Oppussingsprosjekter

Skal du tapetsere hjemme?

Uansett hva du skal ha gjort, kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige tapetserer – helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Symbol tallet 1

Legg ut jobben

Beskriv jobben du ønsker å få gjort og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Symbol tallet 2

Motta flere uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta flere tilbud fra dyktige fagfolk.

Symbol tallet 3

Velg bedriften som passer best for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering av bedriften i etterkant.

Graf med normalfordeling

20 000 - 70 000 kr.

Hvor mye koster det å tapetsere?

Hvor mye tapetsering koster, avhenger mye av hva som skal gjøres og hvor mye materialer og utstyr som kreves til å utføre jobben. På Mittanbud ligger prissnittet mellom 20 000 - 70 000 kr. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, og skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Legg ut jobben og motta tilbud

Samarbeid med bransjen

Vi samarbeider tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut alle typer prosjekter på Mittanbud – både store og små.

Bedriften betaler for å være på Mittanbud slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.