Få hjelp til tretrapp

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til tretrapp

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tretrapp

Tilbud på Uskiftning av hoveddør, bagdør og dobbelt terasse

9405HARSTAD

3 døre opmåles, bestilles og settes i. I tillegg har vi noe mure-arbejde på terasse og facade på huset som vi ønsker å få laget.. og kanskje en tretrappe ned i hagen vår.3-4 meter… altså lidt ulike småopgaver, som tilsammen bliver en del.

Trapp ned fra veranda til hage og ca.40kvm platting

0494OSLO

Vi ønsker bygge en trapp ned fra verandaen til hagen(ca 1 meter ned fra verandagulv til gressplen) og bygge platting på ca 40 kvm foran huset. Vi ønsker også en trapp ned fra plattingen til hagen. Hagen er ikke helt i plan foran huset, men ganske jevn.

Fjerning av gulv på loftet

5178LODDEFJORD

Jeg har brant trapper til loftet, og jeg ønsker å installere nye trapper som oppfyller TEK krav. For dette trenger jeg å frigjøre takhøyden slik at det er 2 meter plass for hvert trinn. Jobben innebærer å fjerne en del av gulvet fra loftet slik at trappene senere kan installeres. Det er også to bjelker som vil trenge støtte.

Spiler i trapp

3039DRAMMEN

Vi skal ha spiler i trappa, og ønsker et pristilbud på montering av dette.

Bygge platting og ny trapp

0757OSLO

Hei. Ønsker tilbud på å legge platting og bygge ny trapp for hus i Bjerkebakken på Røa. Plattingen vil være ca. 30 kvm. Relativt jevnt underlag, men noe utjevning må beregnes. Ønskelig med pergola på sikt, så rammen for plattingen må være stiv for å tåle dette og det må legges ned et rør som senere kan brukes til strøm. Fint om dere kan skille kost for arbeid og materialer i et ev. tilbud. Hurtig oppstart er en fordel.

Rive trapp og bygge ny trapp

9022KROKELVDALEN

Jobben består i å rive eksisterende trapp, og kledning/bod under trappa i tillegg til å bygge ny trapp. Repo øverst oppe ved inngangsdøren kan jo selvfølgelig bevares og benyttes til ny trapp. 2 muligheter for ny trapp, enten ned langs vegg over varmepumpe, eller alternativ 2 at trappen flyttes 2 meter ut fra vegg og går i samme retning som idag (bevare eksisterende trapp ved alternativ 2?). Ta kontakt for befaring.

Siste evalueringer
Lyd Isolere tretrapp ( innendørs) 14 trinn.

Rask til å svare på forespørsel. God kommunikasjon og raske svar. Jobben ble utført på avtalt måte, med godt resultat!

April 2024
C

Christine om Umbraco Håndverkertjenester Stian Thoresen

Moss
Montere spilevegg i trapp

Utrolig høy kvalitet på utført arbeid. Fikk montert spilevegg i trapp, og det ble meget bra. Anbefales!

April 2024
S

Sigve Bjørndal om REKKVERK PLUSS AS

Nesttun
Bytte trapp ved inngangsparti

God kvalitet på arbeidet. Roar er pålitelig og kommer til avtalt tid. Profesjonell og gjør en solid jobb. Anbefales på det sterkeste. God kommunikasjon fra start til slutt.

April 2024
H

Hege om Schie Byggservice og - Forvaltning

Askim
Bytte terrasebord på 2 plattinger (35 kvm totalt)

Frank rev og bygget to nye terraser for oss og vi er superfornøyde med alt. Kvalitet, pris og kommunikasjon underveis har vært helt topp. Kvaliteten på arbeidet er rett å slett uslåelig. Vi kommer til å bruke Frank igjen!

