Finn hjelp til gulvbelegg

Uansett om du vil ha tepper, linoleum, epoxy eller annet gulvbelegg - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere med erfaring hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Finn hjelp til gulvbelegg

Uansett om du vil ha tepper, linoleum, epoxy eller annet gulvbelegg - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere med erfaring hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte håndverkere som kan legge gulvbelegg
ART OPPUSSING AS logo
ART OPPUSSING AS
Toppåsveien 60, 1262 Oslo
5.0(477)
Topprangert

Om bedriften

ART OPPUSSING AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.98 av 5 stjerner fra 477 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med ART OPPUSSING AS

KVIKK PARKETTSLIPERI Jahush Kuka
Høgdaveien 28B, 0680 Oslo
4.9(645)
Topprangert

Om bedriften

KVIKK PARKETTSLIPERI Jahush Kuka har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.88 av 5 stjerner fra 645 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med KVIKK PARKETTSLIPERI Jahush Kuka

Proffemalere AS logo
Proffemalere AS
Bjørnstjerne Bjørnsonsgt 55, 3044 Drammen
4.9(225)
Topprangert

Om bedriften

Proffemalere AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Alvdal, Eidskog, Elverum, med 4.91 av 5 stjerner fra 225 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Proffemalere AS

Om bedriften

OSLO MALERFIRMA AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.78 av 5 stjerner fra 398 oppdragsgivere.

Les erfaringer med OSLO MALERFIRMA AS

Om bedriften

NORGULV '' AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.67 av 5 stjerner fra 986 oppdragsgivere.

Les erfaringer med NORGULV '' AS

Vis flere selskaper
Siste jobber tilknyttet gulvbelegg

Vegg til vegg-teppe

7029TRONDHEIM

Vi skal legge 4 meter bredt og 4,27 meter langt vegg til vegg-teppe i et rom

Badegulv

7246SANDSTAD

Avrette med fall og legge linoleums belegg på badegulv. Linoleum på tregulv uten fall i dag. Fritidsbolig. Underkant av 5,5 kvadrat.

Gulvbytte i leilighet

0375OSLO

Vi søker en erfaren håndverker til å utføre et gulvbytte i en leilighet med gulvflate på ca 80 kvadratmeter. Gulvbyttet vil inkludere fjerning av det eksisterende gulvbelegget og installasjon av nytt gulv samt nytt listverk. Arbeidet består av entre/stue(uten terskel i mellom), kjøkken(uten terskel i mellom), og 3 soverom med terksel. Oppgaver: -Fjerning av eksisterende gulvbelegg: Det eksisterende gulvbelegget består hovedsakelig av parkett, og det må fjernes og håndteres. -Forberedelse av undergulv: Etter fjerning av det gamle gulvbelegget, må undergulvet inspiseres før det nye gulvet legges. -Legging av nytt gulv: Det nye gulvet skal være parkett. Gulvet må legges nøyaktig og jevnt for å sikre en estetisk tiltalende finish. -Kutting og tilpasning: Gulvet må tilpasses rommets dimensjoner og eventuelle hindringer som dører og terskler ønskes innstallert i matchende stil. Avsluttende arbeid: Etter at det nye gulvet er lagt, må eventuelle avsluttende arbeider utføres, inkludert installasjon av matchende terskler og lister og andre detaljer for å fullføre utseendet. Ønsket material: Fortrinnsvis hvitpigmentert eikeparkett. Dersom dere kan inkludere kostnad for materialer inn i oppdraget er det ønskelig.

Legge vinylgulv på lite vaskerom i hytte

1407VINTERBRO

Vi trenger å få lagt vinyl på rull i vaskerom på 120x 200. Det skal legges uten fall i gulvet. Hytta ligger på Vinterbro, det er vei helt fram.

Legge nytt gulv i stue/kjøkken

4325SANDNES

Vi skal legge nytt gulv på stue/kjøkken - laminat av type Pergo. Total gulvflate er 21,6 m2 men arealet blir noe mindre mtp. kjøkkenbenker. Fjerning av gammelt gulv ordnes selv.

