Trenger du hjelp med tapetsering i Lier?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Lier? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med tapetsering i Lier?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Lier? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tapetsering i Lier

Pusse opp 2 etg

3413LIER

Hei. Vi har en grunnflate på ca 150 kvm. Jobben innebærer å male flere rom, tapetsere et rom, samt legge nytt vegg til vegg teppe på 3 soverom. Vi skal sette opp en glassvegg i TV stuen, men regner med jeg må "kjøpe inn" dette av noen andre. Mvh Lise

Tapetsering av vegg

3420LIERSKOGEN

Ønsker bistand til å tapetsere en vegg. Veggen er ca 4.5 meter bred og 2 meter høy. Er panel på veggen i dag, den blir sparklet slik at underlaget blir rett før det tapetseres.

Tapetsere barnerom

3408TRANBY

Ønsker profesjonell hjelp til å tapetsere barnerom. Ca 9kvm. Vil tro man kan tapetsere utenpå denne tapeten som er fra før. Enkelt oppdrag for de drevne, og vil tro det kun tar noen timer. Tapet og lim er innkjøpt. Betaler totalt 3000,- for jobb, inkludert sparkling. Rommet er tømt og klart for tapetsering innen 2 uker. Kan utføres dag eller kveld, men må avsluttes til kl 19. Kom med referanser.

Legge parkett og fikse vegger i stue

3409TRANBY

Har en stue på ca 55 kvm. Vi ønsker å bytte ut tapet til «glatt vegg» og male. Vi vurderer også spot’er i taket. Vi ønsker snarlig oppstart.

Maling av vegg, tak og bytte av gulv

3408TRANBY

Dette er en leilighet på 113 kvm.Vi ønsker å starte opp med å pusse opp stuen og soverommene først.

Tapetsering

3403LIER

Vi trenger hjelp med å tapetsere 3 vegger på cirka 13 meter til sammen. Vi har tapet.

Siste evalueringer
Tapetsering stue og kjøkken 50 kvm

Sveins Malerservice kan virkelig anbefales. Solid og godt utført jobb med fornying av vegger i stue, kjøkken og på soverom. Pålitelig håndverker. Hans Petter Økern, 3409 Tranby

April 2016
H

Hans Petter om SVEINS MALERSERVICE AS

Røyken
Tapetsering av to vegger

Nøyaktige og grundige, vel gjennomført oppdrag. Tapetsering og listing ble gjort slik vi ba om.

Mai 2015
O

Ole Jørgen om BYGGE OG RENHOLD TJENESTER PATRYCJA EWA LAJDYCH

Tranby
Senking av tak og tapetsering kjøkken

Jobben ble gjennomført til min store tilfredshet. Godt samarbeid med elektriker så takspot ble godt plassert.. Fint listearbeid rundt vinduer og tak/gulv. Vegger ble tapetsert. Jeg har tenkt å bruke bedriften på nytt ifbm tapetsering mv.

Mai 2015
E

Erik om UNI BYGGLØSNINGER AS

Lier
Tapetsering av stue

Helt greit

Des. 2013
S

Sverre Hartvig om Støa Håndverk AS

Stoppenkollen 2, Lier

Vi benyttet Florin Malerarbeid til sparkling og maling av tilsammen 900 kvadratmeter gipsplater i nytt hus. Arbeidet gjaldt både veggflater og tak, og også endel tapetsering. Jobben ble utført raskt og effektivt til avtalt pris. Kvaliteten anses som meget god. Avtaler om oppmøte ble overholdt. Det var meget positivt for oss som bodde i en annen landsdel under prosessen, at firmaet var enkle å komme i kontakt med på telefon og mail. Abefales!

Mars 2012
J

Janne Siri om Florin Malerarbeid AS

Lier
Oppussing av bolig, stue, garderobe, hall, vindfang, gang og et soverom, tak, vegger og gulv.

De kom som avtalt, god fremdrift og jobben ble gjort så og si innenfor avtalen. Malerarbeidet var ganske bra, likeledes gulvlegging av laminat. Ikke helt fornøyd med forblenning av mur.Men de gjorde så godt de kunne. Avtalen ble gjort med ansvarshaver, arbeidet ble utført av to andre. Viktig å skrive ned alt som ønskes gjort og hvordan, også detaljene det blir snakket om. Og hvem som skal sørge for "støvsuger" til pussestøv. Pris: midt på treet.

Juni 2011
W

Wenche om Kjell Lund Nielsen Malerfirma