Trenger du hjelp med tapetsering i Time?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Time? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med tapetsering i Time?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Time? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tapetsering i Time

Pusse opp soverom

4340BRYNE

Vi har ett soverom med en dør og ett vindu(vindu er 1x1 meter) Som skal pusses opp. Soverom er ikke veldig stort. Kun ca 8 kvm. 1: rive lister, vegg plater og gulv. 2: Kaste materialet 3: plate vegger med gips 4: sparkle og male 3 vegger 5: tapetsere en vegg 6: legge gulv 7: liste gulv , tak, dør og vindu Vi skaffer gulv og tapet. Dere må skaffe material ellers til jobben og ta dette med i prisen. Ønsker komplett pristilbud.

Tapetsere to vegger

4344BRYNE

Trenger hjelp til å tapetsere to vegger i stue. 19 kvadrat meter. Tapet fra Happywall. Har også lim.

Strekktak

4340BRYNE

Har et eldre hus med lerretstak i flere rom. Dette er papir limt på jutestrie. Desverre har det sprukket i stua. Ønsker pris på å legge nytt tilsvarende tak eventuelt annen form for strekktak. Ca 35 kvm.

Bytte takplater og sette inn spotter, sparkle og tapetsere vegger.

4344BRYNE

Takplater på kjøkken med to store nittitalsspotter med dårlig belysning, ønsker nye plater med moderne spotter som gir godt lys. Gammel slitt tapet med mye skraper etter katter, trenger nok derfor en del grunnarbeid/sparkling. Kjøkkenet 13,8 er kvadratmeter. Huset bygget i 1991.

Maling og tapetsering

4355KVERNALAND

Stort hus som skal pusses opp innvendig. Ønsker maler med erfaring/fagbrev og interiør/farge kunnskap

Maling, tapetsering og gulvlegging

4347LYE

Det skal tapetseres med veggfornyer på noen småvegger samt et større trapperom. Skal også monteres dekortapet på 1 vegg i trapperom. Det skal så males over. Skal legges nytt gulv i gang og halvannet soverom i underetasje.

Siste evalueringer
sparkle, male, tapetsere

Meget hyggelige gutter!! Gjorde jobben innen avtalt tid og pris. Godt arbeid og bruker de gjerne igjen.

April 2013
D

Darirdar123 om MALERE OG SNEKKERE AS

Bryne
Maling og tapetsering i Ragnestølberget

Litt kluss i forhold til tiden og ble to dager forsinket enn det jeg ble lovet. Men resultate er likvell kjempe flott! Veldig fint malt å tapeten (mønster) er perfekt! Er bare så utrulig fårnøyd! Anbefaler på det varmeste.

Mars 2013
A

Anette om MAGNE HENRIKSEN AS

Lye
Fjerning av gulvbelegg og teppegulv. Legge nytt laminat gulv og male vegger.

Vi var veldig fornøyde med arbeidet til Edmund. De var ferdige på under en uke og kom på tiden som avtalt. De arbeidet selvstendig og ryddig og det var veldig greit å ha dem til å gjøre jobben. Arbeidet var bra utført og akkurat slik vi ønsket det. Fikk prisforslag på forhånd som var meget bra, rimligere enn noen av de andre vi hadde på befaring. Men har ikke fått den endelige giroen, men regner ikke med noen overaskelse(der heller). Veldig til å anbefale.

Juli 2011
H

Hanne Kringlebotten om Edmund Gliniecki

Orre