Få hjelp til tretrapp i Ålesund

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Ålesund? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til tretrapp i Ålesund

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Ålesund? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet tretrapp i Ålesund

Bygge veranda

6270BRATTVÅG

Bygge veranda over bakkenivå ut fra husvegg (ca 40-50m2)+rekkverk. 2 trapper

Fikse en liten tretrapp

6003ÅLESUND

Trappen utenfor leiligheten har begynt å falle sammen. Trenger noen til å snekre på plass ca 10 bord her :)

Terasse til huset på Ellingsøya

6057ELLINGSØY

Vi planlegger å bygge opp en vinterhage på siden av huset med 3 vinduer og å legge til en terrasse fra denne vinterhagen (inngang fra vinterhagen og via dørene ved gamle betong trappene som fjernes) og svingende til den andre siden av huset (siden med gammelt trapper som må fjernes). Trappen fra terrasse ned til tunet bør bygges i stedet for gammel betongtrapp.

Oppgradering av trapp

6010ÅLESUND

Hei! Jobben er i Ålesund. Ønskelig at jobben gjøres mellom 22 mars og 26/27 april. Det er repostrapp som går fra første til tredje etasje. I gul Eik. Rekkverket går gjennom trappetrinnet, som gjør jobben noe mer krevende. Legger ved bilde av trappa slik den er i dag. Ønske er å tette trappa så det ikke er luft mellom trinnene. Og legge plate bak så man ikke ser trappetrinn fra undersiden. Se inspirasjonsbilde i hvitt/grått. Usikker på hva som gir best resultat. Legge gulvteppe som dekker hele trappetrinnet/trappa, kle trappa i noe materiale(?), eller pusse/slipe trappa og olje den i en annen farge. Hører fra deg.

Oppussing

6013ÅLESUND

Oppussing gang/trapperom: Fjerne gammel tapet, legge ny overflate, maling av tak i begge etasjer, sparkle en takskade, fjerning av gammel trapp, evt montere inn ny. Stue: maling av tak og taklister. Kjøkken: Fjerne gammel innredning, gammel linoleum. Legge nytt gulv og montere ny kjøkkeninnredning. Mulig ny tapet på kjøkken også. Bad: fjerne gammel innredning og montere inn ny. Fjerne gammel peisovn, flytte innløp 90grader på pipa.

Fornying av trapp 13 trinn

6011ÅLESUND

Ønsker å fornye trapp, Enten bruke trappefornyer, Laminatgulv eller klikkvinyl. 13 trinn

Siste evalueringer
Bygging av utvendig trapp, platting og levegg i hageskråning

Good company

Aug. 2019
Ø

Øyvind om KD BYGGSERVICE KONRAD DEBSKI

Ålesund
Bygging av terrasse og nytt gjerde på uteområde

Solevåg Design tok kontakt med meg om å komme på befaring. Møtte opp til avtalt tid og gav meg tilbud. Utførelse av arbeidet var meget bra. Kom med en god løsning for bygging av terassen og resultatet ble strålende. Arbeidsplassen ble alltid ryddet før snekker dro hjem for dagen. Mtp plasseringen av terassen, medførte dette litt samarbeid med nærmeste nabo. Nabo kommenterte ang snekkeren i ettertid, hvor naboen fortalte at snekker hadde fremstått som meget høflig og hyggelig. Veldig førnøyd med Solevåg Design, både når det kommer til pris på oppdraget, ryddighet, profesjonalitet, samt sluttresultat. Anbefales på det sterkeste Blir å bruke de igjen.

Juni 2019
R

Rune om SOLEVÅG SNEKKERI

Bygging av terrasser

Vi er veldig fornøyd med Rozental Bygg. De leverte både prisoverslag og kontrakt før arbeidet startet. Rask og effektiv fra de startet til ferdigstillelse. Leverte oppgjørs regning som avtalt uten noen overraskelser. Kan trygt anbefale denne bedriften da de er både seriøs og lett å kommunisere med. De bidro også med forslag til løsninger som ble meget vellykket.

Mai 2019
J

Jon om Rozental Bygg As

Ålesund
Diverse oppdrag

Regis møtte opp til avtalt tid, var løsningsorientert og utførte arbeidet etter vår forventning uten noen problemer.

Feb. 2019
K

Kristoffer Alnes om REGIS BYGG AS

Ålesund
Renovering av hus fra 1969

Renoverte hele huset mitt. Jobbet raskt og effektivt. Var det noen feil, ble dette rettet opp på og ordnet. Behjelpelig med å styre prosjektet og med småting som dukket opp. Holdt tider og avtaler.

Sep. 2018
R

Ronny om SULA BYGG AS

Ålesund
Flislegging utvendig trapp

Jobben ble fagmessig godt utført, med godt resultat, til avtalt tid og avtalt pris.

Mai 2018
A

Arnold om RENE BYGG SERVICE GURTAJUS

Skodje
Renovering av terasse.

Jobben ble gjennomført flott, og rettet fort opp de endringene som jeg kom med etter vært. Det ble ingen missforsåelser selv om kommunikasjonen ble gjennomført på engelsk språk.

Des. 2017
B

Brede om VI FIXER AS

Ålesund
Ferdigstilling av prosjekt. anbud mottas.

Gedro bygg prøver å være en seriøs aktør, og lykkes på mange måter med det. Større prosjekt dette. Føler at kompetansen i firmaet spriker litt, da noen er ekstremt dyktige mens andre ikke helt har den nødvendige kompetansen. Alt i alt GODKJENT og fornøy

Nov. 2014
S

Stephan om Gedro Byggarbeid AS

Ålesund
Rehabilitering av hus

Kan anbefales!!! God pris, veldig bra utført arbeid. Utrolig dyktige.

Des. 2011
L

Lars om WS BYGG

Ålesund