Tretrapp i Gran

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tretrapp i Gran

MOEN BYGG

4.9 (15)

Liten allsidig tømrerbedrift som tar på seg små og store oppdrag. Jeg har 30 års erfaring i bransjen og kan vise til gode referanser. Jeg gjør det meste av tømrerarbeid, alt fra større til mindre prosjekter. - Renovering- Nybygg av hus og hytte- Oppussing- Takarbeid- Veranda og terrasse - Gulvlegging- Skifte vindu og dør Og mye mer. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring

Sep. 2022

Montere loftsluke/trapp

"Grei pris, punktlig, rask og god kvalitet."
O
Odd Arne
Jaren
MOEN BYGG

HESTNÆS TRAPPEFABRIKK AS

4.8 (4)

Hestnæs Trappefabrikk AS ble startet i 1960, og har fra sin spede begynnelse hatt en jevn og sikker driftsutvikling. Vi kommer gjerne til deg gratis og uforpliktende for å vurdere gode løsninger eller for å måle opp. Vi har siden starten opparbeidet oss solid erfaring i trappeproduksjon, både når det gjelder enkelttrapper og hele serier. Oppdragene er mange og varierte, og vi er vant til og innstilt på å løse individuelle ønsker og behov for våre kunder. Ta gjerne kontakt med oss for en u...

Se mer
Juni 2012

Trapp

"Bra trapp med nøyaktige mål. Det ble veldig pent når den ble montert. Fat Faktisk mye bedre en det man ser i katalogen. Ellers er de pålitelige og holder avtalen. Kom på nøyaktig same tid som var avtalt. Anbefales på det sterkeste."
R
Reza
Bjoneroa
HESTNÆS TRAPPEFABRIKK AS
Siste registrerte jobber

Legge nytt gulv over gammelt trapperom

2760BRANDBU

Huset vårt har et tilbygg med en gammel nødutgang. Denne nødutgangen har en trapp med dør ut som ikke brukes nå. Vi ønsker å rive trappen og dekke over med nytt gulv, så nødutgangen kan bli et ekstra rom.

Montering av loftsluke/trapp og bytte panel i tak med plater

2770JAREN

Loftsluka er ødelagt. Når vi nå ønsker å sette opp en ny, vil vi også bytte panelet i taket med plater. Det er her snakk om ca. 8 kvm.

Montere loftsluke/trapp

2770JAREN

Den gamle loftsluka er ødelagt og vi trenger å få satt inn en ny. Vi har ikke kjøpt ny luke/trapp. En liten utfordring; det er panel i taket.

Lage enkel trapp

2760BRANDBU

Skulle hatt hjelp til å sette opp en enkel trapp utvendig. Gjerne så fort som mulig

Nytt gelender

2750GRAN

Ønsker å få tilbud på å bytte ut gelenderet ved trappa i stua med eikespiler.

* Fortsatt ledig: Montering av glass rekkverk, veranda.

2770JAREN

Trenger hjelp til bytting av rekkverk på veranda. Er nå vanlig tre rekkverk, og skal byttes til glass. Skal også forlenge veranda på utleie delen (ca 10m2)pluss bygging av ny trapp til inngang der. Tipper ca 15 meter med glass rekkverk.