Skal du bygge eller reparere støttemur i Oslo?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Oslo, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Oslo som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur i Oslo?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Oslo, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Oslo som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur i Oslo

Liten mur?

0754OSLO

Hagen til naboen vokser seg inn i oppkjørselen vår. Ønsker å få fjernet gresset som er på vår side av gjerdet og kanskje sette opp en mur? I alle fall en løsning som gjør at Hagen ikke siver over i oppkjørselen vår.

Flytting av granittblokker

0256OSLO

Hei - viser til vedlagte fotos. trille to stk granittblokker på høykant gjennom hageporten til sin endelige plassering i ytterste ende av hagen (ref. fotos). Mål 1300x1300x300. Arbeidsadresse Colbjørnsensgate 0256 Oslo. Ønsker fastpris. Mvh Arnt

Garasje og hagearbeider

0580OSLO

Hei jeg ønsker å bygge en garasje. Ønsker også støttemur, planere hage og legge ut ferdigplen

Hagearbeid/steinlegging og sette opp støttemur som har rast

0956OSLO

Hei, Trenger noen som kan komme på befaring snarest. Jobben går ut på: steinlegge/heller i en del av hagen, samt sette opp støttemur på et lite sted som har rast. Ønsker arbeidet gjennomført snarest etter befaring.

Riving av murvegg

0681OSLO

Trenger befaring av murvegg. Riving og oppsetting av ny støttemur, evt. drenering.

Bytte ut leca-mur og trapp

0588OSLO

Støttemurer i leca under terrasse sprekker opp og er skjev. Begge murene bør skiftes eller forsterkes. Trapp er ødelagt og ønskes byttet til trapp i tre eller mur/betong

Siste evalueringer
Grunnarbeid og hjelp til å sette opp støttemur.

Brukte firmaet til å lage et fundament til støttemur. Jobben ble gjort innenfor avtalt tid, pris og de kom også med anbefalinger underveis. Kvaliteten på arbeidet var veldig bra. Enkel og god kommunikasjon. Anbefales!

Sep. 2023
S

Stian om RING & FIKS VASILEIOU

Oslo
Anleggsgartner - bort med tuja, opp med stein, planere

Et lite firma, med effektive og konstruktive fagfolk. Mitt tips er å be om råd til gjennomføringen, slik at løsningen tar form i fellesskap. Selv fikk jeg mange gode innspill.

Aug. 2023
T

Torstein om Greenline Landscaping AS

Oslo
Støttemur

God dialog og planlegging. Jobben utført i henhold til avtale både mtp tid og pris. Løsningsorientert og fleksibel. Vi er fornøyde med arbeidet og vil benytte oss av Alans tjenester igjen i fremtiden.

Aug. 2023
Q

Quan om AM Mur og Betong AS

Oslo
Støttemur og graving

Grundig og ryddig utgraving ifm bygging av platting. Hyggelig og løsningsorientert.

Juni 2023
E

Erlend Moen om CHRISTIAN GULBRANDSEN

Heimdal
Lage ny støttemur

En av mest hyggeligste ansatte i firmaet til AH Byggeservice AS. Har hatt en god dialog med sjefen, Artan, hele veien, lett å komme i kontakt og kommer med gode og bedre løsninger enn jeg så for meg. Prisen var konkurransedyktige og arbeidet er meget godt gjennomført. En seriøst firma. Dette firmaet holder til Ski, men Artan møtte meg på Sandvika hos Sigwartsen (stein firma) for å se på steiner en skulle bruke. Han var kjent person hos denne butikken på Sandvika. Jeg kommer til bruke dette firmaet ved neste anledning. Anbefales sterkt!

Juni 2023
S

Shamas om AH BYGGSERVICE AS

Oslo
Etablere betong støttemur/trapp i terreng

Jobben kom skeivt ut med et totalt mislykket støp. Byttet abeidslag til noen med rett kompetanse, og landet jobben på en bra måte.

Juni 2023
L

Lars om JA FALK

Oslo
Steintrapp i liten skråning

Vi var et lite sameie som ønsket ny amfi-trappe. Av 3 innhentet anbud var B&S både rimelige på pris og foreslo løsning som passet best til våre behov. Jeg opplever de veldig kunnskapsrike, serviceminded og raske på gjennomføring. Vi er veldig fornøyde og bruker de gjerne igjen.

Juni 2023
S

Søren om BYGG & STEIN AS

Oslo
Sikring av støttemur

Dette er en "enmannsbedrift" med tilgang til nødvendig bistand og maskiner for å få gjennomført oppdrag. Hos oss var det å sikre nær 100 år gamle steinmurer på en bratt tomt på Ryen i Oslo. Flere av murene var begynt å rase ut. Thoralf ga gode råd om nødvendige tiltak og gjennomførte dette på en utmerket måte. Han betjente store maskiner på en svært sikker måte selv om arbeidsrommet var trangt pga enebolig mv. på tomta. Planlagte løsninger måtte justeres underveis fordi grunnforholdene mv. ikke var kjent. Den vanskeligste og bratteste muren ble erstattet med geonett. Vi hadde god kommunikasjon underveis og vi var veldig fornøyd! Ring gjerne for mer informasjon; Jørgen Huse tlf 980 20 180

Mai 2023
J

Jørgen om Thoralf Nilssen AS

Oslo
Bygge støttemur

Veldig fornøyd. Hyggelig og imøtekommende daglig leder - han forstod raskt våre behov og det vi ønsket. Jobben ble utført av arbeidere som arbeidet raskt og effektivt, men samtidig grundig og profesjonelt. Ryddig og ordentlig.

Mai 2023
J

Jorun om Astena AS

Oslo
Renovasjon mur

Good communication during the whole job. Always on time. They did the job quickly. The brick wall looks very nice.

Mai 2023
R

Randi om RING & FIKS VASILEIOU

Oslo
Snekker, lage sittebenk langs fasade.

Jobber raskt og effektivt.

Mai 2023
M

Mumtaz om TAGE LARSEN

Oslo
Bygge platting og støttemur

Vi er veldig fornøyde med jobben de gjorde. Resultatet ble som vi ønsket, og vi fikk også gode råd underveis, som tok i betraktning både det estetiske og det økonomiske - det satte jeg pris på. Jobben ble effektivt utført, til avtalt tid. Kan absolutt anbefale Bygg & Stein.

Mars 2023
I

Idun Heir om BYGG & STEIN AS

Oslo