Få hjelp til tretrapp i Moss

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Moss? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til tretrapp i Moss

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Moss? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet tretrapp i Moss

Trappe renovasjon

1535MOSS

Trenger hjelp ved renovasjon av gamle trappe. Helt fra demontering av gamle trappe og montering av nye trapper. Plus montering av ny rekkverk.

Ny trapp og ferdigstille mellomgang

1535MOSS

Ønsker tilbud på ny trapp til andre etasje + ferdigstille mellomgang i andre etasje. Skjevhet og knirk i gulv ved trapp og mellomgang må fikses som en del av prosjektet. Jeg ønsker kun tilbud fra seriøse firmaer med formelle kvalifikasjoner. Det er uaktuelt å betale svart.

Oppdraget består i å skifte ut råttent materiale på trapper,gelender på eksisterende bygg

1534MOSS

I sameiet vårt har noe av ytre bygningsmasse på veranda,trapper råtnet og må skiftes ut. Noe av denne jobben må settes ut til firma pga komplisert.

Lyd Isolere tretrapp ( innendørs) 14 trinn.

1517MOSS

Det er lytt mellom etasjene og trappen må lydisoleres.

Slipe og linolje behandle trapp

1512MOSS

Vi har en furutrapp fra plan 01-03. Den er delvis malt fra plan 01-02 og lakkert fra plan 02-03. Vi ønsker å få trappen med vanger/sider etc slipt komplett og oljet med en pigmentert linolje. Spilene i rekkverket skal byttes ut med eikespiler. Vi har eiken men denne delen av jobben kan gjerne prises separat evt bytter vi spilene selv.

Utomhusprosjekt: Fjerning av trær, busker og bygging av gjerde og trappe

1516MOSS

Fjern noen små trær på den skråningen bak huset mitt. Trim noen trær som jeg vil at skal vokse seg større, men ikke blokkere utsikten min. Rydd en sti og bygg noen enkle hytte-lignende trappetrinn nedover bakken. Fjern noen busker mellom meg og naboen min (klippet veldig mye ned allerede, men de vokser til tornebusker, uggh). Etterpå bygg et gjerde rundt hagen min (fra steinveg langs skråningen og tilbake - sterkt nok for fremtidens hunder eller kaniner). Til slutt, fjerning av hageavfall.

Siste evalueringer
Trapp

Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Veldig god kommunikasjon og de leverte arbeidet raskt og effektivt. Kommer til å benytte oss av Alef bygg igjen,

April 2020
B

Bente Kristine om ALEF BYGG AS

Rygge
FLYTTING AV TRAPP I REKKEHUS

Vi har fått utført en stor jobb i vårt rekkehus. Vi har lagd nytt bad. Satt inn nytt kjøkken. Flyttet en trapp fra midt i stuen til en langvegg. Lagt nytt tak i hele 1 etage. Håndtverkerne har vært veldig greie å ha med å gjøre under hele prosessen. De er svært opptatt av å gjøre en god jobb, samtidig som de er høflige og meget hyggelige å ha med å gjøre. Kristoffer er veldig løsningsorientert. og ser raskt hva som er den beste måten å utføre arbeidet på. Vi kan gi dette firmaet toppkarakter med god grunn, og anbefaler dem gjerne til andre som trenger dyktige folk!

April 2020
M

May Britt Dale og Vidar om BYGG OG RENOVERING MOSS

Moss
Kle to garasjeporter med aluminiums profiler/plater og lage en ny trappeløsning på sidedør til garasje

Mester Berg byttet 2 garasjeporter og en trapp, alt ble utført meget profesjonelt, rask og effektivt. han ryddet også meget bra etter seg og alt det gamle ble kjørt på fyllplass av han. Så totalt sett er jeg meget fornøyd ++ med alt som ble utført her. Jeg vil utvilsomt bruke han mer, og jeg anbefaler han på det varmeste til alle andre. Mvh Arnfinn Jacobsen

Mars 2020
A

Arnfinn om MESTER BERG BYGGMESTER AS

Moss
Terrasse, panel, rekkverk, vanntette støpt dekke, ny platting

Andras har møtt presis til alle avtaler vi har hatt. Han har vært enkel å kommunisere med underveis - både skriftlig og muntlig. Han hadde gode og effektive løsninger om det dukket opp utfordringer underveis. Og alt ble løst innenfor det avtalte prisestimatet - som også var mye billigere enn de andre tilbudene vi mottok. Alle løsninger er solide og smakfulle. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet. Vi satte stor pris på den sympatiske og ydmyke tilnærmingen til alle oppgaver. Dette er en håndverker vi kan anbefale på det aller, aller varmeste. Eirik Jagmann

Nov. 2019
E

Eirik om Schmidt Bygningsentreprenør Enk.

Oslo
Handy(wo)man

AMAZING!!! Han er svært hyggelig, pålitelig, enkel å kommunisere med, holder avtaler, effektiv, oppfinnsom, rett og slett et funn! Jeg er en relativt krevende arbeidsgiver, men han tar alt på strak arm og tar eget initiativ der det trengs. Bred erfaring med det meste, tror jeg. Hos meg har han gjort mye forskjellig; listing, kapping, bygget skap på mål, skiftet hengsler, saget til og montert opptrinn, og til uken skal han legge fliser. Et fantastisk multitalent!

Okt. 2019
T

Toril om BYGG OG RENOVERING MOSS

Moss
* Fortsatt ledig: Trapp til sklietårn

Veldig fornøyd med jobben han har gjort :)

Sep. 2019
C

Cathrine om ANDRESEN MULTISERVICE AS

Moss
Montere rekkverk på eksisterende L-trapp

Totalt fornøyd, men var litt surr med at han ikke møtte til avtalt tid osv. Dette kan skyldes at han fikk syke barn, men nå som rekkverket er oppe så er vi veldig fornøyd. Slo av litt på prisen for å kompansere lengere brukt tid, så tommel opp for det :)

Aug. 2019
J

Joakim om MON2 DAG HÅKON FRANTZEN

Moss
Oppussing av leilighet

Veldig fornøyd med firmaet. De har på kort tid åpnet opp vegg fra kjøkken til stue, lagt nye gulv og satt inn nye dører, satt på veggplater og tettet trapp!. De har funnet gode løsninger for meg som har spart meg for ekstra utgifter. De har vært effektive, nøyaktige og faglig dyktige. Tusen takk for svært god gjennomført jobb! Lise J.

Sep. 2017
L

Lise om VS BYGGSERVICE AS

Moss
Montere trinn på taket

Hyggelig mann, med grei pris :)

Jan. 2017
L

Lise om HERMANN ANDREASSEN

Moss
Bygge innvendig trapp

Svært effektive og flott "finish" på trappa som var litt annerledes.

Des. 2015
P

Paal-Gunnar om SURAWSKI-YROHE

Moss
Bytte trapp, ny løsning!

Kom raskt og fant god og kreativ løsning. Trappen er vi kjempe fornøyd med og den er stabil og trygg for store og små!!

Juni 2013
C

Chris Dior om SKIPTVET SNEKKERVERKSTED Erik Blomquist

Moss
Nytt inngangsparti

Vi er kjempefornøyd med arbeid utført på en proffesjonell måte til en fornuftig pris !

Nov. 2010
K

Kristian om Realiseringsbygg

Moss