Gulvbelegg - Åfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Legging av våtromsbelegg

7190BESSAKER

E d nån som tar på sæ å lægg gulvbelegg (1,3x0,9m) med oppbrett (Bessaker)?

* Fortsatt ledig: Epoxy in garage

7190BESSAKER

Hello Could it be possible to get a quotation for having the garage floor covered with epoxy? Area 59m2 Thanks

Gulvbelegg

7170ÅFJORD

Legging av gulvbelegg på bad og vaskerom. Bad ca 9m2, vaskerom ca6m2

Legging gulvbelegg

7170ÅFJORD

Legging av gulvbelegg på bad og vaskerom. Bad ca 9m2, vaskerom ca 6m2

Montering av ovn og diverse snekkerarbeide på hytte

7170ÅFJORD

Vi ønsker tilbud på murer og/eller snekkerarbeidene beskrevet under: 1. Pipe/Ovn Montering av ny ovn (Dovre Sence). Røykrør fra topp ovn. Eksisterende hull i pipe (teglstein) ca. 50cm over topp ovn benyttes/tilpasses. Hull er noe større enn et røykrør med dimensjon Ø15cm. Teglsteinpipa skal videre istandsettes. Stein som har vært limt på pipa er fjernet. Lim og pussrester må fjernes. I tillegg må 3 hull i pipa fra tidligere ovner mures igjen. Hele pipa istandsettes slik at overflata blir hel, pen og glatt, males hvit. 2. Legging av golv, ca 33m2 Riving av eksisterende golvbelegg (laminat over eldre belegg, antagelig linoleum. Samt ca. 2m2 flis ved pipe. Flis også lagt oppå linoleumet, så enkelt å fjerne, inkl linoleumet). (vi kjører selv bort rivingsmaterialet). 3. Legging av panel på vegg Legging av panel på ca. 10 lm vegg. Høgde fra golv til tak er ca. 222cm. 4. Montering av kjøkkeninnredning (gammel innredning i hovedsak fjernet) Underskap og overskap fra Ikea. Rett kjøkkenbenk, ca. 3 meter lengde + kjøleskap. Vi setter selv sammen de flatpakkede skapene, men ønsker hjelp til å få skapene på plass, inkl. nedfelling av vask i benkeplata og hulltaking i vegg for vifte/montering av vifte. 5. Innsetting av verandadør 1 stk verandadør, vindu på del av området i dag. Dagens vindu er bredere enn verandadør, dvs. det vil være behov for noe tilpassing av utvendig panel. Vi ønsker tilbud på murer og/eller snekkerarbeidene beskrevet over. Arbeidet utføres «hvitt», av seriøs aktør. Vi ber om at interesserte oppgir timepris eks. mva. Vi betaler for arbeidstiden eks. reisetid. Dersom kostnader ved reise og opphold tilkommer, må pris på dette oppgis i tillegg til timepris, og evt. andre kostnader. (Vi skaffer selv tilveie kjøkkeninnredning, panel og parkett. Ovn er innkjøpt). Hytta hvor arbeidet skal utføres, ligger i Ratvika, ca. 15 minutters kjøring fra Årnes, Åfjord. Rom for overnatting stilles fritt til disposisjon, om arbeidet er aktuelt for noen som ikke bor i nærheten. Vi vil delvis være til stede når arbeidet utføres, og kan bidra noe som håndtlangere, bortkjøring av rask osv. Kan sånn sett godt passe for en som driver for seg selv. I tillegg ønskes følgende oppgitt: Når arbeidet kan utføres (gjerne så snart som mulig, men ingen forutsetning), samt referanser fra tilsvarende arbeid.

Oppussing av bad

7190BESSAKER

Rive plater og gulvbelegg og bygge opp nytt bad med dusjnisje.

Siste evalueringer
Montering av ovn og diverse snekkerarbeide på hytte

Trivelige gutter, pålitelige og dyktige. De har gjort diverse snekkerarbeider for oss på en hytteeiendom på Fosen. Ferdigstilling av golv/vegger på kjøkken m/stuedel, montering av ny kjøkkeninnredning, innsetting av verandadør og flytting av vindu, mm. Oppsett av takrenne. De er tydelige på hva de faglig kan, og hva de ikke har erfaring med/ikke gjør, noe jeg ser på som både betryggende og positivt. Jeg anbefaler de gjerne!

Mars 2019
B

Brit Solveig om HUSBYGGARN AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud