Tretrapp - Tynset

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Trapp

2500TYNSET

Trenger noen til å lage hull i gulv og montere en stilig trapp fra kjeller til 1etg. Type L form. Må taes hensyn til dragere i gulv.

Trapp innvendig

2500TYNSET

Lage en innvendig trapp med 13 trinn, venstre sving

Bygge 2 utvendige hyttetrapper

2500TYNSET

En liten trapp, 4 trinn,ca 8o cm.bred. Et rekkverk. En større trapp, 6 trinn, ca 1m bred. 2 rekkverk. Dette er ikke eksakte mål, da jeg ikke er på hytta nå. Ønker bare å få et prisoverslag, sånn cirka.

Oppussing enebolig - jobb for snekker, VVS, Elektriker, Brønnborring

2500TYNSET

Vi vurderer en større oppussing av vår enebolig på Tynset. Følgende vurderes gjort: 1. Grave opp oljetank - bytte ut oljefyr. Graving i forbindelse med brønnborring og graving av utvendig trappeløp ned i kjeller. 2.Borring etter jordvarme, Tilbud og installering av varmepumpe vann til vann. 3. Vannboren varme på ca. 75 kvm 4. Oppretting av gulv i første etasje (ca100 m2), klargjøring for vannboren varme samt legge nytt parkettgulv. 5.Ny trapp fra 1. etasje og opp til 2. etasje. Nytt trappeløp. 6.Etablering av nytt bad i andre etasje ca 12m2. Alt skal være nytt bortsett fra toalett. Varmekabel i gulv. 7.Diverse rive og byggejobb i forbindelse med oppussing . 8. Muring av utvendig trapp ned til kjeller. Sette in dør. 9.Rive peis. Da prosjektet omfatter mange bransjer, ønsker vi i utgangspunktet en snekker som kan være hovedansvarlig for oppdraget og samordne med de andre bransjene som blir berørt. Ønsker at interesserte tar kontakt for besiktigelse og gjennomgang av prosjektet for å finne ut om det er mulig å gjennomføre. Ønske om at jobben startes våren 2018 og sluttføres i løpet av sommeren.

Oppussing av kjeller

2500TYNSET

Vi har tenkt på og pusse opp kjelleren vår.Det er nå kun en ren murkjeller som vi bruker til lager.Vi kunne tenkt oss og pusse opp denne p.g.a større plass.I kjeller vil vi også ha et vaskerom med også plass til dusj/badekar.Det er et rom nå som har sluk som vi bruker provisorisk til vasking av klær.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud