Skal du bygge eller reparere støttemur på Ås?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur på Ås, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere på Ås som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur på Ås?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur på Ås, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere på Ås som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur på Ås

Fylle mur med sement

1407VINTERBRO

Vi trenger å fylle en mur med forskalningsblokker med sement. Ønsker at sement leveres med slange. Avstand fra parkering til mur anslås til å være omtrent 20-30m. Muren som skal fylles er ca 10m lang og 80- 100 cm høy.

Bygge ny forstøtningsmur, ca 20 meter lang, og ny steinplatting, ca 30 m2

1435ÅS

Arbeidet skal gjennomføres etter sommeren - august eller september. Jeg skal fjerne den eksisterende muren og treplattingen.

Anlegge bålplass/støttemur og fyllmasse

1407VINTERBRO

Ønsker å lage et sted for bålpanne i hagen, der det i dag er en skråning. Det må støpes/settes opp en støttemur(på fjell), frakte jord/fyllmasse for å flate ut, så og sette opp gjerde rundt.

Bygge lav støttemur av betongstein

1433ÅS

Ferdigstillelse av 11 meter lang støttemur skal bygges med betongblokker i 4 steners høyde. Må beregne noe drenerende masser og noe graving.

Mur, gjerde, trapp, port og nivådeling av uteområdet

1434ÅS

Vi ønsker å endre på uteområdet for å utnytte plassen mest mulig. Vi må derfor få satt opp mur og gjerde, og da er det også nødvendig å grave litt (jord) og sprenge litt fjell. Legger ved noen bilder for å vise hvordan det ser ut i dag. Muren ønsker vi å sette opp langs med asfalten til naboene. Vi ønsker to plan, det øvre planet skal gå i flukt med verandaen, det nedre planet ønsker vi skal være i flukt med nedre verandadør. Vi må derfor ha trapp mellom nivå 1 og 2. Det skal også være en port på nedre nivå. Ettersom tomten skrår nedover, trenger vi innspill, tips, råd og pris på hvordan dette bør gjøres.

Sette opp støttemur i skråning

1407VINTERBRO

Vi har en skråning mot naboen og skulle gjerne laget en støttemur langs den ene siden med blomsterbed bak. Planen er å bruke forskalningsblokker. Omtrent 10 m med mur. Tenker fire blokker i høyden som er synlig over gressplenen.

Siste evalueringer
Erstatte gamle støttemurer, og legging av beleggningsstein

Fikk satt opp granittmur, fjernet en fjellknaus, og asfaltert hele gårdsplassen. Noen utfordringer underveis, men disse ble løst godt av Restaurering & bygg. Både mur og asfaltarbeider ble godt utført, og vi ble fornøyde med resultatet. Hadde jevnlig dialog underveis, og de var flinke til å finne løsninger når det var behov for dette. Presise på oppmøte og ferdigdato.

Okt. 2020
E

Eivind om RESTAURERING & BYGG AS

Vinterbro
Befaring og tilbud arbeid i hagen vår

Meget ryddig og flinke folk. Vi er strålende fornøyd med jobben som ble gjort. God kommunikasjon hele veien, og de kom med alternative løsninger som ble mye bedre enn det vi først hadde tenkt. Anbefales videre!

April 2020
J

Jonas om SPYDEBERG BYGGENTREPENØR AS

Ås
Støttemur

Rask, presis, med god avtalt pris, som de forholdt seg til selv om det dukket opp utfordringer underveis. Disse gutta er proffe fagfolk, og gjør jobben 100% ferdig ut i fra avtale. Anbefales.

Sep. 2019
S

Stein Erik om AH BYGGSERVICE AS

Åsgårdstrand
Drenering/fyllmasse bak 10m lang betongmur på grunnfjell

Greåker tok på seg en utfordrende og svært væravhengig oppgave, som ble utført meget godt av en veldig hyggelig nordlending. Han så løsninger ingen andre har tenkt på, og som i tillegg til gode råd alltid har en god historie på lur :)

Sep. 2018
T

Tony om Greåker Maskinstasjon AS

Ås