Få hjelp til tretrapp i Haugesund

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Haugesund? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til tretrapp i Haugesund

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Haugesund? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tretrapp i Haugesund

Oppusning av innvendig trapp i rekkehus.

5522HAUGESUND

Vi søker hjelp til å pusse opp trappen i vår leilighet, da vi har til hensikt å selge den. Tidligere var trappen dekket med teppe, og det er derfor rester av lim som må fjernes grundig før videre arbeid kan utføres. Oppussingsprosjektet ble påbegynt av en bekjent av min avdøde mor, men dessverre ble arbeidet avbrutt etter hennes bortgang sommeren i fjor. Derfor står trappen nå delvis fullført. Ønskelig å få en ny fin tre finish på trinnene og malt på sidene i hvit så det matcher reseten av leiligheten.

Utbedring/bygging av trapp

5528HAUGESUND

Har en gammel trapp som er i ferd med å dette sammen i Haugesund sentrum, den sprekker opp og har delvis løsnet fra veggen. Trenger innspill og tilbud på utbedring eller eventuelt bygging av ny trapp. Det trenger ikke være likt den gamle. Det er også rom under trappen som vi helst ønsker å beholde innebygd.

Bygge om deler av terrasse/platting

5516HAUGESUND

Rive del av gammel terrasse som er bygget i flere nivåer og bygge ny i et nivå mot eksisterende betongplatting samt lage ny trapp ned til plen. Gammel prydbusk fjernes for å gi plass til trapp samt at del av gressplen fjernes og erstattes med grus/singel område. Jobb kan naturligvis deles opp mellom snekker og gartner/hagearbeid.

Utbedre/bygge ny trapp

5528HAUGESUND

Har en gammel støpt trapp som er i ferd med å dette sammen i Haugesund sentrum, den sprekker opp og har delvis løsnet fra veggen. Trenger innspill og tilbud på utbedring eller eventuelt bygging av ny trapp. Det trenger ikke være likt/samme materialer. Det er også rom under trappen som vi helst ønsker å beholde innebygd.

Trapp ned til hage.

5531HAUGESUND

Vi ønsker å få satt opp en trapp med et lite platå, slik at vi får adgang til hage. Ønsker denne jobben påbegynt en av de nærmeste dagene. Der hvor trapp ender (bakkenivå, er det mur tildekket med terrassebord. Eksisterende vindu i hybel kan ikke tildekkes grunnet lysforhold inne. Mvh Trond

Trapp i tre fra terrasse i andre etasje ned til bakkeplan

5533HAUGESUND

Ønsker en tretrapp fra vår terrasse i andre etasje ned til bakkeplan. Tanken er at trappen skal kles inn og brukes som en liten redskapsbod også.

Siste evalueringer
Snekker til gjerde og trapp

Her skulle jeg ønske det var mulig å velge alle alternativene ovenfor. Kjepefornøyd med alt, og kan anbefale firmaet på det varmeste👍😀

Mai 2020
I

Ingrid Maria om SÆTHER BYGGKONSULT

Haugesund
Oppussing/renovering av hus i Haugesund

Vi er veldig fornøyd med Helgevold. De var effektive, hyggelige, lydhøre for våre ønsker, pålitelige, og de informerte oss hele tiden om hva som var gjort, samt ekstra utgifter som dukket opp underveis.

Mars 2020
C

Cecilie Emmerhoff om HELGEVOLD ELEKTRO AS

Haugesund
Maling av trapp og rekkverk

Topp kvalitet, proff, holder avtaler og kommuniserer godt underveis i oppdraget. Ingen grunn til å kontakte noen andre firmaer på dette området fremover ⭐️⭐️⭐️

Feb. 2020
C

Carina om HØISÆTHER MALING V/BJARNE HØISÆTHER

Haugesund
Diverse snekkerarbeid

Veldig bra arbeid! Fornøyd med alt, spesielt når jeg selv ikke visste hvordan jeg ville ha det og det ble en superløsning! Anbefales og kommer garantert til å bruke firmaet ved en annen anledning!

Okt. 2019
A

Astrid Helen om PSH GROUP AS

Haugesund
Pusse trapp og beise/ legge laminat

Bra arbeid, kom med gode løsninger. Anbefales

Aug. 2017
K

Kristoffer om SO BYGG V/PIOTR KULIKOWSKI

Haugesund
Ombygging av innendørs kjellertrapp

Trebyggvest as var veldig behjelpelige med løsning til trapp og finish arbeider rundt selve trappen. Gode ideer underveis om hvordan ting kunne gjøres for å få et best mulig sluttresultat (da vi var ganske blanke selv hordan dette kunne løses). Kom til avtalt tid og ordnet med rørlegger. Hyggelige var de også :)

Des. 2016
A

Anders om Trebygg Vest AS

Haugesund
Skifte rekkverk på to utvendige trapper samt altan.

En som kan sitt fag :-)

Feb. 2013
B

Bjørn Otto om Berg Leif Magne

Haugesund