Tretrapp i Sarpsborg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tretrapp i Sarpsborg

BYGG OG DESIGN AS

4.7 (37)

Bygg og Design + AS - Vi gjør ditt hjem bedre!

Nov. 2023

Bytte vindu og bygge trapp fra veranda

"Byttet vinduer og bygde utetrapp. Det ble veldig fint, god pris og kommunikasjon!"
E
Elisabeth Vedahl
Greåker
BYGG OG DESIGN   AS

RG Tjenester Goscik

Hei. Jeg kommer fra Polen og ansetter polske handverkere med mange arserfering og gode referanser. Je leverer tjenester av hoy kvalitet og god service. Vennligst gi meg beskjed dersom det skulle vare innteressant for deg sa kommer jeg for gratis befaring. Jeg bor i Fredrikstad. Mvh, Bogdan

Mars 2023

Legge Pergo i trappa

"Vi brukte RG tjenester til å legge Pergo og hjørnelister i trappa vår. Det var god kommunikasjon hele veien og de møtte opp til avtalt tid. Håndverkerne var kjempe hyggelige og dyktige . Prisen ble som avtalt på forhånd . Anbefales !"
T
Therese
Klavestadhaugen

Maler-service Krawczyk

Hei Jeg er Lukas maleren med 20 års erfaring hvor jeg i 8 år jobbet i Norge og var ansatt ved lokalt malerfirma i Moss. Der var jeg i stand til å skaffe meg ferdigheter med mange ærbødige typer malejobber og et godt rykte som ansatt. Jeg bestemte meg for å åpne eget selskap for å tilby kundene god service med kvalitet.

Jan. 2023

Pusse og sparkle trapp

"Perfekt utført jobb. Pusset, sparklet og malt trapp. Nøye, effektiv og bra pris! Kan virkelig anbefales."
A
Audun
Borgenhaugen
Maler-service Krawczyk

RAMPI SNEKKER AS

Vi er en bedrift som utfører ulike typer snekker arbeider.Eksempel på jobber er gulvlegging, listing, innsett av dører utvendig og innvendig, bytting av vinduer og terasse bygging.Vi har som mål og utføre arbeider til en god kvalitet og utførelse.

Sep. 2020

Liten terasse/veranda m/trapp

"Rampi Hobbysnekker bygde vår veranda på 2 dager. De var veldig effektive og ryddige. Kommunikasjonen underveis var profesjonelt og bra. Vi er superfornøyde og bruker de gjerne igjen til andre oppdrag."
K
Katrine
Grålum
RAMPI SNEKKER AS

EIENDOMSDRIFT OG PROSJEKTERING AS

Total entreprise innen bygg og anlegg: Vi har over 17 års erfaring i bygge bransjen og bred kompetanse innen bygg, anlegg, VVs, Elektro både som prosjekterende og utførende. Vi er total 5 stk i stabben og har gjennomsnittlig gunstige priser i forholdt til kompetansen vårt. Med alle kollegaer har vi total 60 års erfaring. Fordelt til Arkitekt, Ingeniør, Tømrer, Murer, Snekker, Maler, Rørlegger, Elektriker, Ventilasjon, Varmepumpe osv. Alle fagdisipliner har nødvendige godkjenninger. Tilbyr alt ...

Se mer
Nov. 2022

* Fortsatt ledig: Ansvarsrett

"Veldig hyggelig å behjelpelig person,høy kvalitet på jobben og holder avtale sin . Anbefales sterkt. Fikk mye hjelp og tips angående jobben og løsninger."
A
Ali
Sarpsborg
EIENDOMSDRIFT OG PROSJEKTERING AS

Ælt Mulig Kællen AS

Vi tilbyr en rekke snekker tjenester: - Rekkverk / Gjerder (oppføring og restaurering) - Hagemøbler / Solstoler - Plattinger / Veranda / Levegger - Oppussing / restaurering - Listing / foringer - Mindre Påbygg - Garasjer / carport (oppføring og restaurering) Vi tilpasser oss etter kundens ønske og kommer gjerne med tegninger på prosjektet før oppstart og kontrakt. Ta kontakt så kommer vi til en enighet om ditt neste prosjekt.

Okt. 2022

Ny tretrapp med gelender

"Raskt og effektivt utført"
i
Irene
Skjeberg
Ælt Mulig Kællen AS

PUSUR?S MULTISERVICE AS

4.9 (7)

Pusurs Multiservice tilbyr alt ifra trefelling til snekkring og hagearbeid.Bortkjøring av søppel og hageavfall. kan stille med flishugger til greiner/kvister med maks dia på 10 cm. God erfaring med trefelling og snekkring. Tar det meste av arbeid så bare kontakt meg for en hyggelig prat.

