Tapetsering i Sarpsborg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tapetsering i Sarpsborg

Maler-service Krawczyk

Hei Jeg er Lukas maleren med 20 års erfaring hvor jeg i 8 år jobbet i Norge og var ansatt ved lokalt malerfirma i Moss. Der var jeg i stand til å skaffe meg ferdigheter med mange ærbødige typer malejobber og et godt rykte som ansatt. Jeg bestemte meg for å åpne eget selskap for å tilby kundene god service med kvalitet.

Aug. 2022

Oppussing av stue

"Sparklet og malte tre vegger og malte taket i stua. Vi er veldig godt fornøyde med resultatet. Rask oppstart og god pris også. Vi kommer til å bruke Lukas igjen på fremtidige prosjekter."
A
Arne-Villy
Grålum
Maler-service Krawczyk

Malermester Geir Knædal AS

Vi er et malermesterfirma i Fredrikstad med lang erfaring innen malerfaget. Vi tilbyr alt av tradisjonelt malearbeid, tapetsering og gulvlegging.Vi har et tett samarbeid med Mesterfarge-kjeden og er medlem av Malermestrenes Landsforbund.Ta kontakt for en hyggelig prat og en uforpliktende befaring.

Des. 2021

Rehabilitering av vegger i gang(er) ca 15 kvm

"Geir var veldig imøtekommende og profesjonell under befaringen, og maleren var rask, hyggelig og veldig dyktig. Kommunikasjon og samarbeid var tipp topp. Er veldig fornøyd med resultatet! Det blir ikke siste gang vi benytter dette firma!"
R
Ronja Sveen
Hafslundsøy
Malermester Geir Knædal AS

KAIS MALERSERVICE KAI O JOHANNESEN

OM KAI`S MALERSERVICEJeg har over 40 års erfaring innen malerfaget, og startet enkeltmannsforetaket Kai`s Malerservice i 1994. Kai`s Malerservice er en mesterbedrift og har siden starten utført oppdrag hos private i Østfold. Arbeidsområdet er primært Sarpsborg, Fredrikstad og Moss, men jeg gjør jobber i hele Østfold. Målet mitt har alltid vært fornøyde kunder gjennom å levere et godt resultat, punktlighet og ryddighet. I tillegg er jeg opptatt av å levere jobben til avtalt pris. Ved å velge Kais...

Se mer
Nov. 2020

Pusse opp soverom

"Fornøyd med arbeidet. Lett å se at jobben er gjort av fagfolk. God kommunikasjon, effektiv og overholdt alle avtaler."
R
Rigmor
Skjeberg
KAIS MALERSERVICE KAI O JOHANNESEN

BG Tjenester Goscik

Aug. 2020

Tapetsering

"Fort og greit gjennomført. Tapetsering. Møtte til rett tid som vi hadde avtalt."
J
Jørna
Sarpsborg
BG Tjenester Goscik

MALERFIRMA MICAEL LARSSON

3.0 (2)

Hei!Vi er en malerbedrift som er godkjent opplæringsbedrift ifra fylkesmannen. Vi utfører alt innen maling og gulvbelegg. Selv har jeg over 30 års erfaring i bransjen. Bedriften består av faglærte malere og 2 lærlinger.I tillegg har vi også kapasitet til å ta på oss mindre snekkerarbeider da vi har en snekker med i bedriften som ønsker å bli maler med fagbrev.Vi holder avtaler, får jobben gjort effektivt innen rimelig tid, og har fokus på fornøyde kunder.Viser gjerne til referanser om ønskelig....

Se mer
Okt. 2019

Tapetsering av ca 45 kvm

"Kjempefornøyd med malerfirmaet Micael Larsson! Arbeidet ble gjort meget effektivt, veldig god kommunikasjon underveis og det ble et flott resultat til en fornuftig pris. Anbefaler på det varmeste dette firmaet :)"
B
Beate
Moss

SPECTRA BYGG & MALING AS

Spectra Bygg og Maling er en østlandsbasert bedrift som ble stiftet i år 2000 og har vært en aktiv malerbedrift siden år 2012. Våre arbeidsområder er hovedsakelig i Østfold, men påtar oss arbeid i Oslo og omegn ved større prosjekter. Vi utfører innvendig og utvendig maler, sparkling og tapetseringsarbeider for privat og bedriftsmarkedet.

Nov. 2018

Tapesere en vegg pluss sparkle et hull på samme vegg.

"Veldig fornøyd med jobben. Ryddig, kom til avtalt tid. Pent utført jobb"
E
Elind Anita
Greåker
SPECTRA BYGG & MALING AS

ØSTFOLD MALER TEAM AS

Vi tar alle oppdrag, store som små. Grunnarbeid er viktig for sluttresultatet, vi er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd til slutt, utvendig som innvendig. TAPETSERING Overlat tapetseringen til oss, vi har ekspertene. Kontakt oss for hyggelig befaring .

Nov. 2018

Tapetsere leilighet

"Vi fikk malt og tapetsert alle rom. Vi hadde god kontakt med arbeidsleder og fikk veldig god oppfølging underveis. Vårt inntrykk av Østfold Maler Team er at de er meget serviceinnstilt og strekker seg langt for å gjøre deg fornøyd."
A
Arild
Sarpsborg
ØSTFOLD MALER TEAM AS

VANQUISH VISITAS AS

Visitten ønsker å gi "most value" og kundetilfredshet til faste priser, i - og utenfor hjemmet. Vi skal ikke bare være en aktør i markedet, som prioriterer synlighet og vekst. Vi ser på oss selv som tillitsskapende og ønsker å overgå forventninger. Visitten.no vet at det er et stort behov for mindre og mellomstore tjenester i hverdagen. Vi er spesielt flinke med presisjonsmaling og relaterte oppgaver. Det skal være pent og nøyaktig! Vi yter ellers praktisk og personlig hjelp, herunder; Maling o...

Se mer
Sep. 2018

0PPUSSING AV KONTOR

"Vi er meget fornøyd med jobben. Jobben er fagmessig utført og Dag er en fin og ryddig person å ha i huset. Vi kan absolutt tenke oss å bruke han igjen om behovet oppstår. Beste hilsen Arne J. Halvorsen"
A
Arne Johan
Grålum
VANQUISH VISITAS AS

FIX-D DAG ROBERT DYBÅ

Nov. 2017

Rom ønskes malt

"Dag kom med et godt tilbud på maling av stue/kjøkken/gang - både tak, vegger og lister. Han kom når vi avtalte. Han var rask og effektiv, og resultatet ble strålende fint. Ingen søl, han var ryddig og ordentlig. I tillegg skrudde han ned lampe og sti..."Se mer
K
Kajsa
Sarpsborg
Siste registrerte jobber

Stue å gang.

1735VARTEIG

Her snakker vi stue å gang. Vil åpne opp litt om mulig. Legge nytt gulv så blir det plater eller tapet på vegger. Nye dører til soverom å muliges flytte dør til bad.

Overflate oppussing

1738BORGENHAUGEN

Har revet av deler av våtrom tapet, ønsker hjelp med veggen slik at jeg kan sette opp spileplater

Tapetsering

1718GREÅKER

Tapetsere 1 soverom.ca 4x4

Sparkle og male tak + tapetsering av vegg i to soverom

1735VARTEIG

Sparkle og male gipstak i to soverom, totalt ca 20 m2 (grunnflate). Tapetsering av vegger i begge rom med Jotun slettvegg. Ca 220 cm takhøyde. Ønsker gjerne jobben utført før august.

Pusse opp soverommet

1739BORGENHAUGEN

En vegg med tapet resten panel takllister og gulvfliser ca. 10 kvadrat.

Maling og tapetsering/sparkling

1719GREÅKER

Trenger en som kan hjelpe oss med siste finish av maling, pirk. Skal også tapetsere eller sparkel veggen i trappa og male denne. Male rest av taket, samt tapetsere gjestetoalett. Evt fuging og småtterier. Liten enkel jobb for de som kan dette :)