Gulvbelegg - Verdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

rive av flis å legge på vinylgolv

7660VUKU

ca7m2 rive av flis å montere vinylgulv som er på rull. eventuelt legge vinylgulv rett oppå flisene d går bra det å for min del.

Lite prosjekt på hytte oppi Finnvola Sør, Sandvika i Verdal

7660VUKU

Jeg trenger hjelp til å avrette gulvet på "badet" på hytta, lage avløp fra dusjkar og legge våtromsbelegg. Det er ikke innlagt vann, og det skal ikke være varme i gulvet. Gulvet er ca 116 cm x 148 cm, tregulv. Det er ikke i vater så kanskje lurt å avrette litt før man legger gulvbelegg? Jeg har bestilt dusjkar som har helling mot avløp, og avløp i gulv må avpasses dette. Jeg trenger også hjelp til å lage avløp fra vasken på "badet". Det er ca 300 meter å gå fra parkering, fin veg/sti til hytta. Ser jeg kanskje har uttrykket meg uklart. Jeg trenger ikke både rørlegger, murer og snekker for dette oppdraget. Jeg ønsker en person som kan å avrette et gulv, lage hull til avløp - skal ikke være ordinært sluk med vannlås, kun rør rett ut, og legge gulvbelegg. Kanskje trenger man ikke å avrette gulvet når det skal være dusjkar? (ikke dusjkabinett). Dusjen vil ikke bli brukt så veldig ofte, dette er ei hytte.

Maler

7650VERDAL

Maling og sparkling stue, kjøkken og gang: ca. 70m2 Gulvbelegg og avretting på våtrom: ca. 25m2

Snekker eller snekkerkyndig

7650VERDAL

Rive 2 vegger, lister etc. Sette opp ny lister og legge gulv. Leiliget på 110 kvm i Verdal sentrum.

Renovering projekt. Bakketun.fhs.

7654VERDAL

1. 5 store vindu, med glass størrelse på 2013mm x 1031 må skiftes. 2. Plus et glassgang med store glassoverflater med punktering glass i den. 3. En murvegg med ruglete murpus mønster på. Med et ønske er å få det glatt. 4. Et gammel vinylgulv som trenger en oppgradering med et gulv overflate på c.a 50 kvm. Trenger nytt gulvbelegg.

Legge gulvbelegg på eksisterende flis.

7657VERDAL

Har ett gammelt bad med malte fliser på gulv. Så lurer på om noen kunne tatt på seg jobben og rettet ut gulvet samt hadd på gulvbelegg over eksisterende flis.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud