Gulvbelegg - Ski

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Gulvbelegg i Ski
MALERMESTERNE ERIKSEN & LARSEN AS logo
MALERMESTERNE ERIKSEN & LARSEN AS
Hans Nielsen Hauges gate 49, 1723 Sarpsborg
5.0(4)

Siste evaluering

Pusse opp hytte i Engelsviken, Fredrikstad

"Malermesterne Eriksen & Larsen AS har gjort innvendig malerarbeid for oss, i tak, vegger og på enkelte møbler. De var pålitelige, fleksible og enkle å kommunisere med. Prisen var god og resultatet strålende, og jeg vil rett og slett anbefale dem på det sterkeste."

C

Christine

Ski, okt. 2023

Les flere evalueringer om MALERMESTERNE ERIKSEN & LARSEN AS

DIN FARVEHANDEL AS logo
DIN FARVEHANDEL AS
Flåtestadveien 1, 1415 Oppegård
4.9(13)

Siste evaluering

Legge tepper i 4 butikkprøverom i Ski

"Dette er et av de mest profesjonelle bedriftene jeg har vært i kontakt med. Kommunikasjonen underveis har vært upåklagelig og noe jeg har satt stor pris på i en hektisk hverdag med admin av 15 forskjellige butikker. Arbeidet er utført med nøyaktighet og pressisjon med vårt behov i tankene. Neste gang vi trenger å få lagt nye tepper eller skal male kommer jeg til å kontakte Flugger Farve Greverud. Strålende fornøyd!"

L

Lone

Ski, des. 2022

Les flere evalueringer om DIN FARVEHANDEL AS

M.S.K.O BYGG AS logo
M.S.K.O BYGG AS
Grensestien, 1251 Oslo
4.8(28)

Siste evaluering

Legge ca. 57 m² laminat

"Vi er veldig fornøyde med resultatet. M.s.k.o Bygg er effektive, proffe og hyggelige. Vi ønsket å bake inn flere jobber i tillegg til gulvlegging, blant annet fjerning av en dør og montering, sparkling og maling av rehab gipsplater over panel i et rom. Dette var det ingen problem å få med i tilbudet eller bli enige om å utføre ekstra mens de jobbet. Underveis i arbeidet møtte vi (som alltid) på noen uforutsette komplikasjoner, og vi endte blant annet opp med å måtte avrette deler av gulvet. Her var M.s.k.o Bygg behjelpelige med å forklare utfordringene, foreslå løsninger og få jobben gjort helt ferdig."

E

Erik

Ski, okt. 2021

Les flere evalueringer om M.S.K.O BYGG AS

Siste evaluering

Legge gulv

"Senior Snekker Garcia la nytt gulv for meg og jeg er superfornøyd. De er veldig profesjonelle og resultatet ble akkurat som jeg hadde ønsket. De hold alle avtaler, var hyggelige å ha i hus samtidig som prisen var god. Kan trygt anbefales."

M

Mona

Ski, april 2021

Les flere evalueringer om SENIOR SNEKKER GARCIA

ANDREI CIOBANU SERVICE logo
ANDREI CIOBANU SERVICE
Dueveien 1, 1448 Drøbak
4.9(64)

Siste evaluering

Legging av laminatgulv 94 kvm

"Andrei er dyktig i alt han gjør. Han er lett å kommunisere med, følger godt opp, gjør det lille ekstra og leverer godt og effektivt til avtalt tid! Han har tatt alt på strak arm og kan det meste innen oppussing. He’s THE MAN! Anbefales på det varmeste."

R

Ragnhild

Ski, feb. 2021

Les flere evalueringer om ANDREI CIOBANU SERVICE

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Legge vegg-til-vegg teppe

1400SKI

2 rom på totalt 24m2 må ha vegg-til-vegg teppe. Teppe er kjøpt inn og rommene er klare. Se vedlagt tegning, områder i blått skal ha teppe. Ønsker fastpris på jobben.

