Gulvbelegg i Notodden

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Legge laminatgulv 30kvm

3674NOTODDEN

Laminate i lite musikkstudio må legges. 30kvm

Legge gulvbelegg

3679NOTODDEN

Nytt gulvbelegg i gang som på tegning (beklager dårlig arbeidstegning) + en liten yttergang på omtrent 1*1 meter. Forarbeid er gjort.

Trenger hjelp til sette gulv

3675NOTODDEN

Trenger hjelp til sette gulv på ca 16 m2 og til sette hyller ::smiling face with smiling eyes::

Oppussing bolig

3677NOTODDEN

Hei, for øyeblikket har jeg nok respons på jobben. Inntil jeg får avklart noe mer ber jeg om at ikke flere tar kontakt om dette nå. mvh Rolleif 29.2.20 Leiligheten. Dette er en leilighet på ca 80 m2 bestående av kjøkken, stue, bad og 2 soverom. Det som ønskes gjort. Kjøkken. Oppussing av kjøkken. Dvs reparasjon av gulv og oppsett av ny kjøkken innredning. Nytt gulvbelegg gang og vindfang. Utestue / glassbalkong. Ca 35 m2 åpen, utvendig balkong ønskes omgjort til utestue med store skyve glassvinduer og delvis kledning / isolasjon / dør. 2 stk dører hvorav 1 er utgangsdør ny og den andre er nåværende utgangsdør som skal skiftes ut. Drivhus. Oppsett av drivhus ca 15-20 m2. Byggesett. Annet. Tilleggsarbeid som må gjøres for å få dette til. Arbeidet ønskes påbegynt i løpet av april. Det blir vi enige om.

Oppussing av enebolig

3678NOTODDEN

Oppgaver: - Maling av 120 kvadratmeter rekkehus. - Maling av vegger på innsiden. - Fiksing og maling av veranda/balkong. Ta gjerne kontakt for mer info.

Legging av laminatgult 1. etasje på rekkehusleilighet i underkant av 40 kvm

3675NOTODDEN

Ønsker å få lagt gulvbelegg i gang, på kjøkken og stue. Dette avtales med håndverker etter befaring.