Gulvbelegg i Skiptvet

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Gulvbelegg i Skiptvet

LØKKEBERG RØRLEGGERSERVICE A/S

4.8 (42)

Vi er en liten famile bedrift med far og sønn som jobber i dette firmaet. Vi gjør stort sett alt innen rørlegger yrket. Er det en jobb dere lurer på om vi kan utføreer det bare å ta kontakt. Alle jobber er av interesse.Håper dere tar kontakt mvh. Jan og Raymond

Okt. 2016

Røropplegg / tilkobling bad og kjøkken + gulvlegging (lite bad)

"Full pott."
J
Jon-Leo Koch
Askim
LØKKEBERG RØRLEGGERSERVICE A/S

Malerfirmaet Lars Gunnarsson

4.6 (19)

Vi er en bedrift i vekst, og vi ser ingen jobb som for stor eller liten. Vi er punktlige, pliktoppfyllende. Vi er stolte av det faget vi utfører, og setter høye krav til oss selv. Vi utfører alt innen utvendig og innvendig maling. Alt innen tapetsering, legging av tepper, belegg og våtrom. Vi utfører fullt våtromsystem med veggvinyl. Har fagbrev innen Maler og Byggtaptsererfaget og 28 års erfaring.Har våtrom sertifikat. Vi er behjelpelige med tips ang oppussing, fargevalg osv.

Okt. 2010

Legge gulvbelegg våtrom, haster

"Meget fornøyd med det arbeidet som ble gjort. Pris og alt."
J
Jan
Skiptvet
Malerfirmaet Lars Gunnarsson
Siste registrerte jobber

Gulvbelegg våtrom

1816SKIPTVET

Trenger en til å legge våtromsbelegg på vaskerommet . Ca 20 kvm.

Liten kjeller som består av fire rom, tre skal det gjøres noe med, mest snekker- og elektrikerarbeid

1816SKIPTVET

Rom 1: lite bad og dusj, det er ferdig. Rom 2: vaskerom med vaskemaskin, Nytt gulv med varmekabler er lagt, men taket og veggene bør kles inn med nytt ferdigbeiset panel, og nytt elektrisk opplegg. Ett vindu må skiftes. Rom ca 5x5 meter. Rom 3: Lagerrom som skal oppgraderes til beboelig soverom. Vegger og tak må få nytt panel, vindu må byttes og ha et par trinn under seg for godkjent brannrømning, nytt elektrisk. Nytt tak, og nytt gulvbelegg. Ny dør må settes inn. Rom ca 4x4 meter. Rom 4: dette er trappen ned til kjelleren og en gang. Taket må kles inn, og nytt panel på veggene. Gulvet er nytt og ferdig. Ca 1,5 x 3 meter, men to etasjer.

Legge gulv på kjøkken, ca 18 km2.

1816SKIPTVET

Vi ønsker hjelp til å legge gulv, klikklaminat, på vårt kjøkkengulv. Ifølge selger/butikk kan dette legges rett oppå vårt gamle gulvbelegg.

* Fortsatt ledig: Gulvbelegg våtrom

1816SKIPTVET

Legge gulvbelegg (vinyl) på 3 kvm våtrom. 2x1,5 m.

Gulv på stue og kjøkken

1816SKIPTVET

Ønsker å legge nytt gulv i stue og på kjøkken,det er i dag laminat. L-formet stue som går inn til kjøkken og en liten gang mellom 2 soverom og bad. Vi hører på erfaren håndverker ang nytt gulv og hvilken type,rive eller legge oppå gammelt gulv .

Fikse badet.

1816SKIPTVET

Fjerne/rive vegger og fliser, flytte do, lage dusjnisje, rive og avrette gulv legge nye kabler, legge linoleum, sette opp baderomsplater.