Finn hjelp til gulvbelegg i Moss

Uansett om du vil ha tepper, linoleum, epoxy eller annet gulvbelegg i Moss - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere med erfaring hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Finn hjelp til gulvbelegg i Moss

Uansett om du vil ha tepper, linoleum, epoxy eller annet gulvbelegg i Moss - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere med erfaring hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet gulvbelegg i Moss

Legge gulvbelegg på toalettrom

1560LARKOLLEN

Jeg ønsker å legge gulvbelegg på et enkelt toalettrom på ca. 4 kvm. Det trenger ikke å være av høy kvalitet, ønsker å fikse det så billig som mulig. Ønsker tilbud på jobben og eventuelt jobben + gulvbelegg. Tenker gulvbelegg av typen vinylgulv, men åpen for innspill.

Legge gulvbelegg bad

1580RYGGE

Det blir støpt nytt under og lagt varmekabler. Skal legges vinylgulv på et bad på 4.5m2

Legge klikkvinyl (FISKEBEN)

1570DILLING

Legge 60 m2 klikkvinyl (Fiskeben) på spongulv.

Laminatgulv

1515MOSS

Jeg trenger noen som kan sette inn nytt gulv (laminat) i 2 soverom, stue/og kjøkken i ett, og en liten bod. Det haster. Oppstart: 03. mai

Vinyl gulvbelegg vaskerom

1570DILLING

Vi ønsker pristilbud på å legge vinylbelegg på vaskerom i kjeller. Gulvet er ca. 12-13 kvadratmeter, avrettet og med sluk. Vi kjøper inn gulvbelegget selv.

Gulv på lite bad

1511MOSS

Vi renoverer et lite bad 2 x 2 m. I den forbindelse trenger vi hjelp med å få støpt ned varmekabler og lagt gulvbelegg. Jobben må samkjøres med rørlegger som skal legge opp sluk og gjennomrøringer for vann og avløp. Har lagt ut egen jobb for elektriker og rørlegger.

Siste evalueringer
Legge gulv

Did a great job on the floor. Communication can be improved, as we would have picked price per hour instead of per m2 if he had given an estimate of time needed. That's the only downside as the rest was well done. Highly recommended for laying floors, professional and efficient.

Sep. 2021
L

Lillian om Hugo Bygg Ugis Lejins

Moss
Legge teppefliser på kontor

Kom på befaring, holdt avtale, leverte avtalt arbeid til avtalt kvalitet og avtalt pris. Veldig happy :)

Aug. 2021
K

Kjetil om MALING & HAGEARBEID ESMAT GHAZNAVI

Moss
Moss/Rygge - Ferdigstilling av selvpåbegynt oppussingsarbeid

Dette er hverdagsheltene vi trenger! Etter å ha lett etter andre som ville ta jobben møtte Krystian på avtalt tid, ga meg en pris og begynte arbeidet dagen etter. Håndverkeren han sendte fikk gjort mer på én dag enn hva jeg hadde fått gjort på flere måneder. Jeg er strålende fornøyd og bruker gjerne Olda Bygg ved neste anledning! De var ryddige, effektive og proffesjonelle. Anbefales!

Aug. 2020
M

Mads om Olda Bygg AS

Rygge
Sliping av parkett

Bra og effektiv jobb, god fornøyd med resultatet. Slipt og lakkert 47m2 eikeparkett.

April 2020
P

Pål om NORGULV '' AS

Moss
Gulvbelegg bad med 1 sluk

Jobben ble veldig bra utført. Gulvet ble helt perfekt :-) god utført arbeid og veldig god kommunikasjon. Anbefales.

Sep. 2017
G

Gøran Aleksander om FIX-D DAG ROBERT DYBÅ

Moss
Flislegging 50m2 + evt også flytesparkle hele arealet

Ryddig firma, og dyktige håndverkere! Meget fornøyd med arbeidet, holdt alle avtaler og møtt til avtalt tid. Renovering av bad, flislegging av 50m2 oppholdsrom, gips og sparkling.

Jan. 2017
T

Trond om FOSSEKALLEN EIENDOM AS

Moss
laminatt gulv perg

kom til avtalt tid. skulle rive og legge nytt stue gulv på 26 kvm, gjorde jobben raskt på 6 timer. gulvet ble bra. jobben ble gjort på fast pris, og fikk faktura til avtalt pris. prisen var grei, og l langt under mange andre som skulle ha det dobbelte. veldig fornøyd og kommer til å ruke han mer, ved en evt senere anledning

Jan. 2015
M

Magnus om FORNYELSE AS

Moss
Legging av gulvteppe

Jobben ble utført på avtalt tid, en hyggelig fyr som er lett å snakke med. Oppdraget var mer komplisert enn vanlig men han tok det med tålmodighet. :-) Ganske fornøyd og kan anbefales!

Juni 2013
R

Resa om PEDERSEN HUS & HJEM

Moss