Oppussingsprosjekter

Skal du tapetsere hjemme?

Uansett hva du skal ha gjort, kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige tapetserer – helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Beskriv jobben du ønsker å få gjort og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta flere uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta flere tilbud fra dyktige fagfolk.

Velg bedriften som passer best for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering av bedriften i etterkant.

20 000 - 70 000 kr.

Hvor mye koster det å tapetsere?

Hvor mye tapetsering koster, avhenger mye av hva som skal gjøres og hvor mye materialer og utstyr som kreves til å utføre jobben. På Mittanbud ligger prissnittet mellom 20 000 - 70 000 kr. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, og skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Legg ut jobben og motta tilbud

Siste evalueringer

Trenger ny tapet i stua

Han gjorde en utmerket jobb med veggen som skulle fikses, i tillegg malte han taket i gangen, selvom vi ikke ble enige om det. Det var en liten misforståelse, men ellers er jeg meget fornøyd

- Ibrahim Mehmood

Tapetsering, 10kvm

Meget god kvalitet på tapetseringsjobb og ryddig og god kommunikasjon. Kom alltid som avtalt og var svært «service-minded» Kan trygt anbefales!

- Jon Marius Håkedal

Pussing av inner vegg på soverom

De kom som avtalt, gjorde en god jobb på rimelig tid. Da omfanget av arbeidet var litt vanskelig å vurdere valgte jeg at de asrbeidet på timepris, det gikk helt fint. Bruker dem gjerne igjen

- Knut Bachke

Mønstret tapet på en vegg i soverom

Veødig hyggelig mann å ha med å gjøre, og et kjempefloty resultat til en overkommelig pris :) Khempefornøyd og anbefales på det sterkeste.

- Robin Lomax Bjerke

Overflateoppussing - Vegger og gulv. Areal på ca 55 kvm.

JSS Bygg gjorde en fantastisk jobb hos oss til en konkurransedyktig pris. De leverte ferdig prosjekt før avtalt tid og var veldig fleksible. Vi slapp å tenke på noe som helst innenfor den avtalte rammen og malingen satte de igjen til eventuelle små reparasjoner i fremtiden. Vi kommer definitivt til å bruke JSS Bygg igjen!

- Mikael Joakimsen

Tapetsering og maling

Spesielt fint utført jobb, i tillegg til ryddig, pålitelig og hyggelig håndverker. Vanskelig tapetsering med et 100 % perfekt resultat.

- Ingeborg Tveit

Tapetsering

Veldig fornøyd! Resultatet ble kjempefint og profesjonelt. De var hyggelig, punktlige og vi hadde god kommunikasjon underveis. Profesjonelt og god pris. Anbefales!

- Henrikke

* Fortsatt ledig: Tapet/renovering stuevegger 42 kvm

Filipov gjennomførte rehabilitering av stuen min på en effektiv og profesjonell måte. Jobben gikk ut på fjerning av gammel tapet, rehabilitering av eksisterende vegger hvor gammel puss var løsnet, og helsparkling og sliping av vegger. Filipov var veldig imøtekommende, og informerte fortløpende om status på jobben. Jobben ble ferdigstilt til avtalt tid, og med veldig godt resultat.

- Stian Jensen Sørås

Samarbeid med bransjen

Vi samarbeider tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut alle typer prosjekter på Mittanbud – både store og små.

Bedriften betaler for å være på Mittanbud slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.