Nov. 2021

Rekkverk til utendørs trapp i tre

"Fikk gjort jobben kjapt til en god pris, i tillegg så var kommunikasjonen god og han var hyggelig"
A
Alan
Sarpsborg
PUSUR?S MULTISERVICE AS

TMA BYGG AS

TMA Bygg AS setter kvalitet først i alle ledd. Vi tar alt fra små til mellomstore prosjekter. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Nov. 2021

Sette opp vegg og dør.

"Rask og produktiv, med god kommunikasjon👍"
C
Cezary
Sarpsborg
TMA BYGG AS

BG Tjenester Goscik

Aug. 2020

Bytting av rekkverk i tre.

"Arbeidet er utført etter avtalen. Meget fornøyd med resultatet."
F
Frida
Grålum
BG Tjenester Goscik

JENSEN-EIENDOMSSERVICE

Jensen- eiendomsservice og Jensen-eiendom er etablert i 2017 av Stian Jensen. Og holder til i Sarpsborg. Vi utfører snekkerarbeid, vaktmestertjenester, trefelling, vedlikeholdsarbeid. Vi utfører også sessong klargjøring av hus og hytter og kan ha ettersyn med deres eiendom. Vi har lang erfaring innen byggebransjen. Erfaring innen bygg, elektro og vedlikehold. Ta kontakt for en hyggelig prat. Vi arbeider for å løse våre oppdrag på best mulig måte med høy grad av kundetilfredshet. Jensen-Eie...

Se mer
Aug. 2020

Bygge ny trapp til inngangsparti

"Jobben ble utført effektivt og det var god kommunikasjon underveis. Kommer med tips vi ikke hadde tenkt på selv. Resultatet ble enda bedre enn vi hadde sett for oss."
S
Silje Therese
Skjeberg
JENSEN-EIENDOMSSERVICE

SHAMON SNEKKERI

Vi er en bedrift med 10 års erfaring som har spesialisert seg innen snekker og møbelsnekker bransjen. Vi lager nisje innredninger, bord, garderober, kjøkken, senger. Vi hjelper deg med å finne gode løsninger.

April 2020

Garderobe under trapp

"Veldig fornøyd med resultatet på jobben som ble utført. Komplett skap/garderobe under trapp samt kledd igjen alle åpne trinn. Anbefales !"
B
Bjørn
Yven
SHAMON SNEKKERI

LASKOWSKI BYGG

Vi er far og sønn team med erfaring i snekkerarbeider. Flytende kommunikasjon på engelsk og norsk, kunnskap om norske standarder og evne til å forstå tekniske tegninger. Vi selger trapp, Vi monterer trappene, Vi fornyer trappene, Utskifting av ødelagte elementer av tretrapper. Vi retter gulvet, Vi legger gulv og parketter, Vi installerer gulvlister Vi skal designe en ny garderobe. Vi vil demontere den gamle garderoben. Vi installerer den nye garderoben din. Vi selger vinduer og dører. Vi i...

Se mer
Feb. 2020

Trenger et tilbud på ny trapp fra 1. etasje til Kjeller.

"Far og sønn utførte en kjempejobb. Byttet ut en gammel trapp og satt inn en ny som de hadde bestillt på mål. Pusset opp hele trapperommet. En kjempekvalitet på hele arbeidet. Anbefales på det sterkeste"
S
Stian Berg
Greåker
LASKOWSKI BYGG
Siste registrerte jobber

Bygge trapp inne

1711SARPSBORG

Hei! Jeg skulle ha bygd en ny trapp ned til kjelleren. Trappene skal være lukket slik at ingenting faller i ned i mellom trinnene

Bygge levegger, trapp og rekkverk

1743KLAVESTADHAUGEN

Har fått støpt en plate i hagen. Ønsker å få satt opp trapp på 2/3 trinn fra eksisterende uteplass, bygd levegg. Skal samtidig få revet eksisterende rekkverk på verandaene/balkong og satt opp nytt rekkverk.

Sette opp rekkverk og ny inngang

1738BORGENHAUGEN

Vi trenger en flink håndverker som kan sette opp nytt rekkverk til trapp ute og større inngang til kjeller

Ny trapp

1710SARPSBORG

Jeg tranger ny trapp . Jeg har en fra før .

Ny trapp

1710SARPSBORG

Jeg tranger ny trapp . Som jeg har fra før .

Trapp i skråning

1726SARPSBORG

Har en skråning som jeg kunne tenkt meg få laget en «trapp» i med evt avsluttende terrasse på gresset. Legger ved et bilde som jeg evt tenker .