Gulvbelegg - Tromsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Gulvbelegg i Tromsø

Designharmonigulv Bobowski L.

Vi har mange års erfaring innen både snekker og malerbransjen, og viser til gode referanser tidligere til tross for at vi er nye på MittAnbudVi gjør det meste i bransjen: - Maling innvendig og utvendig- Sparkling- Flislegging- Renovering- Oppussing- TakarbeidOg mye mer! Vi tar på oss det meste fra A-Å, ingen prosjekter er for store eller små for oss. Ta gjerne kontakt på mail eller telefon for en hyggelig prat eller uforpliktende befaring på ditt prosjekt.

Se mer

Gulv - legge teppefliser

"Møtte til avtalt tid, både ved befaring og når jobben skulle gjøres. Nøyaktig og raskt arbeid. Kan anbefales."
T
Torill
Tomasjord, Aug. 2023
Designharmonigulv Bobowski L.

Johnsen Belegg og Sprøytesystemer

Godt etablert maler og belegg firma med 44 års erfaring i bransjen. Gått i lære hos Malergruppen Rånes 1975-1978. Hovedaksjonær ved Fargesentret A/S samt drevet eget firma siden 1978. Tilbyr en rask løsning med høy kvalitet av eksteriørprosjekter for bolig. Garanti etter norsk standard NS-3420. Mange års erfaring med sprøytemaling både inn og utvendig, med meget gode resultater. Sprøyting er velegnet både til store flater, og på steder hvor det kan være vanskelig å komme til med pensel. Det gir et effektivt og godt resultat. Spesialist innen våtrom og gulvbelegg. - Utvendig maling - Sparkling - Innvendig maling - Tapetsering - Gulvlegging/vegg til vegg teppe.

Se mer

Legge vinylbelegg på gulv med sluk 1,25 m2

"Legging av våtromsbelegg. Rask og meget bra. Anbefales! R Roland"
R
Ragnhild
Tromsø, Juni 2023
Johnsen Belegg og Sprøytesystemer

RAMFJORD BYGG AS

4.5 (17)

All slags konstruksjon eller renovering inne og ute. Vi jobber med tre, stein, betong og metall. Komplett interiørarbeid.

Nytt Gulv

"Fullførte arbeidet i god tid og av god kvalitet."
O
Omid
Tromsø, Des. 2021
RAMFJORD BYGG AS

Jenssen Bygg og Håndverk AS

Gulvbelegg

"Veldig fint gjort arbeid. Skjønne det er en liten bedrift som vill langt men pålitelighet er viktig oss mange. Og dette kan bli bedre. Men som sakt veldig fint gjennomført arbeid. Kunne brukt dem flere gang med en garanti at dato og kl blir holdt."
S
Simen
Kvaløysletta, Aug. 2021

TROMS BYGGFORVALTNING AS

4.7 (10)

Vaktmestertjenester, byggforvaltning, vedlikehold og snekker og malingsarbeider I tillegg gjør våre dyktige håndverkere flislegging, gulvebelegg og baderomsrenovering. Pluss mye mer! Vi kommer alltids på en uforpliktende befaring så vi kan gi riktig pristilbud. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Se mer

Legging av teppegulv på ca 18 kvm

"Rask, god og kurant pris iforhold til arbeid. Kom når de skulle og gjorde jobben som forventet."
C
Christoffer
Tromsø, Mars 2021
TROMS BYGGFORVALTNING AS

CEILING MASTER FRANKO ALASSAF

Legge gulv

"Godt gjennomført arbeid med god kvalitet. Effektiv, og fullførte jobben raskt etter han tok kontakt."
M
Malin
Tromsø, Jan. 2020
Siste registrerte jobber

Renovering av stue, bad, vaskerom, yttergang, 5 soverom, lite toalett, samt bygging av badstue

