Gulvbelegg i Nordre Follo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Ta vekk teppe og legge inn nytt laminatgulv

1415OPPEGÅRD

Hei jeg trenger noen for å rive en teppe på en loft som er 30 m2. Og sette inn laminatgulv etterpå

Legging vegg til vegg teppe

1405LANGHUS

Vi ønsker pris på legging vegg til vegg teppe på vårt soverom. Ca. 12-15 m2. Vi forstår prisen vil vaiere ut fra type teppe, men ønsker overslag på arbeidskostnad.

Vaskerom: lage fall mot sluk og legge gulvbelegg

1405LANGHUS

Vi har et kjellerrom med betonggulv på ca. 10 m2. Det er sluk i gulvet, men ikke fall mot sluk. Vi ønsker å lage til vaskerom. Vi ønsker tilbud på: 1: støpe fall mot sluk, 2: Legge gulvbelegg for å få våtromsstandard på gulvet. Det er to avløpsrør som kommer opp igjennom gulvet. Disse står tett inntil veggen i to av hjørnene.

Legge strie på vegger i fire soverom samt laminatgulv i ett av rommene.

1415OPPEGÅRD

Legge strie i fire soverom på hhv 9m2, 12,5m2, 7m2 og 10,5m2 samt en liten mellomgang på ca 4m2. På rommet på 10,5 ønskes det også legging av klikklaminat. Dette rommet har varme i gulvet. Kjøper selv laminatgulv.

Overflateoppussing av bolig

1406SKI

Sliping og overflatebehandling av tregulv (50 kvm) Fjerne gulvteppe i trapp, og overflatebehandling av trapp Legge laminatgulv i fire rom pluss gang (totalt ca 50 kvm)

Bytte gulv på kjøkkenet

1405LANGHUS

Hei , jeg trenger å bytte gulv på kjøkkenet . Kan noen gi meg en pris på dette. Jeg ønsker gjerne å utføre dette oppdraget så fort som mulig. Jeg trenger også håndverkere som utfører denne jobben. Takk på forhånd! Mvh Asma