Gulvbelegg - Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Skifte gulvbelegg på bad

2460OSEN

Ønsker pris inkludert belegg til bad på 1,3m x 3,6 m. Det må også sjekkes varmekabler, da belegget har blitt svidd under utleieperiode

* Fortsatt ledig: Bad, inngangsparti og støping

2450RENA

Hei. Eg ønsker noen som kan støpe for varmekabler på et bad og en gang. På samme bad ønsker eg å ha gulvbelegg, montert vegger, takess og bytte vind, alt i henhold til våtromsforskrifter. Utbytting av inngangsparti (nytt er bestilt). En befaring kan nok være fordel.

Legge epoxy i kjeller

2450RENA

Ønsker å legge epoxy på malt sementgulv i kjeller. 4-roms kjeller på 8x9m.

Legge og sveise gulvbelegg på bad

2450RENA

Legge og sveise gulvbelegg på bad, 2,6m2. Har belegg klart.

Legge vinyl/linoleum på betong.

2450RENA

Ønsker å legge vinyl eller linoleumsgulv på et vaskerom med betonggulv. Gulvet har fall og sluk. ca 13m2. I tillegg legge samme gulv i rom tilknyttet vaskerom. Med fall, uten sluk. ca7m2.

Oppussing av Arena Bar

2450RENA

Vi søker etter bedrifter som kan være interessert i å ta på seg oppussings arbeid på vår kjære student pub på Rena. Det skal legges nytt tak og takrenner, nye vinduer, maling og en liten "face lift" på vår fasade i mur og betong. Bygget er veldig slitt og trenger mye jobb. Vi trenger også noen dyktige snekkere til å se på nye løsninger for vårt innvendig areal og elektrikere til å se på noen bedre løsninger for vårt el-system. Vi har også behov for nye inngangsdører og lignende vedrørende inngangs partiet. Håper og få kontakt/ønske om befaring og prisforslag fra forskjellige bedrifter som kan utføre de forskjellige oppdragene.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud