Få hjelp til tretrapp på Ås

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp på Ås? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til tretrapp på Ås

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp på Ås? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tretrapp på Ås

Trinn Trapp

1430ÅS

Ekisterende trapp i huset som skal byttes med et nytt innvendig trapp, ca 13 trinn med tilhørende rekkverk. Behov for tilbud og når kan jobben utføres

Bygge soldekk over eksisterende Pergola

1407VINTERBRO

Hei, vi har en pergola som står i Hagen ferdig. Planlegger bygge soldekk over den får å få se mer av utsikten til havet. Vil ha en blanding av trerekkverk i samme stil som pergola og glassrekkverk i front mot sjøen. Må også bygges en solid trapp opp som man stødig kan gå i.

Trapp fra hage til terrasse

1407VINTERBRO

Ønsker tilbud på trapp fra hage til terrasse over garasje. Utførelse bør være som trappen som allerede står på terrassen. I tillegg er det ønskelig, men ikke et krav å ha et mer eller mindre vanntett lagringsrom under trappen. I tillegg må rekkverk på terrassen kunne festes i trapp, da den i dag er festet i vegg under vinduet på bildet.

Gjerde och trapper

1407VINTERBRO

Vi vill bygge en tradisjonell tregjerde og en tretrapp. Gjerdet, som vil strekke seg over 7 til 10 meter og ha en høyde på 60 cm, vil bli konstruert i en stil som ærer tradisjonelle håndverksmetoder. Dette vil sikre at det ikke bare oppfyller praktiske behov ved å avgrense og beskytte området det omgir, men også at det tilfører estetisk verdi og harmonerer med det omkringliggende landskapet. Den andre delen av prosjektet involverer byggingen av en tretrapp som vil være mellom 2 og 3 meter lang. Denne trappen vil gi en praktisk og sikker tilgang til ulike nivåer innenfor tomten vår.

Oppussing av trapp

1407VINTERBRO

Furutrapp med 13 trinn. Rekkverk oppe og nede samt sidene. Må pusses ned og beises/males.

Div snekker arbeid—> 1 Lettvegger, ute trapper, staket.. mm

1407VINTERBRO

Skal bygge om en hytte. Lettvegger til et rom, bytte plassering av ytterdør Lister rundt en ny innvendig døråpning. To ute trapper( en til hytta + en vi terreng. Har fler eiendommer som skal gjøres arbeid på fremover. Prioritering ved valg av snekker: 1. Kan starte uke 36/37 2. Referanser/ Erfaring og hvor proff dere er i dialogen opp til valg av leverandør. 3. Pris - Dere er profesjonell part og skal prise inn alt / gi en tydelig liste med kostnader av alle oppgaver som dere vet av erfaring kommer i tillegg.

Siste evalueringer
Utvendig kledning, vindskier, hjørnekasser, bytte dør/vindu, trapp

Veldig godt utført arbeide, effektivt, ryddig og hyggelig kommunikasjon gjennom hele oppdraget. Et firma jeg kan anbefale.

Mai 2021
j

jorill om HANSSEN BYGG

Vinterbro
Bygge terrasse, levegg og pergola, samt flytte trapp

Vi fikk utvidet terrasse med rekkverk, flyttet en utendørs trapp og satt opp pergola og levegg. Veldig fornøyd med arbeidet, både effektiv og god kvalitet. God kommunikasjon underveis. Fine løsninger og detaljer. Anbefales absolutt videre :-)

Aug. 2020
H

Heidi om CRV SERVICES AS

Vinterbro
Bygge enkel tretrapp i hagen

Vi fikk Ath Byggeservice AS til å bygge en utetrapp i hagen vår. Resultatet ble veldig fint, håndverkerne var profesjonelle og kunnskapsrike og kom med gode anbefalinger underveis. Kommunikasjonen var topp, de var veldig hyggelige og høflige. Arbeidet ble utført til avtalt pris og de ble ferdige til riktig tid. Vi kommer til å kontakte dem igjen neste gang vi trenger gode håndverkere :)

Aug. 2020
A

Asta Hrund om ATH BYGGSERVICE AS

Vinterbro
Bygge trapp fra terrasse, jekke opp terrasse som har seget

Kan varmt anbefales, meget godt utført arbeid. Var nøye med å finne gode løsninger, og resultatet ble over forventet. Betalte etter jobben var utført, avtalt pris👌

Juli 2020
F

Fredrik om PALLESEN BYGG AS

Oslo
Bygging av trapp til enebolig

Hyggelig folk og supert arbeid. Kan virkelig anbefale Aron Bygg AS.

Juni 2020
D

Dag H om ARON BYGG AS

Ås