Trenger du hjelp med tapetsering i Volda?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Volda? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med tapetsering i Volda?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Volda? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tapetsering i Volda

Tapet på en vegg - barnerom

6104VOLDA

Treng hjelp til å tapetsere en vegg, ca 240x240. Har tapet sjølv.

Sparkling og maling av vegger (gips)

6103VOLDA

Vi renoverer huset og trenger noen til å sparkle og male nyoppsatte vegger med gipsplater. Det er to etasjer der dene er på ca 50 kvm med skråtak og den andre etasjen er på ca 100 kvm. Noen av veggene skal tapetseres og noen skal males. Det er klart for maling fra og med juni.

Tapetsering

6103VOLDA

Tapetsering Av stue i nytt hus, 40 kvadrat meter

Flislegging og tapetsering

6104VOLDA

Legging av flis mellom kjøkkenbenk og overskap, ca 5m2 + div silikonfuging. Flis er innkjøpt. Tapetsering av vegg, tapet er levert av Photowall. ca 15m2.

Oppussing av vegger (tapet, sprekker)

6103VOLDA

Vi overtar en halvpart av en tomannsbolig på 121 m2 (to plan) som trenger oppussing av veggoverflatene, spesielt i hovedetasjen. Her er rommet lagt opp slik at det er åpen kjøkkenløsning til stua, hvor stua har en takhøyde på ca. 4 meter, deretter går det en trapp ned til underetasjen. Veggoverflaten består av plater (trolig gips) med tapet over. Tapetet er lagt «feil» i alle hjørner. Det er utfordringer med både luft under tapetet, tapet som har «strukket og krøllet» seg i hjørnene, og sprekker i overganger. Mellom opplegg til pipe (Leca) og vegg (MDF) i stuen har det oppstått to vertikale sprekker fra gulv til tak mellom de ulike materialene som må fikses. Dersom firmaet også kan sette opp en brannvegg for å muliggjøre installering av vedovn (som forrige eier har valgt å ikke ha), så er det også av interesse. Oppdraget bør starte opp 15. mars og være avsluttet innen 8. april. Befaring med aktuelle firmaer er mulig og ønskelig før oppstart, slik at man kan finne de beste løsningene for oppussingen.

Maling av stove, einebustad i Volda

6102VOLDA

Ynskjer å få tilbod på måling/tapetsering av to stover på tilsaman 60 m2. Stove 1 (40m2): Fjerne strie, legge på nytt belegg på vegg, sparkle og male veggar. Male takplater, samt liste golv og tak. To av veggane skal tapetserast. Stove 2 (20m2): Male tak og veggar. Liste golv og tak. Her er det tre-panel på veggar (Langlopanel) og det er same type trepanel i tak (tak med himling). Her må det moglegvis påreknast noko før-arbeid med trepanelet før maling/ anna behandling. Litt usikker på kva me skal gjere her og ynskjer gjerne innspel på dette. Legg ved skisse av stove. Bilete av stover, kan ettersendast. Arbeidet bør helst starte opp 21.mars.

Siste evalueringer
Oppussing av vegger (tapet, sprekker)

Maler Sven (Sven Curak og Denis) påtok seg et oppdrag som andre befarende mente ville bli utfordrende å gjennomføre eller svært kostbart. Fra første stund ble vi trygge på at vi var i de beste hender. Vi fikk prosjektplan med prisestimater og detaljer om arbeidet som skulle utføres. De kjøpte inn nødvendig materiale og utstyr, og satte i gang i henhold til plan. Det var hele veien svært god kommunikasjon, og de gjorde mer enn forventet ved utfordringer underveis. Vi er storfornøyde med resultatet og prisen, og vi anbefaler Maler Sven på det varmeste!

Juni 2019
N

Nina om MALER SVEN SVEN CURAK

Volda
Tapetsering gang

A&K maling gjorde en god jobb med å tapetsere og male gangen min. Han kom til avtalt tid, var hyggelig og serviceinnstilt, og resultatet ble bra.

Des. 2016
K

Karen om A&K MALING KRZYSZTOF KOTYLA

Volda