Vinyl gulvbelegg

0551OSLO

Jeg trenger nytt Vinyl gulvbelegg på vaskerom og gest WC. rommet er ck 12 kvm. Ta kontakt om du er interessert tlf det haster:-)

Siste evalueringer
Pusse opp trapp og gang

Bra arbeid utført som avtalt!

Mars 2024
V

Vibeke om HUUS BÅTBYGGER OG TØMRER

Trondheim
Laying of Laminatgulv

The quality of work is superb for a small price. The work is very neat and clean. Highly recommended. Will definitely work with him again.

Mars 2024
M

Marvin Eric Garcia om JONAS REMEIKA BYGG SERVICE

Drammen
Rens av gulvbelegg på bad

Opprinnelig var vi på jakt etter å få renset gulvbelegget, men etter befaring og god prat med Neate ble vi fort fortrolige med at det over 20 år gamle gulvet ikke kunne gjøres noe med annet enn å bytte det. Etter en befaring på søndag (stjerne i boken!), startet Neate med arbeidet tirsdag og ferdigstilte onsdag. Både smidig, profesjonelt og perfekt utført arbeid! Vi er strålende fornøyde og kan varmt anbefale Askøy Gulv!

Mars 2024
B

Bjarte om Askøy Gulv As

Nesttun
Legg parkett eller laminatgulv i soverommet

Andelija ble dessverre syk, men fant en vikar som gjorde en fantastisk jobb.

Mars 2024
S

Sabine om ANDELIJA B&M

Slemmestad
Gjenoppbygging av kjeller etter vannskade

Meget fornøyd med firmaet. God kommunikasjon hele vegen, raske og effektive i arbeidet. Full rehabilitering av kjeller med kledning av vegger, flislegging, legging av furugulv , gulvbelegg og maling. Ferdig før avtalt tid. Kan anbefales på det varmeste.

Mars 2024
T

Tor Inge om BERGAUST BYGGTJENESTER AS

Skreia
Gulvlegger - gulvbelegg i kafe

Ryddig og god kommunikasjon. Jobben gjort som avtalt. Bra resultat. Kan anbefale Brathaug.

Mars 2024
K

Knut om GULVLEGGER BRATHAUG

Oslo
Legging av klikkvinyl i fiskebensmønster, vurdering av avretting og eventuell avretting

Teknisk dyktig, nøye og høy kvalitet i arbeidet som ble utført. Kommer til avtalt tid, er pålitelig og sender oppdateringer underveis. Jeg vil i aller høyeste grad anbefale VS Gulvlegger Sasnauskas.

Mars 2024
K

Kristian Daviknes om VS GULVLEGGER SASNAUSKAS

FJELLHAMAR
Legge vegg til vegg teppe på soverom

Meget dyktige folk som har lagt vegg til vegg teppe for meg i dag. Proffe fra A til Å - raske, ryddige, fornuftig pris. Kommer garantert til å bruke igjen og å anbefale til andre!

Mars 2024
M

Maria om Maler&Bygg Szynalski

Oslo
Legge vinylgulv på vaskerom (Våtrom)

Har lagt vinylbelegg på vaskerom. God kommunikasjon underveis. De kom presis og utførte et flott arbeid. Vi er godt fornøyd med Hellestveit & Falkanger gulv as. Anbefales!

Mars 2024
P

Pål om HELLESTVEIT & FALKANGER GULV AS

Olsvik
Skifte gulvbelegg

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort, anbefaler disse gjerne.

Mars 2024
E

Espen om Sotra Snekkeri AS

Bergen
Maling og gulvlegging soverom og gang

Flinke, hyggelige folk som utførte jobben som avtalt. Lett å kommunisere med, og resultatet ble bra. Bruker de gjerne igjen!

Mars 2024
M

Marit om Robbygg Service AS

Tiller
Gulv vaskerom

Sluttresultatet ble bra.👍 Oppstart utsatt 2 ganger da han som skulle utføre jobben ble omdisponert. Fakturaen ble også betydelig høyere enn det jeg hadde sett for meg etter befaringen. Men dette er ris til egen ræv for ikke å skrive ordentlig kontrakt.

Mars 2024
K

Kristoffer om Viken Maler & Håndverk AS

Rygge