Gulvbelegg i Tysvær

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Gulvbelegg i Tysvær

Adda Multi Service AS

Vi Adda Multi Servic AS er en av ledende leverandører av multi tjenster , innvending og utvending maler arbeid , transport , snekker arbeid, flis legging, sparkling , Haugeland regionen siden 2018Med fagkunnskap og dyktige medarbeidere setter vi vår stolthet i å alltid skape et resultat det er godt å komme hjem til.Vi er din lokale multi tjenster Etablert 2018Godkjent renholderTotalleverandør av maler-, gipsing-, sparkling-, tapetsering-, gulv- ogFor privathjem, borettslag, sameier og bedrift...

Se mer
Okt. 2023

Pusse opp kjellerstue

"Brukte Adda Multi Service As til renovering av kjellerstue. Jobben ble utført som avtalt, ble tilogmed ferdig før forespeilet. Veldig fornøyd med utførsel av arbeidet. Gir dem mine beste anbefalinger."
A
Arshad
Siste registrerte jobber

Bygge ny lettvegg og bytte vinduer

5570AKSDAL

Ønsker å få bygget en lettvegg på ca 3,5m, for å dele et stor soverom i to. Må også kutte i vegg for å montere ny dør inn til dette rommet. Ønsker også å fø lagt ca 35m2 vegg til vegg teppe på soverom. Ønsker også å få byttet 3 stk 110x110cm vindu, 1 stk 130x110cm vindu. ny veranda dør (se bilde). Ønsker pris på hele jobben, og gjerne også på kun deler av jobben.

Pusse opp kjellerstue

5570AKSDAL

Har en kjellerstue på 6×3m som vi skal pusse opp. Sette inn 3 større vinduer Avrette gulv Gipse tak og vegger Legge gulv Ønsker pristilbud, kom gjerne på befaring. Er tilgjengelig for befaring på fredag 25/08-2023, men ta kontakt på så avtaler vi dersom det ikke skulle passe.

Vegg til vegg teppe

5563FØRRESFJORDEN

Vi ønsker å få lagt et vegg til vegg teppe i kjellerstuen vår på ca.40m². Rommet har en større skillevegg og vinyl gulv.

Legge gulvbelegg på bad

5563FØRRESFJORDEN

Bad på 5.2m2 ønsker pris på legging av gulvbelegg

Legge ca 90m2 laminatgulv

5560NEDSTRAND

Vi skulle ha lagt laminatgulv i en av elevstuene ved vårt internat. Gulvet er på ca 90 kvadrat. Vi har kjøpt inn gulv av typen BerryAlloc Original 1-stav høytrykks laminatgulv. Ta kontakt om du har spørsmål eller vil komme på befaring.

Legge gulvbelegg på bad.

5565TYSVÆRVÅG

Må ha en gulvlegger, til og legge et belegg på et baderoms gulv. Mål er ca 2,5x2.5. Etter 15.06.2021 Skal etter gulv er lagt, montere baderomsplater. Kontakt meg via mail