Skal du bygge eller reparere støttemur i Larvik?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Larvik, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Larvik som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur i Larvik?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Larvik, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Larvik som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur i Larvik

Støttemur i hage

3264LARVIK

Jeg har en støttemur i Hagen som har slått sprekker som må støttes opp. Jeg vurderer også å bygge opp inngangspartiet et nivå slik at jeg kan sette av bil (det er for skrått idag)

Fjerne sviller og legge ny støttemur, samt gjenbruke belegningsstein til inngangsparti.

3292STAVERN

Det ligger gamle jernbanesviller som støtter opp masser. Disse begynner å råtne, derfor må de fjernes. Jeg ønsker at det blir etablert en ny støttemur med stein, samtidig som "gåstien" gjøres bredere ved å bruke belegningsstein som vi har liggende.

Planering + støttemur

3261LARVIK

Vi ønsker å planere ut en liten del av tomta, for å kunne så plen. Det må nok settes opp en støttemur for at det skal bli mulig. Vi ønsker også påfyll av grus i oppkjørselen. Vi vurderer å gjøre jobben selv, men vil sjekke ut priser, før vi tar en endelig avgjørelse.

Forstøtningsmur med rullesteinsbekledning

3257LARVIK

Ønsker pris på graving, støping av såle med armering, samt bekledning av mur med rullestein. Høyde på mur, ca 1 m, lengde ca 14 m. Jobben utføres på Jomfruland.

Støpe støttemur

3260LARVIK

Trenger å støpe en støtte mur da ‘’bakken’’ skal graves vekk.

Etablere ny avløpsløsning - privatbolig

3270LARVIK

Ny avløpsløsning og støttemur Hedrumveien 760, 3270 Larvik Dagens septiktank - 6 m3. Dagens løsning er en tett tank på ca 6 m3 hvor alt vann, både gråvann og kloakk samles i. Må tømmes ca 4-5 ganger pr år. Det er ikke aktuelt å skille avløp fra toalett og vaskevann innendørs. Følgende avløpsløsninger vurderes. Alt 1. Benytte eksisterende tank for slam, lokal infiltrasjon Benytte eksisterende tank (eller bytte den ut) og etablere infiltrasjonsanlegg i umiddelbar nærhet av tank. Det er uvisst om det er nok plass og egnede jordmasser på denne siden av huset. Alt 2. Minirenseanlegg Alternativt så er det aktuelt og erstatte eksiterende septikktank med minirenseanlegg type Biovac, August Norge, Wallax etc. Det antas at overløp fra denne kan gå i grunnen ved siden av anlegget. Alt 3. Pumpekum – ledning til infiltrasjonsgrøft Tett tank beholdes for slamdelen, overløp fra denne føres via pumpekum til annet egnet sted på tomta for naturlig filtrering i grunnen. Mulig sted kan være bak uthus via pumpeledning som legges langs vei/mur. Trase for pumpeledning (antatt ca DN 32 PE) vil være i skråning fra hage mot vei. Antatt sprengstein og leire i grunnen her. Det kan finnes andre alternativer enn skissert ovenfor, og det økonomisk mest gunstige alternativet totalt sett blir valgt. Støttemur/ Skråning mot vei Ut mot veien er det dels en støpt solid steinmur samt delvis utrast «støttemur» i treverk for å holde på jordfylling. Steinmur kan trolig beholdes som underlag for råhugd granittblokker eller liknende der treverk er i dag. Gjerdet rives og erstattes med liknende type. (det gjør jeg selv) Lengden på muren vil være minimum ca 20 -25 meter. Høyde antatt ca 1,0 -1,5 m. Hvis løsningen med pumpeledning langs grøfteskråning velges vil det være aktuelt med ny støttemur noe lengre. Dette vurderes best ved befaring. Ca område for støttemur, 20-25 meter. Gjennomføring Entreprenør må kunne stå som ansvarlig søker og utførende etter PBL. Gjerne også prosjekterende, men dette kan skaffes annet sted også. Arbeidene er tenk utført våren 2024, gjerne så raskt det lar seg gjøre i forhold til frost i bakken og eventuelt leveringstid for renseanlegg etc. Jeg tenker å bidra selv med koordinering og kjøper inn renseanlegg, rørkomponenter etc. Arbeider som riving av gjerde og terrasse ordener jeg selv. Har gode avtaler for rørmateriell etc via arbeidsgiver og er selv Ingeniør og jobber hos en større teknisk rørentreprenør. Har derfor noe teknisk kompetanse på rør og rensedelen.

Siste evalueringer
Lage bil oppstillingsplass.

Jobben besto av en del graving, setting av kantsten og klargjøring til asfaltering. Dette er hyggelige karer som gjorde jobben som avtalt. Vi fikk en hyggelig pris av dem på denne jobben, og vi er veldig fornøyd med resultatet Br. Hansen leverte her hos oss.

Aug. 2020
T

Tom om Br.Hansen Maskin AS

Larvik
Støtte mur og såle

Trenger du noen til å hjelpe deg med en betongjobb er Bolig Betong as firmaet å kontakte. De gjennomførte jobben min på en profesjonell måte, kom med gode løsningsforslag, leverte til avtalt pris og ryddet etter seg. Anbefales på d

Juni 2020
O

Oddmund om BOLIG BETONG AS

Larvik
Støttemur

Veldig bra og anbefaler videre

Feb. 2020
S

Samir om EVENSEN MASKIN

Larvik
Planering og støttemur

Meget godt gjennomført prosjekt. Gode løsninger, hyggelige medarbeidere og god HMS. Prosjektet gjennomført på kortere enn normert tid.

Feb. 2020
K

Karl om OLSEN ENTREPRENØR AS

Larvik
Pusse og reparere støttemur

Kom til avtalt tid, var effektiv og vi er veldig fornøyd med arbeidet.

April 2017
J

Julie Manglerød om GELDI MUR & FLIS

Larvik
Støping av garasjegulv

Da har jeg fått støpt garsjegulv, er veldig fornøyd med resultatet. Hyggelige folk å ha til å gjøre jobben, god oppfølging. Anbefales

Nov. 2015
T

Trond om EKLI BETONG OG ENTREPRENØR

Svarstad