Oppussing

1400SKI

Pusse opp rekkehus. Trapp skal slipes og males svart 3 etasjer. Panel på vegg i stue/trappeløp i første etasje skal fjernes, gips i himling skal rives, ny gips monteres på himling og vegger. Fjerne eksisterende gulv i stue og legge ny laminat. Vegger og himling i stue skal sparkles og males. Dør til bod i andre etasje skal blendes, ny dør fra bod mot soverom etableres. Lettvegg etableres i trapp fra andre etasje opp mot loftsetasje og trinn blendes under med gips og sparkles og males. Vegger i gang i andre etasje skal helsparkles og males. Vegg til vegg teppe i loftsetasje fjernes og ny laminat monteres. Vi står for alt av materialer, dere står for verktøy og utstyr ellers.

Overflateoppussing av bolig

1406SKI

Sliping og overflatebehandling av tregulv (50 kvm) Fjerne gulvteppe i trapp, og overflatebehandling av trapp Legge laminatgulv i fire rom pluss gang (totalt ca 50 kvm)

Legge gulvbelegg (linoleum)

1423SKI

Lokale på ca. 160kvm bestående av oppholdsrom inkl. kjøkken. Gulvet idag er parkett, men er slitt og skadet. Lokalet er et Grendehus i et sameie; hvor beboere kan leie lokalet. Det er dermed ikke i daglig bruk, men det er typisk at gulvet kan brukes hardt når det blir brukt. Vi søker derfor noen som kan vurdere pris på å legge et linoleumsgulv som tåler en del; type høye hæler etc.

Maling av badegulv

1423SKI

Vi har et enkelt baderom på ca 6 m2 i kjelleren. Antatt byggeår 1957. Rommet brukes kun som toalett og til oppbevaring. Gulvet er i malt betong. Gulvmalingen har delvis flasset av etter et tilbakeslag fra sluket, og vi ønsker å få satt gulvet tilbake i stand.

Skifte ut dører

1423SKI

Bytte ut 2-to innedører pluss legge vinyl på 4 kvm.

Siste evalueringer
Legge epoxy eller polyuretan i garasje

Jacek gjorde en rask og meget god jobb med legging av polyuretanbelegg i garasjen vår. Anbefaler han på det sterkeste. Hyggelig og god kommunikasjon underveis.

Juli 2020
M

Mathias om ARON BYGG AS

Langhus
Lage gutterom i kjeller - bestående av 2 rom

Veldig fornøyd med arbeidet utført av Krystall Byggservice. Resultatet ble veldig bra og dialogen underveis var bra.

Jan. 2019
K

Kjetil Rune om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
Legging av laminatgulv og fjerning av skap

Jose gjorde en utrolig god jobb med å legge gulv og ombygge et skap. Han er også veldig hyggelig, serviceinnstilt og pålitelig. Vil bruke han igjen dersom det blir behov.

Des. 2018
A

Andrea om JOSE ANTONIO CONSUEGRA FERNANDEZ

Ski
Oppussing av vaskerom

Krystall byggservice pusset opp vaskerommet vårt; de la fliser og tapet samt satte inn spotter i taket.Pålitelig firma med dyktige og hyggelige håndverkere. Vi ble veldig fornøyde med resultatet!

Okt. 2018
Å

Åshild om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
Gulvlegging: Fjerning av fliser, legging av nytt vinylgulv

Martin svarte fort, kom på befaring og foreslo en løsning som var raskere og billigere enn det jeg i utgangspunktet hadde sett for meg og fryktet. Jobben ble gjort raskt, effektivt og godt, og kommunikasjonen før, underveis og etter var veldig enkel og fin. Prisen var også svært overkommelig. Jeg kommer helt klart til å kontakte firmaet igjen hvis det trengs.

April 2016
S

Sten J. McNeil om RADON-, MEMBRAN- OG LINOLEUMSERVICE AS

Ski
Fjerning av teppe, sliping, grunning og maling av innendørs trapp (Removal of carpet, sanding, priming and painting of indoor stairs)

Proff Pavel kom raskt på befaring og ga tilbud dagen etter befaring. Selv om vi brukte litt tid før vi valgte dem kunne de starte opp raskt. Jobben ble meget godt utført av Dan og han var hyggelig og flink til å informere underveis i arbeidet. De ryddet veldig bra opp etter seg og tok med seg alt av søppel hjem igjen. Vi kan på bakgrunn av denne jobben absolutt anbefale dem videre, og vi vil ta kontakt med dem neste gang vi har en jobb.

Juni 2013
M

Magnus om Proff Pavel

Ski

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud