Få hjelp til tretrapp i Austevoll

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Austevoll? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til tretrapp i Austevoll

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Austevoll? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tretrapp i Austevoll

Oppussing av gammelt tretrapp

5397BEKKJARVIK

Vi har en gammelt klassisk tretrapp og vurderer å pusse den opp, siden det finns ikke en bedre løsning for trapp i huset. Trappen er malt hvit (antagelighvis med oljemaling) og vi ønsker å enten slipet alt og malt på nytt eller å få fjernet maling på trappetrinnene og oljet/beiset og lakkeret de originale trappetrinn samt å slipe og male gjerde og sidekantene. De øvre 5 trinn kunne også fordra litt avretting. Det bør gjøres snaret mulig.

Rehabilitering/Maling av trapp på Austevoll

5392STOREBØ

Ønsker trappen og rekkverk pusset, grunnet og malt antikk hvit. Trappen har totalt 28 trinn (2 etg) Nederste del av trappen er "lukket", se bilder.

Entre og Sirkeltrapp for inngang 2. etasje og 3. etasje leilighetsblokk.

5392STOREBØ

Vi ønsker tilbud på inngansparti for 2. etasje, samt inngangsparti med trapp til 3. etasje. Vi skal bygge en tremannsbolig med tre leiligheter over hverandre. Inngang fra 2 etasje er fra tak garasje, og inn i hus. Vi trenger terrasse/altan for inngangsparti 2, etasje. Herifra går det en trapp til 3. etasje. 3. etasje trenger også terrasse/altan. Trappen må bygges ihht TEK 17.

Oppføring av sklisikker trappe / terrassert gangsti

5397BEKKJARVIK

Ønsker tilbud på oppføring av sklisikker trappe / terrassert gangsti i 2 deler/etapper. Se vedlagte bilder av terrenget med inntegnet skisser til løsning. NB! På prinsippskisse-tegning er det oppgitt 60-80cm bredde, men dette ønskes nå korrigert til 80-100cm. a) Ønsker tilbud inklusive materialer, arbeide og moms på bratteste parti som er 16-17 meter opp til platå-området. b) Ønsker tilbud inklusive materialer, arbeide og moms på flatere parti øverst som er ca.15 meter pluss 1 trappe (4-6 trinn) i enden øverst c) Ønsker samlet tilbud for a)+b). Materialer. - Bærevanger (2 langsgående), trykkimpregnert 36x148mm evt. 2" x 6" som legges lavest mulig i terrenget, evt. med stedvise tilpasninger ned mot terrenget. Se skisse vedlagt. Forankres i berg eller jord med stolpesko eller jordanker, evt. stolpesko støpt i stolperør. - Ferdige trappevanger (Montér, Obs bygg etc) i 23gr. øverst i b). Trappetrinn skal hvile på og stikke utom trappevanger. - Ønsker tilbud på 2 alternative materialer i vannrette trappetrinn/terrassering og frontbord: 1. Møre Royal med riller eller tilsvarende (grå eller brun). Skrues med rustfrie terrasseskruer 2. Kompositt med riller. Må festes med spesielle klammerfester (ikke skruer). Annen informasjon. - Terrasserte trinn tenkes tilpassa terrrenget - Se forskjellige utklipp av tips vedlagt. - Frist for anbud er 25.august. - Jobben ønskes utført innen 1.oktober - Rekkverk på en side kan bli aktuelt å innhente tilbud på dersom vi blir fornøyd med ferdig/utført trappe/gangsti (detaljering senere). - Andre jobber på eiendommen er også aktuelle / ønskes utført senere. Vil da spesifiseres nærmere

Ferdigstillelse av Hytte

5398STOLMEN

Jeg ønsker anbud på følgende jobb: Montering av ca 30 gips plater og ca 8 OSB plater i tak. Sparkling pussing og maling av 4 rom i hovedetg. inkludert loft med to rom(hovedsaklig skråtak).Total ca 70 m2. Det skal ikke være lister rundt vinduer eller tak. Montere baderomsplater på 5 m2 bad Legge fliser på 5 m2 bad og 6,5 m2 gang Montere 5 stk dørkarmer og trapp opp til loft Jeg ønsker kun tilbud på arbeidstimer. Det vil bli organisert med henting og levering Stolmen, Kvalvåg hver dag arbeidet pågår ute på Hevrøy

Sjøbod fra 1730

5398STOLMEN

MATRIKKELNUMMER:Gnr 20, Bnr 30 i Austevoll kommune BYGGÅR:1700 - tallet Huset ligger helt i sjøkanten og er på ca 270 m2 P-rom. Huset er bygget i tømmer og er kledd med vanlig borkledning. Fylkesmannen har tidligere godkjent å bygge 3 stk leiligheter i bygget, men dette blir for kostbart. Følgelig er ønsket å bygge huset ferdig som et fritidshus. Huset går over 3 plan. 1 etg: 107 m2 Ny inngangsdør, 4 stk vinduer og 2 stk skyvedører mot sjø m/ fransk balkong. Grunnarbeid med støp og varemekabler. Legging av parkett. Dør til 1 stk soverom. Nedlekting av tak og innlegging av spotter. Det er ikke elektrisitet i huset og det må monteres punkter gjennom hele huset. 2 etg: 107 m2 Bygging av bad fra grunnen (søknad om dette) avløp. Dør til soverom. Legging av parkett. 2 stk skyvedører mot sjø m/fransk balkong. Nedlekting av tak og innlegging av spotter. 3 etg. 60 m2 Bygg nytt gulv og avretting. legging av parkett. Isolering av hele etg. Oppsett av 2 stk vegger. Utvendig arbeid: Nytt tak, utbedring/bytte av kledning. skifte av 1 stk vegg. Montering og installering av 2 stk varmepumper. Montering av utelamper/spotter

Siste evalueringer
Rehabilitering/Maling av trapp på Austevoll

De gjorde 2 jobber. Rehabilitering av trapp var meget bra. Rehabilitering av loft med maling/listverk/fuging var ikke bra, men de kom tilbake og utbedret det som jeg ikke var fornøyd med.

April 2020
K

Kjell Bjørnar om MORITZ AS