Trenger du hjelp med tapetsering i Ålesund?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Ålesund? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med tapetsering i Ålesund?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Ålesund? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet tapetsering i Ålesund

Oppussing av stue (gulv og vegger)

6008ÅLESUND

Vi har behov for snekker til følgende: -Legging av gulv (laminat/parkett), og fjerning av eksisterende klikkparkett -Utbedring/fornying av gipsvegger (til maling, evt. tapetsering) -Mindre overflatiske justeringer på kjøkken (slipe benkeplate, reparere sokkellist) -Noen dørlister må utbedres

tapetsering

6017ÅLESUND

Trenger hjelp til å tapetsere stue og spisestue, til sammen ca. 55 m2. vi ønsker tapeten Vintage blue 4339 fra Boråstapeter.

Slette vegger i stue/soverom

6013ÅLESUND

Bor i hus fra 1974 med strietapet fra 90-tallet på veggene, samt gardinbrett midt på veggen og over vinduer. Ønsker noen som kan åpne opp eller klargjøre for at elektriker kan komme til for å legge ledninger skjult, og deretter lukke igjen og sparkle/tapetsere til slette vegger. Gardinbrettene vil bli fjernet og etterlater seg et spor i veggen som må sparkles over før det gjøres klart til maling.

Tapetsering soverom/kjøkken

6240ØRSKOG

Tapetsering soverom/kjøkken 12 Kvm/20kvm

Oppussing

6013ÅLESUND

Oppussing gang/trapperom: Fjerne gammel tapet, legge ny overflate, maling av tak i begge etasjer, sparkle en takskade, fjerning av gammel trapp, evt montere inn ny. Stue: maling av tak og taklister. Kjøkken: Fjerne gammel innredning, gammel linoleum. Legge nytt gulv og montere ny kjøkkeninnredning. Mulig ny tapet på kjøkken også. Bad: fjerne gammel innredning og montere inn ny. Fjerne gammel peisovn, flytte innløp 90grader på pipa.

Fra strie til slettvegg

6016ÅLESUND

Har en 49,5kvm stue med strietapet. Dette skal fjernes og det skal legges ny tapet slik at blir en slett vegg.

Siste evalueringer
Sparkling, tapetsering, maling

Flinke folk som møter opp til tiden og utfører godt arbeid. De jobbet effektivt og holdt tidsplanen. God kommunikasjon med Regis hele veien. Kan absolutt anbefales etter mine erfaringer.

Sep. 2019
B

Bjørn-Erik om REGIS BYGG AS

Ålesund
Tapetsere én vegg

Her skulle det gått an å huket av på alle alternativene! Bra arbeid, god kommunikasjon og ryddig. Veldig flink.

Nov. 2018
T

Tove om SKODJE MALERSERVICE STEFFEN KUTTER

Ålesund
Soverom

Meget bra utført! Ferdig før tida, og ryddet opp etter arbeidet.

Sep. 2014
K

Kjetil om A-Z Service AS

Ålesund
Diverse - maling, tapetsering, listing

Gjennomførte jobben hos oss på en god måte. Positiv opplevelse fra vår side - møtte opp i henhold til avtaler, gjorde jobben i de tidsrommene vi ønsket han skulle gjøre den, fulgte opp løpende underveis mot oss, og ga gode innspill til løsninger. Sluttresultatet var også bra, og til en total pris som vi var fornøyd med. Oppsummert: Ryddig, i henhold til avtale, tilfredsstillende kvalitet på utført arbeid.

Mars 2014
J

Jone Roger om OLES MALERSERVICE Ole Tommy Sand

Giske
Tapetsering av lite bad

Jobben ble utført som avtalt, til avtalt pris, og etter grundig grunnarbeid. Bedriften tok tak i en mulig skade som ble oppdaget underveis og tok dette opp med meg før de jobbet videre. Meget godt førnøyd med hyggelig arbeidsfolk og oppfølging av det arbeidet de lovet.

Mars 2013
S

Silje Hagen om NIME AS

Ålesund