Tapetsering i Ås

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tapetsering i Ås

SS.PARTNER.BYGG&MALER SEJD SHALA

4.9 (14)

SS.Partner.Bygg&Maler er helt nytt firma med mer en ti års erfaring.SS.Partner.Bygg&Maler har lang erfaring med alle type byggrehabilitering og malerarbeid innvendig og utvendig, vi har kvalitet i fokus og den kompetanse som skal til for at kunden skal bli fornøyd. Vi er opptatt av fornøyde kunder og at jobben blir gjort til riktig tid og pris. Ta gjerne kontakt idag for en gratis befaring! Ring oss (tf. 978 25 175),eller send oss en mail: (ss_partner@outlook.com) for en uforpliktende prat!

April 2020

Fra strukturtapet til slett vegg

"Sejd var veldig lett å kommunisere med, svarte alltid raskt og var løsningsorientert. Han var effektiv, samtidig som jobben som ble gjort var veldig god. Vil absolutt anbefale andre å bruke hans tjenester!"
M
Marie
Ås
SS.PARTNER.BYGG&MALER SEJD SHALA

JANKO BYGG AS

JANKO BYGG er en virksomhet med både møbelmontasje, snekkere og malertjenester hvilket gjør oss til en ideell samarbeidspartner for både renovering og nybygg.

Feb. 2019

Innendørs maling og tapetsering

"Enkel å kommunisere med og godt resultat. De var nøyaktige og effektive. Malte 4 vegger og tapetsere en vegg. Særdeles god presisjon i tapetseringen."
H
Håvard
Ås

ABC TJENESTER

4.6 (39)

Det viktigste for oss er kvaliteten på vårt arbeid og tilfredsstillelse av våre kunder.Vår prioritet er å behandle hver kunde individuelt, enten det er den enkelte som ønsker å male vinduskarmen eller en ordre fra et stort selskap. ! kostnadsfri befaring !! vi utfører jobben til avtalt tid og avtalt pris ! ABC TJENESTER velkommen til å prøve oss

Juli 2011

Oppussing av gang, stue og kjøkken

"Jeg er meget godt fornøyd med jobben som er utført. De var svært effektive og kvaliteten på arbeidet er meget bra. Kan anbefales!"
F
Fridtjof
Ås
ABC TJENESTER
Siste registrerte jobber

Enkel snekkerjobb

1430ÅS

Vi trenger hjelp av en handy snekker med øye for detaljer i vårt nybgg hus i Ås. Jobben gjelder å sette opp hyller i teknisk bod som skal bli til vaskerom. Derfor er det viktig med kunnskap om hvordan man skrur i gips, finne stendere osv. Vi ønsker også en enkel blomsterkasse ute med levegg og en platting til lekehus ute. Kan man male og tapetesere i tillegg kan det også nevnes i tilbakemeldingen.

Tapetsering og maling

1430ÅS

Fjerne gammel tapet legge på ny papirtapet og male den. lister i tak og gulv må tas av og settes opp etter tapetsering. Referanser kreves!

Maler til renovering av hus. Haster

1430ÅS

Rive tapet(svært dårlig kvalitet), mulig fjerning av et lite område veggflis. Fuge, fornye og male rom. Romtype kjøkken/spisestue. Haster. Må være ferdig til 17/18.06.

Tapet og maling

1435ÅS

Tapetsere et lite toalettrom, ca 2.5m² male tak. Legge belegg på gulv

Tapetsere lettvegg i stue

1435ÅS

Ønsker tilbud på tapetsering av kontrastvegg i stue. Vil ha fastpris eks. materialer, som jeg skaffer selv. Må kunne fakturere med mva.

Overflate problem / ødelagt tapet nær list

1407VINTERBRO

2 striper a 180 cm x3 cm ødelagt (gml dusj). Forslag til løsning/pris?