9105KVALØYA

Hei, vi ønsker å få gjennomført en del renoveringer. Grov plan nedenfor. Stue: -Ta opp parkettgulv og fikse knirk i gulv -Sparkle vegger og male vegger stue -Bytte innertak i innerste del av stue og legge inn spotter med sort dimmer -Bytte til lydtett dør, karm, og terksel fra stue til yttergang -Bytte til sorte stikkkontakter -Innkjøp og montering stille varmpepumpe i sort matt med tilhørende utedel. Yttergang: -Nye varmekabler -Nye fliser -Nye innervegger -Nytt tak med spotter og sorte dimmerknapper -garderobeløsninger -Ev ny trapp fra første til andre etasje Bad/vaskerom/ytterbod: -Tegning av bad/vaskerom/badstu ut fra eksisterede rom. Eventuelt omgjøring av rom -flislegging -ny innredning, toalett og dusj -nytt tak med spotter -garderobeløsninger på vaskerom -bygging av liten badstue -nytt badekar -nye dører og terskler -utover dette det som må gjøres ved baderomsrenovering med membran, avløp osv. Andre etasje gang og 5 soverom -Lydtett glassvegg med lydtett skyvedør eller annen løsning -nytt innertak alle rom -ev. spotter i tak med dimmer i sort -nye slette vegger (sparkling eller wall2paint) -montering av flere stikkkontakter i sort samt bytte av eksisterende stikkontakter til sort -bytte av lysbrytere til sort -Garderobeløsninger -Gjøre lydtett mellom rom (gliper mellom tak og vegger) -Søke bruksendring bod til soverom. Lite toalett andre etasje -Bytte av gulvbelegg, montering av varmekabler og termostat -Nye slette innvegger (fibo plater, wall2paint eller annen løsning) -Bytte av toalett -Ny inredning og servant -Nytt tak med spotter og dimmer i sort -Gjøre lydtett dør, terskel og karm -Gjøre lydtett mellom rom (gliper mellom tak og vegger) Mvh Terje

Oppussing av vaskerom

9100KVALØYSLETTA

Kaldt vaskerom med 3 betongvegger som vi ønsker å få isolert å lagt på plater i hele vaskerommet. Gulvet trenger også en oppgradering med varmekabler eller folie.

Pusse opp bod

9020TROMSDALEN

Har to boder innendørs jeg ønsker å få pusset opp. Male vegger og legge nytt gulv (evnt andre ting). Trenger råd.

Legge gulv og nye lister (42kvm)

9008TROMSØ

Ser etter noen som kan legge gulv og lister i tillegg til noen dørkarmer som må skiftes.

Legge gulv

9013TROMSØ

Hei Vi trenger å få lagt nytt gulv på ett av rommene våre. Gulvet som er der nå er av vinyl på rull, og må fjernes før det legges nytt gulv. Gulvet er på omlag 12kvm.

Gulv - legge teppefliser

9024TOMASJORD

Legge teppefliser og bytte gulvlister på bod ca 5 m2. Det er malt murgulv pr i dag. Mulig det bør legges fuktsperre eller noe i mellom mur og teppe.

Siste evalueringer
Ny sluk & nytt gulvbelegg vaskerom + røropplegg under vask toalett

Svært fornøyd med utførelsen av arbeidet og kommunikasjonen underveis. Jobben ble utført på tid og kvalitet som avtalt, pluss i boka for trivelig, tydelig & enkel kommunikasjon.

Aug. 2019
K

Kristian om JENSSEN HÅNDVERK AS

Harstad
Slipe ned og lakke parkett evt. bytte gulv

Veldig fornøyd med utført arbeid. Kom raskt i gang og arbeidet var utført innafor avtalt tid. Theodor valgte et gulv som ser fint ut. Fint og ryddig da jeg kom hjem. Kan anbefales.

Mai 2019
M

Marit om Aktiv-Partner AS

Tromsø
Legge laminat i stue/kjøkken 51kvm

Jobben, som besto i å legge laminatgulv og montere lister ble gjort godt innafor avtalt tid og veldig bra utført arbeid. Anbefales!

Nov. 2018
I

Ingvild om Aktiv-Partner AS

Oslo
Legging av gulvbelegg på bad

Anbefales på det varmeste! Fikk raskt svar. Kom raskt på befaring og fikk kjapt et tilbud. Konkurransedyktig på pris. Dyktig håndtverker som kom til avtalt tid.

Feb. 2018
M

Mona om Krog Bygg & Montasje

Tromsø
Renovere 4 små soverom (ca 28m2 til sammen). Ønskes påbegynt siste halvdel av november i år

Flott utførelse, god oppfølging og raskt utført. Vi ble veldig fornøyde. bruker de gjerne senere.

Feb. 2015
L

Line om TAK & BOLIGRENOVERING AS

Tromsø
Legging gulvbelegg vaskerom 10m2

La gulvbelegg på ferdig avrettet gulv med sluk. Resultatet ble kjempebra, god jobb rundt sluken. Var både utvendige og invedige hjørner i rommet. Kom til avtalt tid, ingen overaskelser på regningen, alt bra! Anbefaler gjerne videre. Morten Aas Svendsen

Feb. 2014
M

Morten Aas om Oddvars Belegg & Fliselegging

Tromsø
Legge teppe i trapp

Godt utført arbeid til avtalt pris. Høflige og hyggelige håndverkere. Anbefales.

Juni 2013
A

Astrid om LAURITZEN & LAURITZEN AS

Tromsø

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud