Trenger du hjelp med tapetsering på Hamar?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering på Hamar? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med tapetsering på Hamar?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering på Hamar? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tapetsering på Hamar

Fjerne strie, legge tapet og male

2319HAMAR

To vegger skal ha fjernet strie, en av veggene skal deretter ha tapet og en annen skal males. Pluss male tak. Taket er 3x4 meter.

Sparkle overganger og kanskje male et soverom

2323INGEBERG

Vi har fjernet en halv vegg og felt inn Wall2paint plate i tak der det ble mellomrom. Trenger noen til å sparkle slik at overgangen mellom tak og plate blir fin og sparkle veggen jevn der tidligere vegg var festet. Tar også gjerne imot tilbud på å male rommet og tapetsere en av veggene. Rommet er ca 9m2. Ønsker tilbud som inkluderer timespris og ca anslag på pris for jobben.

Legge sponplater og veggfornyer på lite soverom

2323INGEBERG

Ta av gamle plater med tapet. Legge sponplater og veggfornyer på lite soverom. Rommet er på ca. 10m2. I tillegg kommer gulv og taklisting.

Fjerne/dekke over strie, maling.

2317HAMAR

Jeg ønsker å få fjernet/dekket over strietapet i hele leiligheten slik at veggene blir glatte, malt veggene, samt malt taket. Strie i innvendig bod, to soverom, gang, kjøkken og stue. Leiligheten er totalt 73 kvm

Maling/legging av strie/tapet på to soverom

2315HAMAR

Jobben innebærer maling av vegg (tapet) på soverom stort ca 10 kvm, og legging av strie/tapet + maling av tak og vegger på soverom stort ca 8 kvm. Ta gjerne kontakt for å avtale befaring. Mvh Thomas

Tapetsering og maling

2315HAMAR

To soverom, det ene er ca 10 kvm og det andre ca 7 kvm. På det største rommet ønskes lagt tapet på tapet. På det minste rommet ønskes lagt ny glassfiberstrie på den gamle og maling av denne.

Siste evalueringer
Oppussing leilighet Hamarvegen 10, Lillehammer snarest mulig etter 1.8.

Meget fornøyd. Jobben utført til avtalt tid med flinke håndverkere.

Aug. 2018
T

Thor om STAR MALERSERVICE AS

Lillehammer
Tapetsering av soverom

Hyggelige folk og raskt på plass. Effektiv jobbing (tapetsering) med bra resultat. Ikke helt perfekt, men det kan trolig skyldes grunnarbeid som de ikke hadde ansvar for.

Mars 2018
T

Tone om INNLANDET SNEKKER MOHAMMED IBRAHIM HUSSEIN

Hamar
Tapetsering

Jan gjorde en utmerket jobb da han pusset opp vårt soverom. Han fjernet all gammel tapet, sparklet og la veggfornyer. Vi er meget fornøyde med jobben han gjorde og kan trygt anbefale han videre. Jan var dessuten veldig hyggelig og holdt alle avtaler. Mari Kjos, Ingeberg.

Mars 2018
M

Mari om INNLANDET BYGGESERVICE AS

Ingeberg
Tapetsering av vegg (soverom) på ca 10m2

Veldig flinke folk. Kjapp og effektiv i jobben. Kom til avtalt tid, og holdt seg til avtalt pris. Anbefales!

Jan. 2017
M

Marit om TALPA MARIN

Hamar
Tapesering

Tapesering av vegg. Vi ønsket hjelp til tapesering av vegg, ca 6 m. De som skulle utføre jobben møtte opp presis og gjorde jobben nøyaktig. Resultatet ble vi svært fornøyd med. Bilder av jobben er lagt ut på firmaet sin hjemmeside. Takk for godt utført jobb.

Juni 2013
T

Tom om RAMONAS BYGGSERVICE DA

Hamar