd opp 75m2 natursteinsmur. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Ble overtalt av Ingvartsen til å gå for natursteinsmur og angrer ikke ett sekund, kjempe fornøyd med utført jobb og service!

Okt. 2019
J

Jan Erik om INGVARTSEN AS

Figgjo
Betongsaging

Jobben ble gjort ryddig og greit til avtalt pris.

Sep. 2019
A

Anne Camilla om KAY BETONGSAGING AS

Sandnes
Mure en støttemur

Jeg kan varmt anbefale denne bedriften.

Mai 2019
A

Alexandra om ALIUS HJEMSERVICE AS

Sandnes
Støttemur hage

Kjempe hyggelig og dyktig mann. Gjorde jobben til avtalt tid. Veldig fornøyd med resultatet :)

Aug. 2018
F

Frances Anita Nesse om O. STEFANSON AS

Kleppe
Lage fundament til bod på 4,20x3,50

Har gjort et bra arbeid. Kommuniserte bra med meg på fremdrift og avklaringer. Snakker bra norsk. Ryddet vedlig bra opp etter seg etter at arbeidet var utført. Avtalt pris ble presentert etter jobben var gjort.

Aug. 2016
T

Tore om MD BYGG Mateusz Duda

Sandnes
Platting og Glass-Tak over inngangspartiet

Plattingen ble fint utført men manglet fall selv om det ble snakket om under befaringen. Ble aldri enig med håndverker i ettertid. Fikk beskjed om at jeg var for opphengt i en "filleting". Så jeg har lært at du bør alltid ha en kontrakt uansett.

Okt. 2015
G

Geir Inge om Reparatør Tore Sivertsen

Sandnes
Lage ferdig mur med forskalingsblokker

Godt utført arbeid. Hyggelige og seriøse håndverkere. Vil ta kontakt med dem neste gang jeg har lignende arbeid.

Sep. 2014
L

Lars-Ole Østbø om DARIO DARIUS CEPELIAUSKAS

Sandnes
Lage ny mur og oppkjørsel

Jeg er svært fornøyd med arbeidet på natursteins mur og belegningsstein. Svært nøyaktig og fint utført. Det ble bedre enn forventet. God oppfølging, mange dyktige medarbeidere i firmaet. Anbefales!!!

Nov. 2013
I

Ingrid Gule om JOHNNY BRÅTVEIT

Sandnes