Skal du bygge eller reparere støttemur på Horten?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur på Horten, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere på Horten som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur på Horten?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur på Horten, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere på Horten som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur på Horten

Sette på plass steiner i en mur

3191HORTEN

Det er noen steiner som har rast fra muren. Det må graves ut litt i bakkant, og sette steinene på plass.

Støttemur og trapp natur, håndstein

3179ÅSGÅRDSTRAND

Bygge støttemur som ligger inntil eksisterende mur, pluss trapp. Vi tenker å bruke naturstein, type håndstein. Muren blir på ca 1 x 7 meter pluss trapp i stein. Vi vil ha arbeidet gjort så rask som mulig.

garasje

3180NYKIRKE

drenering,puss,igenfylling garasjevegg. innvendig støttemur 2 vegger.

Rive/Lage støttemur

3189HORTEN

Gammel mur skal rives . Og ny bygges.(kan hjelpe til med riving)Størrelse og fasong/type på ny mur er ikke helt avklart.3 m ut fra vegg eventuelt hele veien.litt avhengig av pris/type mur. (Eventuelle nedfall av løsmasser ved kortere mur kan brukes som underlag til platting)Mur tenkes Ca 2 m høyde fra hushjørnet så skrånes nedover. Gjerne store steiner. Behov for gravemaskin. Befaring ønskes.

Installere kjellerdør, graving, bygging av støttemur og trapp, installere kjellerdør

3180NYKIRKE

Jeg ønsker tilbud på gravearbeidet og bygging av støtte-mur og trapp. Jeg ønsker også et separat tilbud av installering av ytterdør. Jeg har allerede søkt om tillatelse av Horten Kommunene, ingen naboer har sagt seg imot og det eneste jeg mangler er en bekreftelse av hvilke firma som tar på seg jobben. Om du/dere ønsker jobben gjerne beskriv hvordan dere vil utføre jobben i detalj, da jeg har god peil på hvordan ting bør gjøres/ikke gjøres.

Bygge støttemur

3180NYKIRKE

Ønsker pris på å sette opp støttemur, og stein trapp på 2 sider av hagen

Siste evalueringer
Støttemur rundt hage/tomt

Særs godt nøgd med arbeidet Runes Hageservice gjorde her. Rune er løysningsorientert og kompetent. Han har dyktige tilsette, og saman presterte dei eit arbeid prega av nøyaktigheit og estetisk sans. Går ut og beundrar muren kvart femtande minutt no. Ikkje noko rot eller søl ligg att heller. Anbefaler Rune og co på det varmaste.

Aug. 2020
T

Tormod om RUNES HAGESERVICE J-R Undbekken

Horten
Fjerning av steinmasse og bygging av mur

Rune kom med 2 karer til på tirsdag morgen, og på torsdag ettermiddag var de ferdige med jobben. De jobbet raskt og effektivt, forklarte underveis og spurte også om vår mening underveis. Strålende resultat, vi er kjempefornøyd!

Juli 2020
V

Viviann om RUNES HAGESERVICE J-R Undbekken

Horten
Planering og støttemur

Vi benyttet oss av Runes Hageservice til sprengning og planering av tomten vår. Runes Hageservice har vært gjennomført profesjonell i alle ledd av dette arbeidet. Kommunikasjonen har vært ryddig og tydelig hele veien. Vi er meget fornøyd med arbeidet som er utført, og kvaliteten på sluttproduktet er upåklagelig. Jobben ble gjort effektivt, og ferdigstilt godt innenfor avsatt tid. Prisen er det heller ingen ting å utsette på. Runes Hageservice er en gjennomført pålitelig entreprenør, og vi kommer definitivt til å bruke Runes Hageservice til fremtidige jobber på tomten, Vi kan på det varmeste anbefale dem videre.

April 2020
M

Magnus om RUNES HAGESERVICE J-R Undbekken

Horten
Såle for garasje

TK Betong og Grunn tok raskt kontakt etter at jeg la ut anbudet. Vi hadde en veldig hyggelig befaring samme dag. Tilbud ble som avtalt, levert samme kveld. TK Betong og Grunn ble valgt til å utføre jobben. De har levert en utrolig bra utført jobb og jeg er veldig godt fornøyd. Tusen takk til Tommy og TK Betong. Hilsen Trond

April 2016
T

Trond om TK BETONG OG GRUNN AS

Horten