April 2024
K

Kay om HANDYMAN FRANK YOUSIF

Oslo
Utvide terrasse med trappetrinn, utekjøkken og oppbevaring

JR Box utvidet terrassen vår med trappetrinn, lagde utekjøkken, benker og blomsterkasser. Jeg er veldig fornøyd med jobben de gjorde, resultatet ble helt strålende. I tillegg er de veldig enkle å kommunisere med, pliktoppfyllende og effektive. Kommer garantert til å bruke de igjen på neste prosjekt.

April 2024
S

Ståle om JR Box AS

Gamle fredrikstad
Trapp og benker i tilknytning til terrasse, utendørs.

Meget godt fornøyd med alt fra kommunikasjon, planlegging og gjennomføring. Ryddig og ordentlig, og kvaliteten på arbeidet er topp.

April 2024
B

Bjarne om AOK VEDLIKEHOLD AS

Bergen
Pusse opp - gulv, vegger og trapp

Vi er veldig fornøyd med jobben - raskt og effektivt, med god kvalitet

April 2024
J

Johannes om E&R BYGG AS

Oslo
Renovere veranda med trapp

Vi er veldig fornøyd, Sondre ved Lindalens Multiservice. God kommunikasjon hele veien, er alltid tilgjengelig og servicevennlighet. Fremmer også gode løsninger og forslag uten å fokusere på "mersalg", men heller på kundens behov og hva som anbefales. Resultatet ble meget bra, og jobben ble gjort grundig men samtidig raskt og effektivt. Vi anbefaler gjerne Lindalens Multiservice videre:)

April 2024
A

Alexander om Lindalens Multiservice

Trollåsen
Sparkle og male tak og vegg,legge gulv.

Profesjonelt utfort jobb med god pris. Den beste byggefirma jeg hadde å gjøre med noensinne. Holder avtaler og kommer altid på tiden. Jobber er godt og nøyaktig utført. Veldig god kommunikasjon. De er godt kjent med forskjellige teknologier og kan tilby forskjellige løsninger når man er i tvil. Anbefales på det sterkeste.

April 2024
M

Marcin om LK SERVICE Kalek

Oslo
Nytt gelender i trapp mellom underetasje og første etasje.

Fikk satt opp gelender/håndløper i en trapp ned til underetasjen. Fikk en rask respons fra denne bedriften på dette arbeidet. Steffen var flink til og holde oss orientert om når det var aktuelt og utføre jobben og videre gjøre konkrete avtaler om befaring og tidspunkt for montering av håndløperen. Ble et godt resultat !!! Anbefaler gjerne denne bedriften til snekkerarbeide.

April 2024
Å

Åge Gunnar om Tømrer Steffen Sørlie AS

Porsgrunn
Ny utetrapp i tre

Han er en hyggelig kar som det er lett å kommunisere med. Videre er han pålitelig og effektiv. Han bygget en ny utetrapp for oss, og vi er veldig fornøyd med arbeidet han har gjort.

April 2024
G

Gerd om UTESNEKKERN TØFTUM

Drammen
Legge nye terrassebord på eksisterende platting og terrasse (Slemmestad)

Jeg brukte Mur og Puss og Hali med hyggelige og pålitelige Nikolai og hans dyktige kollega. De har bygd ny platting og lagt nye terrassebord på en stor uteterrasse, samt toppbord på rekkverk og gjort en malejobb på en veldig høy vegg innendørs. Alt arbeidet ble gjort kjempeeffektivt. De to jobbet nesten konstant, og var ekstremt effektive. Kommunikasjonen med Nikolai i forkant og underveis var eldig bra. Han er pålitelig, presis og hyggelig og svært åpen for tilbakemeldinger - blant annet når jeg ønsket å endre en liten detalj i etterkant. Terrassebordene ble lagt helt etter regelboka, og ikke feil slik en her inne hevdet. Prisen var blant de bedre. Og de ryddet pent etter seg. Anbefales!!!

April 2024
J

John Anders Johnskareng om MUR OG PUSS HALI

Slemmestad