Få hjelp til tretrapp i Sandefjord

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Sandefjord? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til tretrapp i Sandefjord

Er du på utkikk etter noen som kan bygge tretrapp i Sandefjord? På Mittanbud finner du flere tømrere og snekkere som kan hjelpe deg med å bygge tretrapp, både innendørs og utendørs.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tretrapp i Sandefjord

Pusse trapp

3208SANDEFJORD

Vi trenger hjelp til å pusse ned en trapp. Det er ulike lag på trinnene - etter at vi har fjernet belegg.

opppusing av soverom, og trapp 2 etg

3214SANDEFJORD

jeg har behov for å pusse opp Soverom i 2 etasje, modifisere gang 2 etasje, og bytte parketten i hele 2 etasje. fjerne teppe i trapp.

Platting og sittetrapp

3216SANDEFJORD

Ønsker å få laget en platting på ca 30 kvm som runder et hjørne på huset. Ønsker også å få laget en trapp ned fra eksisterende terrasse som det går an å sitte i.

Bytte trapp ute

3209SANDEFJORD

Vi har i dag en bratt og åpen trapp fra takterasse og ned i hagen. Vi vil bytte denne trappen til en slakkere, bredere og lukket trapp. Jeg ønsker meg også vinkel (L) for å lage et hyggelig sted å sitte om sommeren. Den må bli barnevennlig.

Innvendig trapp, plassbygd

3234SANDEFJORD

I forbindelse med nyoppført sjøhytte (Sandefjord - Vesterøya) trenger vi å "binde sammen" 1. etg. og hems med en innvendig, plassbygd, "ordinær" trapp (ikke "hemstrapp") + nødvendige håndløpere. Trappen skal være tett (med stusstrinn) og skal plasseres / tilpasses i en åpning / spalte mellom kjøkkenvegg og vegg til gang. Materialvalg må (så langt det går) tilpasses hyttas øvrige uttrykk (GULV: https://www.maxbo.no/herdet-tregulv-fride-eik-p4104175/ og VEGG/TAK: https://www.bergeneholm.no/produkter/interioer/panel/nord-interioerkolleksjon/lysne-granpanel. Har ikke de eksakte mål, men ca. H: 240 cm, B: ca. 100 cm, D: ? har ikke denne, men den blir forholdsvis bratt. Befaring ønskes fred. 26/4

Trappefornying med rettverk

3230SANDEFJORD

Vi ønsker fornyelse av trappene våres. Nye trinn i en trapp, og både trinn og rettverk i en annen. Eldre hus, som vi har totalrenovert men trappene gjenstår. Ønsker befaring og et forslag til hva som kan gjøres, og et prisforslag.

Siste evalueringer
Snekkerarbeid

Flinke og effektive folk.

Mars 2021
T

Trine om VESTFOLD BYGG AS

Bønes
Bygging av utvendig tretrapp(inngangspartiet)

En pålitelig snekker med kreative løsninger👍

Nov. 2020
V

Vigdis om SOLERIS - RYBKA

Sandefjord
Forlengelse av trapp/platting

Effektivt og bra

Juli 2020
C

Christian om GV BYGG VYSNIAUSKAS

Oslo
Forlengelse av tak/ny større trapp

Hyggelige, ryddige og effektive. Kom til avtalt tid, ryddet opp etter seg og gjorde ferdig jobben raskt og effektivt. Kommer helt klart til å benytte meg av Johnsens Byggservice senere også. Kan anbefales.

Juni 2020
C

Cathrine om Johnsens Byggservice AS

Stokke
Bygge platting, inkl levegg, samt trapp, fjerne flaggstang

HG Bygg gjorde jobben bra. Selv om jeg kom med ønsker og endringsforslag underveis, så løste de opp i det. God kvalitet på arbeidet og nå har vi en platting vi kan nyte somrene på fremover!

Mai 2020
A

André om HG Bygg AS

Sandefjord
snekker

Kjempe fornøyd, liten jobb men ble gjort kjapt og er veldig fornøyd med resultatet

Mai 2020
A

Arne om BYGGMESTER OLA KJELLERØD AS

Sandefjord
Stive av veranda.og lage trapp fra verande ned til bakkenivå

Meget god jobb.God kommunikasjon😀

Mai 2020
g

geir om Per Abrahamsen A/S

Sandefjord
Bygge hagetrapp

Utførte jobben raskt og resultatet ble slik jeg ønsket.

Mai 2020
T

Tore om Per Abrahamsen A/S

Sandefjord
Bygge overbygg på terrasse

Vi fikk hjelp til å bygge en utestue på trrassen vår. Her var det ingenting å sette fingeren på! Var kjapp til å komme på befaring, leverte et meget ryddig og godt tilbud. Jobben ble gjort akkuratt slik vi ønsket, og det var enkelt å kommunisere underveis. Serviceinnstillte, blide og dyktige folk, som anbefales på det sterkeste. Vi vil garantert bruke disse neste gang 😊

Mai 2020
J

Jannicke om Johnsens Byggservice AS

Stokke
* Fortsatt ledig: Bygge inn trapp

Thomas stilte opp på befaring på en søndag, svært kort tid etter oppdraget ble lagt ut. God service allerede der. Han forklarte seg tydelig om jobben, kom med anbefalinger til bedre løsninger og viste god kunnskap. Jobben ble raskt utført og vi er godt fornøyd med resultatet og prisen.

Des. 2019
T

Thomas om BYGGMESTER HOEL AS

Sandefjord
Ny trapp/overbygg inngangsparti

Per og co bygget ny trapp og overbygg til inngangspartiet. Resultatet ble bedre enn jeg hadde sett for meg før vi la ut anbudet. Prisen var også bra. Arbeidet ble rast utført til tross for tidenes drittvær mens arbeidet pågikk. Det ble oppdaget en liten lekkasje i det gamle taket som var forårsaket av nybygget. Dette fikset de kjapt og greit uten noe mer snakk om det. Jeg har ingen vanskeligheter med å anbefale Per, og jeg er sikker på at jeg kommer til å be dem gi pris neste gang jeg trenger en snekker.

Nov. 2019
E

Eivind om Per Abrahamsen A/S

Sandefjord
Terrase.

Topp kvalitet og hyggelig kommunikasjon . Rask effektiv og kom til tiden som avtalt .

Okt. 2019
E

Ellen pindsle om MATHISEN HUS & HYTTESERVICE OLE JOHAN MATHISEN

Sandefjord