Gulvbelegg - Lillesand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Legge belegg i gang

4790LILLESAND

En gang på 6 kvm ca. Rektangulær form. Det er en sluk i rommet. Er per idag bare betong på gulvet, og noe røropplegg som kommer opp fra gulvet. Kan gjennomføres omgående. Jeg kan skaffe belegg.

Flytesparkle gulv med fall til sluk på lager

4790LILLESAND

Lageret er 5x10 meter og trengs å flytesparkles med godt fall mot sluk. Ønskes gjort så fort som mulig.

Legge gulv - laminat

4790LILLESAND

Ønsker tilbud på å legge laminatgulv i et rom på 19/20 kvm. Rommet er i Lillesand sentrum. Jeg har laminat og underlagspapp. Ingen lister som behøver å fjernes, og ikke listing i etterkant.

Legging av laminatgulv

4770HØVÅG

Legging av laminatgulv. Ca 95 Kvm. Eksisterende gulv tar jeg av selv. Lite vinkler, og ingen skråvegger. Laminatgulvet er kjøpt inn. Det finnes vannbåren varme under hele gulvet. Eksisterende gulv er lagt rett oppå, mulig det trengs å legges plater eller lignende i bunn før nytt laminat legges.

Sparkling og våtromsbelegg

4790LILLESAND

Hele kjelleren renoveres. Den skal inneholde soverom, bad, vaskerom og kjellerstue. Vi er nå kommet til en jobb vi har lyst til å sette bort. Vi skal ha sparklet ca. 74kvm med lydhimling (gipsplater på 1200x900) og lagt gulvbelegg på vaskerommet, ca 7kvm. Takhøyde er ca 205cm, taket må sparkles før det kan settes opp vegger, så det er derfor lite detaljer å ta hensyn til. Gulvet er støpt med fall til sluk, men avretting må inkluderes i tilbudet i tillegg legging av belegg som vi selv kjøper hjem. Krav til våtrom i tek17 må overholdes. Utenom belegg holder tilbyder alle utgifter forbundet med materialer og kjøring. Opsjon på sparkling av alle vegger når de har blitt satt opp.

Fjerne gammel parkett, legge nytt laminat. Ca 50 kvm

4790LILLESAND

Parketten er sliten og det knirker. Skal legges laminat og fikse slik at det blir knirkfritt under. Fjerne/rive gammelt parkettgulv. Legge nytt laminat. Peis står i stuen og Må nok flyttes midlertidig. Ellers er det ganske greie arbeidsforhold

Siste evalueringer
Legging av laminatgulv

Veldig fornøyd med arbeidet. Leverte som avtalt.

April 2023
O

Ola om LINNES BYGG AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud