Få hjelp til tretrapp på Gjøvik

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp på Gjøvik? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til tretrapp på Gjøvik

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp på Gjøvik? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tretrapp på Gjøvik

Bygge ny trapp med garderobeinnredning

2822BYBRUA

Hei :) Vi planlegger å erstatte vår eksisterende trapp med en ny trapp som inkluderer garderobeinnredning under. Den nåværende trappen er formet som en L, men vil sannsynligvis bli rett når gangen/entreen bygges ut. Våre spesifikasjoner er som følger: - Garderobeinnredningen skal ha uttrekkbare elementer. - Det er ønskelig at trinnene skal være i laminat. - Rekkverket skal ha trefinish, helst ikke glass eller stål. Vi er mottakelige for innspill.

Legge nytt gulv og rekkverk på en veranda og trapp til inngangen

2818GJØVIK

Trenger å få skiftet gulvet på verandaen uten for inngangsparti, der trapp og veranda er i ett. Trenger og nytt gelender/rekkverk, rundt verandaen. Og at Det blir laget ny trapp til inngangspartiet Str. På verandaen er vel ca.25.Km2. Trapp 3.Trinn. Men må finne løsning på trappen, slik at den holder seg i stilling/fast, uten å løsne, eller endre seg! Håper at noen kan hjelpe meg med denne jobben. Mvh Anders

Rette opp feil på veranda+bygge platting

2818GJØVIK

Vi fikk privat hjelp til å renovere veranda, men her er det dessverre ikke gjort et godt arbeid. Mest sannsynlig bare bytte ut noen planker og lage en god trapp ned til plen, ca. 60cm fra veranda til plen. Lage rekkverk rundt veranda med to porter/grind. Lage platting på flatmark i tilknytting til veranda, trapp ned fra veranda til platting (40-50cm) og rekkverk rundt deler av platting. Størrelse på veranda: ca. 3x5m Størrelse på tiltenkt platting: ca. 4x6m

Fullføre rekkverk og platting på veranda

2817GJØVIK

Hei, Trenger en snekker som kanm fullføre rekkverk, trapp og en platting foran veranda.

Pusse opp inner- og yttergang

2827HUNNDALEN

Ønsker tilbud på å pusse opp eldre inner- og yttergang. Alt skal rives ned og pusses opp med unntak av ytterdør da denne er byttet i nyere tid, og trapp opp til 2 etg pga kostnader. Ønsker varmekabler og fliser i yttergang. Sikringsskap er montert i yttergang, så ønsker en smart løsning der pga mye ledninger osv.

Montere rekkverk i trapp

2827HUNNDALEN

Trapp fra 1949, delvis pusset opp med nye trinn. Håndløper er demontert men inntakt, har kjøpt nye trappestolper som må monteres i trappa.

Siste evalueringer
Montering av rekkverk

Hurtig utført jobb, med god kvalitet og til avtalt pris.

Jan. 2020
V

Vegard om BERGAUST BYGGTJENESTER AS

Gjøvik
Endre inngangsparti/ trapp / platting/terasse

Meget nøye utført arbeid , men litt utfordrende med kommunikasjon/språk.

Nov. 2019
J

Jan Erik om ARCE BYGG AS

Gjøvik
Snekkering av ca 80kvm platting og trapp foran inngangsparti.

En platting og en trapp ble til et påbygg, 3 plattinger, trapp og nytt tak! Veldig flinke og fleksible arbeidere som ikke var redd for nye utfordringer og ekstra arbeid. Arbeidet er svært godt og pent utført! De var effektive og pålitelige. Kan virkelig anbefales!

Okt. 2019
R

Ragnhild om ASV BYGG & SERVICE AS

Biri
Ny trapp

Veldig pent utført arbeid. Kommer til avtalt tid og gir riktig pristilbud. Konfererer om løsninger undervegs med kunden, så kunden blir fornøyd. Anbefaler absolutt denne bedriften, pålitelig og effektiv.

Juni 2019
S

Solveig om TØMRER HUBERT TEAM AS

Brårud
Lage nytt hull til trapp

Jobben ble ordentlig utført på en ryddig og god måte.

Mai 2015
T

Trine om BYGGSERVICE ARILD SØRLIEN

Asker