Trenger du hjelp med tapetsering i Moss?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Moss? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med tapetsering i Moss?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Moss? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet tapetsering i Moss

Tapetsering stue/ spisestue

1532MOSS

Tapetsere ny tapet, sannsynligvis greit å tapetsere over eksisterende tapet i stue og spisestue. Standard takhøyde. Rundt 40 m2. 29 meter med vegg. Store flater med vindu (5 stykker) 2 innerdører og dobbel terrassedør inklusive i 29meter . Kan sende bilder fra prospekt ved seriøse henvendelser.

Tapetsere mellom benkeplate og overskap kjøkken

1523MOSS

Kjøpt inn selvklebende kontaktplast som skal klippes til og limes på vegg over benkeplaten på kjøkken. Mellom benkeplaten og overskap. Ca. 6 meter bredde. Ønsker tilbud på mail. Kontaktplasten er ikke på lager, så tar nok noe tid før det er klart.

Hus Larkollen

1560LARKOLLEN

Gammelt hus i Larkollen, innvendige bygningsarbeider i ferd med å ferdigstilles. Alle rom i huset skal males/tapetseres, inkludert skraping av noen tak, kvist/sperregrunn på noen vegger og maling av gulv. Oppstart snarest. Ta kontakt så avtaler vi befaring

Legge veggfornyer

1580RYGGE

Skal legge veggfornyer på veggflater på ca. 25-30 kvm totalt (trappeoppgang og gang i 2.etg). Gangen er fjernet for gammel strietapet, fjernet gamle limrester og pusset ned. Om flatene må være jevnere må vurderes.

Male og tapetsere kjøkken

1534MOSS

Veggene har fiber tapet som må fjernes,evt sparkles.en vegg skal tapetseres .2 vinduer og tak skal males

Tapetsering

1516MOSS

Ønsker tilbud på å tapetsere en vegg, og 2 rom

Siste evalueringer
Renovering av vegger på kjøkken

Meget fornøyd!

Juli 2020
L

Lisa Marie om Murmester Petter Storm

Moss
Bygge kasse, sparkle, tapetsere...

Fornøyd med kvalitet på jobben, flinke folk.

Juli 2020
A

Arslan om FØNIKS BYGG OG MALER AS

Moss
Tapesering

Ryddig og pålitelig.

April 2020
J

Jim Ivar om JANS OPPUSSINGSSERVICE JAN POKOJSKI

Moss
Handy(wo)man

AMAZING!!! Han er svært hyggelig, pålitelig, enkel å kommunisere med, holder avtaler, effektiv, oppfinnsom, rett og slett et funn! Jeg er en relativt krevende arbeidsgiver, men han tar alt på strak arm og tar eget initiativ der det trengs. Bred erfaring med det meste, tror jeg. Hos meg har han gjort mye forskjellig; listing, kapping, bygget skap på mål, skiftet hengsler, saget til og montert opptrinn, og til uken skal han legge fliser. Et fantastisk multitalent!

Okt. 2019
T

Toril om BYGG OG RENOVERING MOSS

Moss
Legge ny Tarkett, tapetsere, bytte en flis i dusjen og fuge

TSB la nye gulv, malte vegger og tak. La panel på veggene på et lite soverom. Malte gulvflisene på badet. Satte opp nytt kjøkken. Jeg er veldig fornøyd med jobben som er gjort.

Mars 2019
J

Johnny om T.S.B. SNEKKER AS

Dilling
Maling og noe tapetsering i tre små rom

Hyggelig, etterrettelig og pålitelig. Veldig godt fornøyde med resultatet av male- og tapetseringsjobb gjort på to soverom, en gang og et tak - til en hyggelig pris. Ryddig oppgjør, etter noen endringer underveis. Noen språklige utfordringer, så en må sikker på at det ikke oppstår misforståelser. Vi hadde brukt han igjen!

Feb. 2019
A

Arne Mathisen om JANS OPPUSSINGSSERVICE JAN POKOJSKI

Moss
Maling og tapetsering av soverom

Jeg har vært veldig fornøyd med hele jobben som er gjennomført. Resultatet er vellykket og han har vært ryddig og ordentlig. Han kan jeg komme til å benytte igjen. Kan absolutt anbefales.

Nov. 2018
E

Ellen om VISITTEN MALERFORRETNING AS

Moss
Trenger flink maler til helsparkling

Kjempe fornøyd med resultatet :) Ble ferdig til tiden selv om han fikk litt ekstra jobb under oppdraget. Anbefales :)

Sep. 2013
H

Hanne om Malern & Co

Moss
Sparkling, tapetsering og maling av gipstak.

Valgte å bruke Tom på tross av en noe høyere pris enn konkurrentene. Det grunnet mesterbrevet. Tom var profesjonell, presis og meget hjelpsom med råd og vink på andre prosjekter vi hadde gående i leiligheten. I tillegg satte vi pris på at det alltid var ryddig etter han. Taket er strøkent.

Sep. 2011
H

Håvar om MALERMESTERFIRMA TOM LUDVIGSEN

Moss