Skal du bygge eller reparere støttemur i Ski?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Ski, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Ski som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur i Ski?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Ski, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Ski som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur i Ski

Oppussing hage med betongmur, skifermur og jordarbeid

1424SKI

Har en hage på X kvm som trenger oppgradering. Ønsker befaringer og innspill. Ser for meg følgende: 1. En betongmur på 5m x 0,8 m høy som trenger nytt belegg (fjerne gammel maling, murpuss, bedre vannavrenning på toppen, grunning, maling). 2. Støttemur i skifer er per nå dårlig og trenger å bygges på nytt, ca 50cm, mer stødig. Må ta hensyn til leirejord. 3. Trapp opp til betongmuren på høyre side. 4. Forslag til planter, blomster og annet som passer inn i hagen.

Støttemur og belegningsstein

1423SKI

Vi ønsker belegningsstein på nordsiden av huset. Lengden blir ca. 25 meter og bredde ca. 5 meter. Støttemurer på vestsiden av huset for å stabilisere skrånende terreng. Trapp som går i flukt med huset på østsiden, samt støttemur mot skrånende terreng i øst hvor en fremtidig garasje skal plasseres.

Sette opp støttemur (har tidligere stått et mur der)

1424SKI

Fjerne masse der tidligere mur har stått. Sette opp støttemur, ca 17+10=27m mur med riktig fyllmasse og drenering. Rette opp belegningsstein ved deler av muren. Ønsker kun seriøse henvendelser, vi ønsker personer som kan gjøre jobben skikkelig.

Lage til parkeringsplass, liten trapp + sykkelskur

1424SKI

Ønsker å få planert ut ved siden av garasjen for å få laget til parkeringsplass. Må flytte litt stein og lage til en mur av det som er der, i tillegg til å fjerne litt masse. I tillegg få opp et sykkelskur og en liten trapp opp.

Legging av belegningsstein ved inngangsparti/bygge ny mur i hage

1424SKI

Vi ønsker å legge belegningsstein utenfor vårt inngangsparti, er derfor ute etter befaring og innhenting av tilbud. Har tidligere vært asfalt, men dette er tatt vekk. Vi ser for oss at belegningssteinen ligger i trappetrinn opp mot inngangsdøren og at området med svart fiberduk også dekkes av belegningsstein. Ønsker å komme i gang med dette så fort tælen slipper. Vi har i tillegg en mur i hagen som er ødelagt/sprukket opp. Ønsker å se på muligheten for å reparere denne eller evt sette opp ny.

Planere, støttemur og heller eller lignende

1400SKI

Ønsker å planere et område på tomten og bygge støttemur av granitt for å få plass til trampoline. Støttemur må nærme tomtegrensen og høyden er nok slik at man må søke om dette. Ønsker pris utførelse av jobb og søknad til kommunen.

Siste evalueringer
Diverse arbeider på tomten: Graving, mur, belegningstein, hekk, plen.

SK Graveservice utførte våren 2019 en stor jobb for oss og forvandlet tomten vår fra et uferdig og upraktisk område til en tomt med parkmessig opparbeidet inntrykk. Jeg ble gjennom anbudsprosess og selve prosjektet godt kjent med disse gutta. Yrkesstolthet og engasjement lyser igjennom i alt de gjør og min opplevelse som kunde var at de virkelig ønsket at prosjektet skulle bli så bra som mulig. Jobben bestod av flere moment med nødvendige utgravinger og grunnarbeider som: - Klargjøring for utvidet terrasse - Masseforflytting av jord samt trefelling og etablering av ny ferdigplen. - Stenlegging av gårdsplass. - Montering av granittstolper. - Kantstein i granitt. - Etablere ny hekk Anbefales!

Feb. 2020
Ø

Øystein om SK GRAVESERVICE AS

Ski
Ny terasse

De har gjort en veldig bra jobb. Jobber alt de kan for å få jobben gjort så fort som mulig. Og har man noen ting å endre på jobben, så gjør de det med en gang uten å stille spørsmål. Vi skal helt klart bruke de en annen gang. Anbefales.

Juli 2015
L

Line Haugs om BLOM-BYGG ENTREPRENØR AS

Ski