Tapetsering i Holmestrand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tapetsering i Holmestrand

MALERFIRMA AUDRIUS & CO. AS

Velkommen til Malerfirma Audrius & Co. AS. Malerfirma Audrius & Co. AS er et håndverk kompaniet som driver med oppussing og rehabilitering av nye og eldre boliger, leiligheter, kontorer og offentlig steder.Våre kunder er private, borettslager og offentlige.Vi utfører innvendig og utvendig tjenester innen: maling, tapetsering, sparkling, snekkring, gulvlegging, flislegging, mikrosement, mur og betong, møbler.Vi har relevant erfaring i over mer enn 16-år.Rabatter på materialer fra de godkjente ska...

Se mer
Mars 2023

Tapet / tapetsere

"Topp utført!"
C
Cecilie
Hof
MALERFIRMA AUDRIUS & CO. AS

BT Byggservice AS

Vi er et team av erfarne håndverkere som har spesialisert seg innen oppussingsarbeid. Vi har lang, mange års erfaring med ulike prosjekter i Norge. Vi jobber hovedsakelig i Drammen, Asker, Holmestrand, Kongsberg og Øvre Eiker, men også nærliggende områder rundt disse kommunene.Ideen til BT Byggservice ble født i 2020 av to håndverkere som hadde visjonen om å løfte standarden i bransjen innen oppussing av bad og bolig. Det har fungert bra og vi har oppnådd god vekst som følge av vår moderne ti...

Se mer
Juli 2021

Sparkle/pusse og male tak og vegger.

"Kom til avtalt tid, veldig bra resultat. Alt til avtalt pris og fleksible hva angår oppmøtetid. Veldig bra kommunikasjon, svarer tidlig og sent."
H
Harald Andreas
Holmestrand
BT Byggservice AS

TWIN EIENDOM Rune J Hansen

Vi er en liten håndverksbedrift med 4 ansatte. Vi kan påta oss det meste av "vaktmestertjenester". F.eks. innvending og utvendig reparasjon og vedlikehold, slik som skifting av dører vinduer, legging av gulv (parkett, laminat), paneling ute og inne. Maling og tapetsering. Nye rom, kjøkken, tak osv. osv.Vi garanterer at du blir fornøyd.Besøk bedriftens nettsted:? http://www.twineiendom.no

Nov. 2018

Oppussing/renovering soverom

"Oppussing av soverom. Godt fornøyd med jobben"
M
Mari
Holmestrand
TWIN EIENDOM Rune J Hansen

Gjembles Service Per Morten Gjemble

Allsidig lite maler firma.Vi er ett lite allsidig malerfirma, som har fagbrev som maler og byggtapetserer med over 20 års erfaring i bransjen.Vi kan utføre det meste innen maling, tapetsering, gulvbelegg og teppelegging.Vi kan også ta oss av mindre snekkerarbeider, som bytte en dør, ett vindu sette opp en lettvegg mmEr det større ting som skal gjøres har vi samarbeid med ett annet hånvergs firma, en snekker og ett entrepenør selskap. er det noe dere vil ha gjort så ta kontakt så skal vi nok finn...

Se mer
Des. 2014

Tapetsere barnerom

"Han gjorde en bra og ordentlig jobb, møtte opp til avtalt tid og utførte jobben raskt."
E
Eirin
Vollen
Gjembles Service Per Morten Gjemble

NORGES BYGG AS

4.6 (39)

Vi er et selskap NORGES BYGG AS, org.nr. 915291481, som er kjent for å levere god kvalitet og et solid håndverk i alle våre prosjekter. Vi utfører alle typer rehabiliteringsarbeider, snekkerarbeider, maling og mange andre byggarbeider i alle typer bygg.

Nov. 2014

Sparkling og maling av stuevegger/tak og loftstue

"Vi er veldig fornøyd med arbeidet de har gjort hos oss (sparkling, pussing, tapetsering og maling). Arbeidet har blitt utført til avtalt pris og avtalt tid. Noen språkutfordringer da det bare er lederen i firmaet som prater engelsk."
J
Jo
Sande i Vestfold
NORGES BYGG AS

FARGE OG IDÈ MALERSERVICE TOM LILLELIEN

4.8 (5)

Nov. 2013

Tapetsering av 2 rom. Mulighet for mer etterhvert.

"Hyggelig og ryddig kar. Godt utført arbeid."
T
Trond
Holmestrand

MULTIBYGGFIX

4.5 (2)

Multibyggfix er et lite firma som utfører håndverkstjenester. Våre arbeidere har lang erfaring på forskjellige områder som snekring, muring og maling med mer. Vi utfører renovering, reparasjoner og vedlikehold av boliger og næringsbygg. Vi holder til i Tønsberg, Vestfold. Multibyggfix.no er eid av Amado, ORG NR: 988 356 107

Okt. 2011

Pusse opp kjøkken

"Jeg hadde skrevet kontrakt med firmaet, men dessverre viste det seg at før jobben skulle påbegynnes hadde arbeiderne dratt hjem til Litauen av familiære grunner. Dermed fikk jeg ikke nyte godt av firmaets tjenester og det er vanskelig å evaluere."
I
Ingjerd Sundeen
Holmestrand
Siste registrerte jobber

Tapetsering av soverom+stue

3080HOLMESTRAND

Ønsker hjelp med tapetsering av 3 soverom + over brystningspanel i en liten stue. Samt maling av tak og panel i det ene soverommet. Tapet kjøpes inn på forhånd. Befaring er ikke mulig før 01.10, og jobben bør være fullført før slutten av uke 41.

Tapetsering av liten toalett.

3084HOLMESTRAND

Trenger noen til å tapetsere en liten toalettrom. Bare 2-3 kvadrat men er jo litt kronglete. Får se om det går eller om det bare må helsparkles. Muligens også en liten malejobb.

Tapet / tapetsere

3090HOF

Ønsker å tapetsere kjøkkenvegg. Ca 2,5 m lang 1,5 høy. Jeg vil selv fjerne klistremerkene på bildet. Kom med pris på jobb og når den kan utføres.

Maling inkludert litt grunnarbeid

3085HOLMESTRAND

Et lite barnerom skal ha veggfornyingsruller, remontering av lister, gerikter og to strøk maling på vegg, tak og lister/gerikter. Vi har fjernet 95 % av mange lag tapet og skrubbet oss ned til sponplater. Nå gjenstår oppbyggingen. Veggfornyingsruller, sparkel, tapetlim, maling etc er allerede kjøpt inn.

* Fortsatt ledig: Tapetsering av en vegg

3077SANDE I VESTFOLD

Ønsker hjelp til å tapetsere en vegg + rundt en døråpning på kjøkkenet. Veggen har stor døråpning, en litt mindre døråpning og halvvegg pga vask og fliser over vask. Totalt ca. 10-12 kvadratmeter flate, men mye småpirk pga overnevnte med fliser og døråpninger. Skal legge tapet med struktur, men ingen mønster. Tapet er kjøpt inn.

Tapetsering av fondvegg

3077SANDE I VESTFOLD

Hei. Vi leter etter en flink tapetserer som skal gjøre om den ene veggen i stua vår til en fondvegg. Veggen er 310cm bred x 250cm høy med lister både oppe og nede. Listene skal fjernes før det tapetseres og monteres opp igjen. Tapeten som vi har valgt ut er en type easy up med mønster så denne må anpasses på veggen så det blir fint. Oppdraget er i en leilighet i Sande kommune.