Få hjelp til tretrapp i Stavanger

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Stavanger? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til tretrapp i Stavanger

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Stavanger? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tretrapp i Stavanger

Endring av utvendig tretrapp

4042HAFRSFJORD

Vi ønsker å gjøre tretrappen opp til vår terrasse slakere enn dagens vinkel. Den er for bratt slik den er. Den går fra et lite repo 60cm over bakken og opp til terrasse i 2. etasje. Den må skjæres inn i terrassegulvet ca 1m for å få den slakere. Vi ønsker samtidig også at gelender skal fjernes da det skal byttes med glassrekkverk.

Tretrapp

4020STAVANGER

Bygge tretrapp fra hovedetasje til underetasje.

Lage oppbevaring under trapp/skuffer i trappetrinn

4013STAVANGER

Vi har ein trapp vi er interessert i å få tilbud på å lukke igjen. Vi har sett mange fikse løsninger på nett, blant annet noen der det er laget skuffer mellom de nederste trinnene. Det hadde vært veldig praktisk om noen kunne fått til! Ellers kommet med noen ideer om hvordan vi kan utnytte plassen best mulig til lagring og laget noe oppbevaring

Utvidelse av terrasse m/levegg

4046HAFRSFJORD

Jeg ønsker å bytte ut terrassebod samt noe utvidelse av eksisterende terrasse med glassskjerming, samt rive eksisterende rekkverk og bygge trapp ned mot hagen. Har også en platting som jeg ønsker å utvide noe.

Ønsker befaring på ny trapp

4045HAFRSFJORD

Vi har i dag en gammel (hjemmelaget) trapp fra hovedetg. Ned til kjelleren og ønsker en ny trapp som tilfredsstiller dagens krav. Vi ønsker også en prisvurdering på å endre trappens posisjon.

Oppgraderinger av trapp til hems

4014STAVANGER

Vi ønsker å oppgradere trappen i vår leilighet som fører opp til hemsen og vurderer to alternativer. Vi ønsker prisestimater for begge alternativene: Installasjon av en helt ny trapp: Vi vurderer å erstatte den eksisterende trappen med en ny som er litt bredere. Vi er interessert i å utforske mulige løsninger og motta et kostnadsoverslag. Oppussing av eksisterende trapp: Alternativt vurderer vi å renovere den nåværende trappen, med særlig fokus på installasjon av rekkverk for økt sikkerhet. Vi ønsker å avtale en tid for befaring så raskt som mulig, da vi har andre pågående arbeider i leiligheten som er avhengige av at trappearbeidet blir utført.

Siste evalueringer
Kleding (treverk) på trapp.

Topp!

April 2023
M

Morten om I Treet Bartlomiej Kierpiec

Hafrsfjord
Gipse vegger, slipe gulv ++

God rådgiving underveis og pris/kvalitet i henhold til forventning :-)

April 2023
H

Henrik Meidell om HOBU BYGG

Bergen
Teppelegging trapp

Veldig fornøyd med arbeidet. God kommunikasjon og gode råd gjennom hele prosessen, og svært godt utført arbeid. Anbefales!

Mars 2023
L

Lene Bru om LT Markussen Bygg og Anleggs Tjenester

Stavanger
Oppussing/maling av trapp

Pussing/maling av stor trapp med mye spiler. - Jobben ble nøye utført med et pent resultat! Helsparkling & maling + montering av listverk - Arbeiderene tok eigerskap og utførte jobben med stor nøyaktighet, veldig bra resultat. Ble oppdatert av arbeider dag for dag

Feb. 2023
A

Arild om MABDA SERVICE

Rennesøy
Pussing av trapper

Flinke fagfolk som kunne jobben sin, kom alltid til avtalt tid, og ryddet opp etter seg. Pris på arbeide var avtalt på forhånd. Hyggelige folk, god kommunikasjon hele tiden med sjef.

Jan. 2023
O

Ole om MARCUS BYGG KAMINSKA

Hundvåg
Tretrapp

Veldig fornøyd med arbeidet. Både tid og pris og kommunikasjonen var utmerket. Ferdig til avtalt tid

Nov. 2022
H

Harald om Zoya Michal Wlazlo

Sjernarøy
Bygge 2 trapp til kinorommet

Lange-byggservice har utført bygging av et lite kinorom hos oss. De måtte rive gammelt trapp og bygge nytt. De kom som avtalt, hadde befaring og avtalte rimelig pris. Det viste seg at de kunne bruke materialene vi hadde. De har lagt teppe samt sparkla og malt veggene, slik at rommet er klart til bruk. De brukte 2 dager på det hele. Effektive og ryddige. Anbefales!

Nov. 2022
E

Edyta om LANGE-BYGGSERVICE

Stavanger
Renovering Trapp

Very good service from Jorge. Restored my old stair with bright colors. Good communication and everything as per the agreement. Very trustworthy. Highly recommend.

Aug. 2022
J

Jithin om COSTA SERVICES AS

Stavanger
Plattinger, trapp, pergola, benk, blomsterkasse

Kan virkelig anbefales. Ryddig prosess ved oppstart, god kontrakt og grei pris. God dialog underveis i prosjektet. De kom også med gode ideer underveis. Vi er kjempefornøyde!

Aug. 2022
A

Alexander om ALEKS NORGE AS

Hundvåg
Renovering av innvendig trapp

Brukte disse til å gjøre en annen oppussings jobb enn i anbudet, da vi ikke klarte å velge trappetype enda. Karene la nytt tak, inkludert sparkling og maling, rev gammelt panel og påførte nytt murpuss på murpipe. Jobben ble gjort ryddig, veldig fagmessig, til avtalt tid og ble ferdig før avtalt frist. De utførte jobben sammen med Renovering av hus for å bli fortere ferdig. Kan trygt anbefale de videre!

Juni 2022
B

Bjarte om KONGSTEINSGATEN RENOVERING AS

Stavanger
Diverse håndverks arbeid

Veldig fornøyd med trapp. Heikko var punktlig på tid og veldig behjelpelig.

Juni 2022
S

Simen om HS PARKETT GULV HELENA SAARMAA

Stavanger
Utvendig trapp

Svært fornøyd med utført arbeid. Gode løsninger og effektivt utført.

Juni 2022
D

Dag om Termo-Bygg Terje Monsen

Hundvåg