Gulvbelegg - Høyanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Oppussing av soverom

6993HØYANGER

Ønsker oppussing av soverom, med smartpanel, evt. golvbelegg.

Legge teppe i trapp og liten gang

6996VADHEIM

Svart teppe i hele trappa, og i en liten gang.

Legge gulvbelegg på 8 kvm stort vaskerom..

6995KYRKJEBØ

Legge gulvbelegg på vaskerom. Gulvbelegget skal legges oppå eksisterende gulvbelegg. Rommet er kvadratisk (1,7m x 4m) og har ein sluk i gulvet og eit rør som kjem opp av gulvet. Har gulvbelegg og lim, legges i ein del, altså ingen skøyter.

Vassbrekka 10, 6995 Kyrkjebø - Oppussing av golv og veggar i stover, byte vindauge, renovere pipe, ny vedovn

6995KYRKJEBØ

Gammalt hus treng oppussing og eg må ta det stegvis. Dette blir første delprosjekt. Eg vil begynne med å pusse opp to stover og etterisolere sørveggen frå innsida. Eg ønskjer smartpanel på veggene som i dag har gammal strietapet. Golvet har vegg-til-vegg teppe. Dette skal fjernast og erstattast av parkett-/laminatgolv. Her er kalde golv så eg er interessert i ei vurdering av varmekablar eller annan isolering i golv. Pipa har ein sprekk på yttersida i 2. etg. Det er ei pipe som har luftekanal som går parallelt med sjølve pipeløpet. Takstmann meinte noko måtte gjerast med pipa og det har vore snakk om å tre eit nytt rør nedi pipeløpet. Vurderinga av dette overlet eg til fagfolk. Eg har og ein gammal parafinovn som skal fjernast og i samband med nytt pipeløp setjast opp ny reintbrennande vedovn med "vindu". Eg ber om pristilbod på desse jobbane og når arbeidet tidlegast kan byrje.

Oppussing av kjøkken og litt diverse

6993HØYANGER

Vi skal ha nytt kj&oslash;kken og andre diverse oppussing prosjekt:<br/> <br/> - Senke taket p&aring; kj&oslash;kkenet ca 15 cm. Er ca 263 cm n&aring;.<br/> - Installere downlights i nye taket p&aring; kj&oslash;kkenet.&nbsp;<br/> - Legge gulvbelegg p&aring; kj&oslash;kkenet, gulvet m&aring; rettes, og fliser p&aring; gulv i gang 1. etasje.<br/> - Legge opp nytt elektrisk i kj&oslash;kken og et soverom. Nye koblingbokser i gang (Soverom og gang i 2. etasje)<br/> - Lage hull i tak og vegg til ventilator.<br/> - Montere kj&oslash;kken (Ikea)<br/> - Tette 2 d&oslash;rer<br/> <br/> Har kj&oslash;pt material til senking av tak. Har kj&oslash;pt 2x4 bjelker da jeg fikk tips om det siden det skulle senkes s&aring;pass mye.

Legge nytt tregulv (eller lignende), ca 50m2

6993HØYANGER

Jeg &oslash;nsker et slitesterkt men rimelig gulv til to rom (stue/kj&oslash;kkenavdeling og soverom), ca 50 kvm. til totalt. Gulvet m&aring; v&aelig;re i tre eller tre-imitasjon. Alt er egentlig av interesse. &Oslash;nsker pris inkl. arbeid.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud