Få hjelp til tretrapp i Ski

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Ski? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til tretrapp i Ski

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Ski? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tretrapp i Ski

Fikse trapp som knirker

1406SKI

Ønsker tilbud på å fikse knirk i en trapp. Det er en gammel eiketrapp. Trinnene i trappa knirker mer enn det som er vanlig. Trappa svinger 1 gang. Det er spesielt 4 trinn som knirker. Hvert trinn er festet med 2 skruer. Har forsøkt å stramme/løsne disse på enkelte trinn uten hell. Se bilder.

Fikse parkett/trapp

1406SKI

Vi ønsker et pristilbud på fiksing av parkett og trapp etter at montører har laget hakk og sår etter innbæring av møbler. Vi har fortsatt noen ekstra parkettbord igjen fra da parketten ble lagt i fjor.

Ny trapp ned til kjellerinngang

1406SKI

Vi ønsker å bygge en ny trapp ned til vår kjelleringang. Det er ute under et overbygg. Det er viktig at den er trygg og god å gå i.

Snekker

1424SKI

Trenger snekker for å bygge trapp mellom første etasje og kjeller

Slipe/ olje furugulv og trapp

1406SKI

En stue med trapp opp til 2 etg . Slitt lakkert furugulv og en trapp som er malt. Begge ønskes å få slipt og behandlet.

Bytte ut rekkverk

1423SKI

Rekkverket vist til venstre på bildet er løst. Tidligere eier som pusset opp festet rekkverket i gipsen uten spikerslag på baksiden. Jeg er åpen for forslag på hvordan få rekkverket sikkert, stabilt og pent, men har selv lekt med tanken på spilevegg.

Siste evalueringer
Ønsker å tette trappen

Grundig og solid arbeid.

Feb. 2020
E

Even Bugge om Silseth Montasje Trapp-oppgradering.no

Ski
Mur og støp

Kvalitet ikke bra

Feb. 2020
B

Birger om KRISTIANSEN MUR OG BETONGSERVICE AS

Ski
Male stue/kjøkken, trapper og to soverom + legge nytt gulv

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Jobben ble utført som planlagt, og vi opplevde kommunikasjonen underveis som veldig god :) Ryddig selskap og veldig hyggelig og behjelpelig prosjektleder (Ymer) :) Anbefales.

Juni 2019
E

Eline Hansen om EXPERTHUSET AS

Ski
Gelender til trapp

Laget et gelender til trappen vår. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet.

Okt. 2017
E

Even om PANDA BYGG AS

Ski
Utbedring, evt bytte av trapp

Vi er veldig fornøyde med jobben Jakol gjorde for oss. De hjalp oss med å utbedre en trapp, og å bytte gamle dører. De var nøye og profesjonelle. Satt også stor pris på at de forlot arbeidsplassen ryddig og ren. Vil absolutt bruke Piotr og hans menn igjen

Feb. 2016
M

Mina Mari om JAKOL AS

Ski
Bygge ny trapp fra stua til kjeller

Arbeidet ble utført på en profesjonell måte og til avtalt tid. Pålitelige folk, anbefales. Kommer til å bruke Portalbygg neste gang jeg skal gjøre noe.

Mars 2014
S

Sanel om PORTALBYGG WOJCIECHOWSKI

Ski
Fjerning av teppe, sliping, grunning og maling av innendørs trapp (Removal of carpet, sanding, priming and painting of indoor stairs)

Proff Pavel kom raskt på befaring og ga tilbud dagen etter befaring. Selv om vi brukte litt tid før vi valgte dem kunne de starte opp raskt. Jobben ble meget godt utført av Dan og han var hyggelig og flink til å informere underveis i arbeidet. De ryddet veldig bra opp etter seg og tok med seg alt av søppel hjem igjen. Vi kan på bakgrunn av denne jobben absolutt anbefale dem videre, og vi vil ta kontakt med dem neste gang vi har en jobb.

Juni 2013
M

Magnus om Proff Pavel

Ski