Trenger du hjelp med tapetsering i Skien?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Skien? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med tapetsering i Skien?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Skien? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber tilknyttet tapetsering i Skien

Tapetsering i stue, kjøkken og 2 soverom

3741SKIEN

Leiligheten er på totalt 94 kvadrat, er usikker på akkurat hvor mye som skal tapetseres. Ønsker en "Uforpliktende" og gratis befaring for å se på dette. Oppdraget skal være på minimal kost, ellers kan vi heller gjøre jobben selv

Legge laminatgulv, lage slett vegg på glassfiberstrie tapet +

3723SKIEN

Hei! Jeg ønsker å få lagt laminatgulv i leilighet i alle rom, utenom badet. I tillegg er det glassfiberstrie tapet i hele leiligheten som jeg ønsker å få som slett vegg. Det skal også fjernes et gammelt innebygd skap på det ene rommet, samt oppsett av skap i et garderoberom.

Maling, sparkling, tapetsering av soverom og listefritt vindu

3721SKIEN

Skal pusse opp et soverom, blir lagt gipsplater og nytt vindu som skal være listefritt. Arbeidet: - Legge sparkelremse, sparkle, grunne og male vegger og tak. - 1 av veggene skal tapetseres. - Listefritt vindu Soverommet er 9,6 kvm og 240 takhøyde. Om vi er fornøyde blir det mer oppdrag, da alle soverom, stue ++ (100 kvm) skal pusses opp.

Tapetsere og male tak i en sture

3743SKIEN

Jeg trenger hjelp til å tapetser og male tak i en stue. Den er ca 6 x6 meter, normal takhøyde. En trapp der det er høyere takhøyde bunnen av trappen.

Maling/tapetsere

3714SKIEN

Vegger i tomme rom

Sparke, tapetsere og male

3715SKIEN

Stor 2-delt stue skal helsparkles (har strie i dag) og tapetseres. Tak i stue (med 2 rosetter) skal males.

Siste evalueringer
Opppussing stue/spisestue.

Hyggelige flinke folk. Anbefales. Pusset opp stue.

Sep. 2019
F

Frode om TATA MONTASJE FELIPE MAURICIO PALOMINOS GARRIDO

Skien
Maling og tapetsering

Godt gjennomført arbeid etter avtale

Juli 2019
K

Kim om TELEMARK MALING & BYGGESERVICE AS

Skien
Sparkling, Maling og Tapetsering av vegg, skapdørparti og tak

Jeg kan trygt anbefale Miroslav overfor andre. Vi hadde en proffesjonekll kommunikasjon under hele gjennomføringen, anbudsprosessen og måten han ønsket å løse dette på. Derfor er det synd at jeg kun kan krysse av for ett felt jeg er spesielt fornøyd med. Det er lenge mellom hver gang en treffer på slike folk, som også har forståelse for våre tanker, ideer og freemgangsmåte.

Juli 2019
U

UNKNOWN om MAXMALING STRBAC

Oslo
Pusse opp rom 16 kvm

Super erfaring! Jobben ble kvalitetsmessig utført til avtalt pris og til avtalt tid. Meget ryddig kommunikasjon og god pris. Varme anbefalinger!

Mai 2019
K

Kristiane om DOUBLE A AS

Skien
Diverse oppussing i leilighet i Skien

Utrolig bra service, kvalitet og utføring av arbeidet.

Mai 2019
S

Stig om TELEMARK MALING & BYGGESERVICE AS

Langesund
Tapisering

Til og stole på

Mars 2019
B

Bente om VILEON BYGG AS

Skien
Maling og tapetsering av kafelokale

Ramiros firma med Ramiro selv og en hyggelig ansatt har utført malerarbeid for Pop Inn Vinbar i Skien, og utførte arbeidet for å skape den rette stemningen med fine farger i tak og på vegger. Malerjobben ble utført i hovedlokalet og i retrosalongen med godt resultat. Arbeidet ble utført slik avtalt, og det ble holdt løpende kontakt mellom Pop Inn og Ramiro underveis. Pop Inn Vinbar er fornøyd med sluttresultatet og prisen for utført arbeid.

Feb. 2019
R

Rune om TELEMARK MALING & BYGGESERVICE AS

Skien
Male/tapetsere barnerom på ca 15 kvm

Alt i alt, fornøyd.

Okt. 2018
C

Cathrine om TELEMARK MALING & BYGGESERVICE AS

Skien
Tapetsering, enebolig i Skien

Bra utført arbeid til avtalt pris. Kontinuerlig fremgang.

Okt. 2018
K

Kai Roger om DDE HÅNDVERK AS

Skien
Maling og tapetsering

To fantastiske karer som virkelig kan faget sitt! Jeg anbefaler disse på det sterkeste! Effektive, presise og utrolig dyktige håndtverkere som vet hva de driver med. Veggene våre er 100% perfekte, og jeg kommer absolutt til å benytte fagkunnskapen demmes igjen på et senere tidspunkt. Anbefales på det sterkeste!

Aug. 2017
M

Marte om LAS PALMAS MOHAMMAD SALHA

Skien
Tapetsere og male

Hyggelige og flinke folk. Tapetsere og smilte et rom. Veldig forbøyd

Juli 2017
H

Håvard om RF MALING/TAPETSERING & BYGGSERVICE AS

Skien
Maling og tapetsering

God jobb

Sep. 2013
T

Thomas om Gulv & Malerkompaniet AS

Skien