Gulvbelegg - Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Gulvbelegg i Skien
SNEKKER ARNESEN
Henrik Ibsens vei 34B, 1465 Strømmen
5.0(4)

Siste evaluering

Oppriving av gammelt gulv og legging av nytt

"Har hatt snekker Arnesen på arbeid med å rive opp gammelt gulv, og legge nytt Laminat Gulv. Kommunikasjon har vært god, prisen har vært helt i orden, og arbeidet som er utført er helt fantastisk. Et fantastisk Firma, Og en fantastisk mann. Anbefaler dette firmaet på det sterkeste."

T

Tony Christer

Skien, juli 2023

Les flere evalueringer om SNEKKER ARNESEN

BOSERVICE AS
Borgestadbakken 2, 3712 Skien
4.7(28)

Siste evaluering

Lime golvbelegg på bad 8kvm

"Meget dyktig golvlegger og grei pris. Anbefales."

I

Ivar

Skien, juni 2022

Les flere evalueringer om BOSERVICE AS

Siste evaluering

Bygge bad

"Veldig profesjonell og seriøs aktør. Leverte badet i henhold til avtalt tidsplan og pris. Var god dialog underveis. Anbefales."

S

Sigmund

Drangedal, aug. 2021

Les flere evalueringer om TELEMARK VVS AS

ADY BYGG AS logo
ADY BYGG AS
Gulsetvegen 28, 3718 Skien
4.9(23)

Siste evaluering

Gips av tak og vegger, samt legge gulv

"Adrian har gipset og sparklet godt over 100kvm i vår enebolig i forbindelse med totalrenovering. Adrian er hyggelig, effektiv, profesjonell og dyktig på oppdatering underveis. Han jobber lange dager og er opptatt av et godt sluttresultat, noe som passer undertegnede utmerket. Anbefaler Adrians tjenester på det varmeste!"

L

Lars-Martin

Skien, okt. 2020

Les flere evalueringer om ADY BYGG AS

Siste evaluering

Legge vegg-til-vegg teppe samt tak- og gulvlister på soverom

"Han la ett gulvteppe på ett soverom hos oss. Veldig hyggelig og profesjonell. Vi er veldig fornøyde med resultatet!"

S

Silje

Skien, sep. 2020

Les flere evalueringer om GULVLEGGER BRATHAUG

Vis flere selskaper
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Oppussing kjøkken

3721SKIEN

Min mor trenger hjelp til gulvlegging og bygging av kjøkken (ikea eller lignende). Ønsker en samlepris på dette. Realistisk sett februar-mars, iom. at kjøkkenet ikke enda er bestilt.

Maling og gulvbelegg i korridorer

3711SKIEN

Nordre Borge 1 borettslag er et bygg med 8 etasjer som skal male og legge nytt gulvbelegg i inngangsparti og korridorene. Vi inviterer til en befaring for å gi et pristilbud på dette. Ta kontakt for nærmere info.

Legge vinylbelegg på baderom

3744SKIEN

Har et baderom der jeg gjerne skulle ha hatt vinylbelegg på. De hadde ikke lang nok lengde, slik at to belegg må sveises sammen, har sveisetråden til dette Badet er rett under 8kvm

Legge belegg på bad

3730SKIEN

Tenker å legge våtromsbelegg på baderomsgulvet som er ca 4 kvm og trenger hjelp med det.

Totaloppussing av hus innvendig

3731SKIEN

Kjøkken: Tette igjen en skyvedør til vegg, sette opp nytt kjøkken og gulv, flytte noen vannrør og elektrisk, ny ventilasjonsvifte, nye vinduer og sette opp spiler Stue: Nytt gulv, renovere gammel peis, nye vinduer og hverandadør. Bad: Flytte avløpsrør samt vannrør, ny dusj, nytt toalett, ny baderomsinnredning og nytt vindu (mindre . Soverom x4: Bytte vindu og en hverandadør på hovedsoverom. Vaskerom: Flislegge gulv, sette inn avløp til vaskemaskin og tørketrommel, ny vask Alle innvendige dører byttes, dør til bad skal utvides. Bytte alle vinduer på totalt 15, og to hveranda dører.

Oppgradering av vaskerom

3726SKIEN

- Bytte eksisterende fliser/gulv på vaskerom da det i takstrapporten sier at levetiden for gulvet er oppbrukt. Vil helst bruke egne fliser som jeg kjøper inn selv, men tar gjerne imot ideer hvor man kan bruke annet materiale enn flier til å bruke som underlag på gulv. - Bytte til ny varmtvannstank. - Flytte vannkran til ny plass på veggen. - Eventuelt dekke til vv og rør som er synelig. Viktig at det er en faglært som utfører arbeidet, da hvis det skulle skje en situasjon i framtiden at dette blir dekt av forsikringen. Vannkran/blandebatteri skal flyttes til et annet sted på vegg hvor det skal komme ny innregning med vask under. Avløp til vask og vaskemaskin kan godt renne ned i eksisterende sluk, hvis ikke annet er anbefalt. Rommet er 2,78x3,14m ca 9kvm. Det er dører på veggene som er 2.78 og et kjellervindu på vegg 3.14.

Siste evalueringer
Legging av gulvbelegg på toalettrom.

Raskt levert i ferietid når det er vanskelig å få tak i håndtverker. Bra pris og kvalitet.

Juli 2020
Å

Åge om SEPPÄNEN GULVLEGGERFIRMA

Skien
legge vinylbelegg BAD

Bra jobb og grei pris

Juni 2020
Ø

Øivind om GULVLEGGER BRATHAUG

Skien
Gulvlegging av laminat kjøkken og gang.

Effektiv. Hyggelig

Aug. 2019
V

Vida om GIEDRIUS ZUKAUSKAS ENTERPRISE

Skien
Legging av vinylbelegg på bad

Veldig fornøyd med gjennomføring.

Okt. 2018
C

Cecilie om DOUBLE A AS

Skien
legge parkettgulv (fiskebeinmotiv)

Fagfolk, godt utført jobb til avtalt pris. Anbefales.

Aug. 2015
l

laurens om FISKEBEINPARKETT AS

Skien

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud