Trenger du hjelp med tapetsering på Kongsberg?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering på Kongsberg? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med tapetsering på Kongsberg?

Skal du i gang med et prosjekt og trenger hjelp med tapetsering på Kongsberg? På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å tapetsere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tapetsering på Kongsberg

Maling og tapetsering av ett rom

3612KONGSBERG

Maling av vegger og lister i ett rom, samt tapetsering av en kortvegg. Lengde: 4m Bredde: 3m Høyde 2.3m Nåværende farge på veggen er medium mørk rosa. Skal males i lysegrønn. I tillegg skal en kortvegg ha fototapet. Kortvegg, langvegg, langvegg (-vindu) skal males, samt oppfriskning av hvitfarge på lister. Kortvegg #2 skal ha tapet. Denne må kuttes til noe i topp og bunn og noe grønnmaling må til på sidene fordi tapeten får et par cm glipe på hver side).

Tapetsering

3616KONGSBERG

Ønsker nøyaktig tapetserer , til tapetsering av stue . Stuen har list verk og brystning som ikke kan tas av . Vinyl tapet uten rapport . Skal tas utenpå eksisterende papirtapet . 3,50 h under tak , en del vinduer /dører i rom . Mulig tapetsering av et lite gjesterom også .

Pusse og «Malejobb» på bil

3610KONGSBERG

Pusse kanalene på eldre bil ( veldig avflakket allerede ) Male kanalene med sort hammerlakk Tipper jobben tar ca 2 timer ( har gjort jobben før ) Også mulighet for flere småjobber ved godt arbeid/pris

Maling og tapetsering av soverom

3610KONGSBERG

Soverom på ca 10 kvm skal oppusses. Ønsker tilbud på følgende: Alternativ 1: - maling av tak to strøk - fjerning av gammel tapet vegger - grunning av vegger - maling av lister og vindu/dørkarm - tapetsering av vegger Alternativ 2: Jeg gjør forarbeid, maling og grunning og ønsker kun hjelp til tapetsering.

Feste en type folie tapet på vegg på kjøkkenet

3616KONGSBERG

Feste en folie type tapet på kjøkken. Trenger en befaring for å se hvor mye man trenger så hjelp til å sette på. Du kan gjerne stå for matrialer eller vi kan kjøpe inn. Faktura for slutt jobb sendes pr epost.

Overflateoppussing av 4 soverom

3610KONGSBERG

Har kjøpt et rekkehus hvor soverommene trenger overflate-behandelig. Tak, vegger og gulv. Må evt. fjerne tapet/tapesere før maling. Regner med at det kanskje blir vegg-til-vegg tepper, eller klikk-vinyl. Jeg har ødelagt kneet, og får ikke gjort noe selv. Vil gjerne ha det gjort veldig snart.

Siste evalueringer
Sette opp gipsplater og tapetsere

Cadmiel satte opp gipsplater, sparklet og tapetserte. Førnøyd med arbete och pris.

Jan. 2020
C

Christoffer om KONGSBERG HUSMALING AS

Kongsberg
Maling av 175 m2 enebolig.

Bra jobb. Rask og effektiv. Leverer i henhold til avtale. Bruker dem gjerne igjen.

Mars 2014
H

Hein om SMAG TJENESTE AS

Kongsberg
* Fortsatt ledig: Helrenovering av soverom

Det var høy kvalitet på jobben - særlig var håndtverket i forbindelse med listing og sammenføyning imponerende Jobben innebar flere forskjellig typer opp-pussingsarbeid - mye småarbeid Da det ble behov for en elektriker og å tømme tilhengeren på søppeldynga viste firmaet stor fleksibilitet Men det gikk med mange timer og til tross for sympatisk avtalt timepris ble sluttpris i (kun arbeidspenger) nærmere 40 000,- opppussing av 2 rom på 15 og 2 kvm

Feb. 2012
C

Carl om MER NORGE

Kongsberg
Tapetsering av soverom

Firmaet for deg som ønsker perfekte vegger. Jeg hadde rivd mye før Svein kom og dette bar veggene preg av. Da han var ferdig var det ikke spor etter riving :-) Han var nøyaktig og sto på for at jeg skulle få ønsket fremdrift på oppussingen min. Prisen var i tråd med det han forespeilet i forkant og underveis. Han kommuniserte godt når han så problemer underveis som kunne fordyre arbeidet. Jeg følte jeg hadde god kontroll som oppdragsgiver. Anbefaler Svein til de med store krav til det ferdige resultatet.

Juli 2011
H

Hans Reidar om SVEINS MALERSERVICE AS

Kongsberg