Gulvbelegg - Rygge

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Gulvbelegg i Rygge
Hugo Bygg Ugis Lejins logo
Hugo Bygg Ugis Lejins
c/o Ugis Lejins, Stenhoggerveien 6, 1718 Greåker
5.0(18)

Siste evaluering

Montasje av vinygulv på toalett

"Er godt fornøyd med både kvalitet og pris på arbeidet til Ugis fra Hugo Bygg. Kan trygt anbefale han til andre."

L

Lars

Rygge, des. 2023

Les flere evalueringer om Hugo Bygg Ugis Lejins

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Gulv vaskerom

1580RYGGE

Vi pusser opp ett vaskerom og trenger noen til å legge gulv. Vi har i utgangspunktet tenkt belegg, men er åpen for forslag. Gulvet er nivelert av fagfolk og er uten varmekabler. Det er ikke membran. Gulvet er på ca 6 kvm.

Montasje av vinygulv på toalett

1580RYGGE

Ønsker fastpris på montasje av BerryAlloc vinylgulv med undergulv og utskjæring til rør. Oppdragsgiver stiller med gulv og undergulv. Oppdragstager stiller med nødvendig verktøy og utstyr for å gjennomføre oppdraget (stanleykniv, sag/kapputstyr, blyant, vinkel, målebånd, avstandsklosser mv.). Romstørrelse: 4,8 kvadratmeter Sted: Rygge (Moss kommune)

Epoxy på gulv i kontorlandskap

1580RYGGE

Vi ønsker epoxygulv i vårt kontorlandskap

Legge gulvbelegg

1580RYGGE

Legge gulvbelegg på gulv. 2,20x1,40 Har gulvbelegg og lim.

Moss/Rygge - Ferdigstilling av selvpåbegynt oppussingsarbeid

1580RYGGE

Jeg trenger hjelp til å få ferdigstilt oppussingen av leiligheten min da jeg holder på å flytte. Det er totalt tre mindre “prosjekter” som må fullføres. En del av materialet til dette er allerede kjøpt inn. Jeg ser derfor etter en eller flere seriøse, fleksible og løsningsorienterte håndverkere som møter til avtalt tid og kan ferdigstille det jeg selv har begynt på. Det som må gjøres er: 1. Soverom 9kvm (én betongvegg) Plate vegger med smartpanel. Én vegg er av betong, platene må derfor limes opp. Plater og konstruksjonslim er allerede kjøpt inn. Legge laminat (allerede kjøpt inn) Muligens fore ut vindus- og dørkarm Én stikkontakt må flyttes, en annen må fores ut Legge tak- og gulvlister (disse kan jeg kjøpe inn) 2. Inngangsparti og garderobekrok bak inngangsdør (totalt ca. 1 kvm) Tapetsere med recover-tapet samt skjøte ny tapet på eksisterende tapet videre inn i oppholdsrom Plate og stive av rammeverk til garderobekrok Legge fliser eller gulvbelegg i inngangsparti og garderobekrok 3. Kjøkken Bygge overheng v/ tak over kjøkkenbenken.

Legge sisalteppe i gang og trapp.

1580RYGGE

Rom/gang som måler 185 cm x 410 cm og trapp med 14 trinn inkludert lite repos som måler 85 cm x 80 cm skal ha sisalteppe i type natur. Materialer må være inkludert og sisal som skal brukes skal godkjennes før legging. Jobben ønskes gjort i begynnelsen av uke 26.

Siste evalueringer
Moss/Rygge - Ferdigstilling av selvpåbegynt oppussingsarbeid

Dette er hverdagsheltene vi trenger! Etter å ha lett etter andre som ville ta jobben møtte Krystian på avtalt tid, ga meg en pris og begynte arbeidet dagen etter. Håndverkeren han sendte fikk gjort mer på én dag enn hva jeg hadde fått gjort på flere måneder. Jeg er strålende fornøyd og bruker gjerne Olda Bygg ved neste anledning! De var ryddige, effektive og proffesjonelle. Anbefales!

Aug. 2020
M

Mads om Olda Bygg AS

Rygge

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud