Trenger du hjelp med tapetsering i Rygge?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Rygge? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med tapetsering i Rygge?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering i Rygge? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tapetsering i Rygge

Legge veggfornyer

1580RYGGE

Skal legge veggfornyer på veggflater på ca. 25-30 kvm totalt (trappeoppgang og gang i 2.etg). Gangen er fjernet for gammel strietapet, fjernet gamle limrester og pusset ned. Om flatene må være jevnere må vurderes.

Tapetsering av stue og én vegg på soverom

1580RYGGE

Ønsker hjelp med tapetsering av vegger i en stue på ca 20kvm (gulvareal), samt én vegg på barnerom. Veggene er ferdig grunnet/malt og er klare til tapetsering. I tillegg ønsker vi hjelp til to laftede vegger vi gjerne skulle hatt et litt penere utseende på dersom det er noe du har kompetanse og mulighet til. Det er snakk om rengjøring, eventuelt pussing, og sette de inn med noe.

Moss/Rygge - Ferdigstilling av selvpåbegynt oppussingsarbeid

1580RYGGE

Jeg trenger hjelp til å få ferdigstilt oppussingen av leiligheten min da jeg holder på å flytte. Det er totalt tre mindre “prosjekter” som må fullføres. En del av materialet til dette er allerede kjøpt inn. Jeg ser derfor etter en eller flere seriøse, fleksible og løsningsorienterte håndverkere som møter til avtalt tid og kan ferdigstille det jeg selv har begynt på. Det som må gjøres er: 1. Soverom 9kvm (én betongvegg) Plate vegger med smartpanel. Én vegg er av betong, platene må derfor limes opp. Plater og konstruksjonslim er allerede kjøpt inn. Legge laminat (allerede kjøpt inn) Muligens fore ut vindus- og dørkarm Én stikkontakt må flyttes, en annen må fores ut Legge tak- og gulvlister (disse kan jeg kjøpe inn) 2. Inngangsparti og garderobekrok bak inngangsdør (totalt ca. 1 kvm) Tapetsere med recover-tapet samt skjøte ny tapet på eksisterende tapet videre inn i oppholdsrom Plate og stive av rammeverk til garderobekrok Legge fliser eller gulvbelegg i inngangsparti og garderobekrok 3. Kjøkken Bygge overheng v/ tak over kjøkkenbenken.

tapetsering

1580RYGGE

tapetsering av 1 vegg i tre ulike rom

Div jobb i gang

1580RYGGE

Vi renoverer en gang på 1 x 2,5 meter. Ønsker tilbud på følgende; - legge nytt tak - legge gulv - sette opp veggplate på en vegg - tapetsering

Legging av parkett, tapetsering og listing i 3 rom

1580RYGGE

Stue I stua skal gamle gulv- og taklister fjernes, det skal legges tapetfornyer og deretter tapet på veggene. Videre skal det legges klikkparkett på gulvet. Deretter skal nye lister ved gulv og tak kappes til og monteres. Det er 3 dører i stuen og to store vinduer. Ved den ene veggen står det en liten vedovn med en liten gnistplate rundt. Vedovnen/gnistplaten fjernes slik at parketten kan legges også over dette området. (Ny peis/plate vil installeres av andre) Gulvarealet er ca. 32 m2 Arealet på veggene som skal tapetseres er ca. 42 m2 Gang I hovedgangen skal gamle gulvlister tas av, gammelt gulvbelegg rives av og det skal legges klikkparkett på gulvet. Deretter skal nye gulvlister kappes til og monteres. Det er 5 dører i gangen. Gulvarealet er ca. 5.3 m2 Soverom På soverom skal gamle gulv- og taklister fjernes og veggene skal tapetseres Videre skal det legges klikkparkett på gulvet. Deretter skal nye lister ved gulv og tak kappes til og monteres. Det er en dør, et vindu og ett fast skap i rommet. Gulvarealet er ca. 9.7 m2 Arealet på veggene som skal tapetseres er ca. 24 m2 Generelt Arbeidet skal gjøres på en fagmessig god måte. Under parketten skal det legges lyddempende/utjevnende "matte". Alle materialer blir fritt leverert, mens verktøy må holdes av entrepenør. Vi ber om fastpris på arbeidet. Tilbudet sendes / gis til Geir Ove Saltvedt på e-mail geir.ove@saltvedt.no (Mobil 97465346) Det bes om minst 2 referanser på tilsvarende utført arbeid. Bilder og skisser kan ettersendes på e-mail om ønskelig. Befaring kan gjøres ved å avtale dette med Margareth Hagerupsen, Rørskogen 24A, på telefon 69261003 / 94171875 Mvh Geir Ove

Siste evalueringer
Moss/Rygge - Ferdigstilling av selvpåbegynt oppussingsarbeid

Dette er hverdagsheltene vi trenger! Etter å ha lett etter andre som ville ta jobben møtte Krystian på avtalt tid, ga meg en pris og begynte arbeidet dagen etter. Håndverkeren han sendte fikk gjort mer på én dag enn hva jeg hadde fått gjort på flere måneder. Jeg er strålende fornøyd og bruker gjerne Olda Bygg ved neste anledning! De var ryddige, effektive og proffesjonelle. Anbefales!

Aug. 2020
M

Mads om Olda Bygg AS

Rygge