Gulvbelegg - Vennesla

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Maling/ sparkling/ gulvlegging

4700VENNESLA

Gips vegger/tak: -ca 150m2 tak, sparkle og male -ca 400m2 vegg, sparkle og male -ca 150m2 belegg på gulv(8-10 rom) 6 små bad med belegg, 4 må prosjekteres Arbeidet kan påbegynnes tidlig i juni og må være ferdig innen 10 august. Må stå med ansvarsrett i søknad nå.

Belegg på utvendig betongdekke

4707VENNESLA

Hei. Har en veranda med betongdekke på ca 2,40 x 8,30. Det er noen sprekker i dekket, som fører til lekkasjer ned til underliggende bod/vedlager. Jeg har prøvet å fuge disse sprekkene, men det blir ikke tett nok. Det eneste som fungerer er trolig et heldekkende belegg. Et belegg som er aktuellt er feks "Protan T eksponert terrassebelegg" Kan dere montere denne typen belegg ? Kan dere i så fall gi en ca pris ? Eller har dere evnt noe tilsvarende/alternativ ? Kriterier : Til utvendig/eksponert bruk/Uv bestandig Ru/sklisikker Gjerne fleksibel (kan ta opp små bevegelser) Det er grei adkomst/trapp til verandaen. Det er ingen innerhjørner, men jeg så for meg å brette opp belegget 5-10 cm, evnt under kledning (ikke et absolutt krav) i lengderetningen (8,30 m) og helst brettet over kanten av betongdekket 5-10 cm. Det er støpt ned 15-20 stk jern på ca 1x5 cm, som holder rekkverket bortover kort/langsidene. Disse må det da skjæres ut for, og lappes/fuges rundt.

Legge laminatgulv i stue og kjøkken, pluss gulvlister. Ca 70-80 kvadratmeter tilsammen.

4707VENNESLA

Ønsker folk til å utføre arbeidet. Stue og kjøkken i første omgang. Og muligens gang, kjellerstue og tre soverom etterhvert i eget oppdrag(anbud)

Jeg har prøvd meg som snekker.

4715ØVREBØ

Trenger at ser kommer noen profesjonelle til å legge laminat gulv hos meg. Jeg fikk det rett og slett ikke til. Rommet er ca 9m2 . Jobbet er også listing rundt dør og vindu samt langs gulv nede.

Skifte gulvbelegg barnehage

4715ØVREBØ

Fjerne eldre belegg og legge nytt ca 400 m2, også behov for nye lsiter.

* Fortsatt ledig: Fjerne gulvbelegg, legge nytt gulv

4706VENNESLA

Vi har et gulv ( belegg) i gang/kjøkken som må byttes. Det er ca 4mm klaring fra nåværende gulv og opp til branndør. Gammelt gulvbelegg må fjernes, og vi vil gjerne legge vinylstaver fra pergo. Evt laminat om det lar seg gjør med , trenger noen på befaring. Noe vanskelig pga avstand til branndør fra gulv. Vi bor i blokk så dør kan ikke heves. Samt legge nye lister. Det er ca 16 kvm gulv.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud